Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 14:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 14 Mar 2006, 15:30 
Diva

Citat:

Si ai avut curaj sa o iei fara sa o probezi?:unsure: Nici eu n-am probat prea multe inainte sa ma hotarasc, dar daca ar fi fost dupa mine le-as fi luat pe toate la rand la proba, din toate standurile(la targ) :D:p

rochia e unicat ...este facuta ..ca sa vada lumea modelul ..am fost la atelier si mi s-au luat masuri...se vor apuca de ea abia in mai -iunie! d-aia ziceam ca merg la proba pe 30 iunie!!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:31 
Diva

Citat:

Cred ca pe-asta a probat-o, totusi:D

:D:D nu ..n-am probat-o...o sa merg la proba cand va fi gata!!!oricum este mare de mine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:34 
Diva

Citat:

Fata esti nebuna!!!!!!!!!!
Ce curaj ai:D Fantastic:D
:o:o da??? ..pai i-am zis ..fara bretele ....si mai...cand voi merge la proba ...nu e faza finala a rochiei ..pot sa-i zic aleia ...(croitoresei) .. vreau mai lunga ..mai scurta...mai nu stiu cum...ca se poate face orice pe modelul initial...ala din poza postata la instrumente!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:41 
Diva

Citat:
ce faza tare(X)(!)sa sti ca esti "nebuna" si curajoasa :D

voi nu va dati seama ca le mananc pe croitoresele alea cu tot cu fulgi daca nu iese perfecta rochia???:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:43 
Diva

Citat:

Vezi ca s-ar putea sa vrei cu brtele. Sa topai bine la proba. Nasa si-a luat fara bretele si i-a parut rau. Bine ea are 92-93, da nici tu nu esti prea departe:D
Sa nu uiti sa topai:wok:

:lips::lips::lips: ok ....o sa tzopai!! :p:p:p la spate are un fermoar...o sa le pun sa o faca stramta in talie...ca sa nu pice de pe mine!! La bust si la solduri va fi mai larga!!%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:04 
Diva

eu cand am vazut rochita mea, am si probat-o macar sa vad daca imi vine bine cu ea. si aratam ca o printesita si am si luat-o ,nu eram cu iubi ca el era la servici ,eu cred ca mai bine o iei de-a gata decat sa o faci la croitoreasa , dar daca voi vreti sa cheltuiti banii frumosi pe ea alegerea voastra.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:10 
Diva

Citat:
eu cand am vazut rochita mea, am si probat-o macar sa vad daca imi vine bine cu ea. si aratam ca o printesita si am si luat-o ,nu eram cu iubi ca el era la servici ,eu cred ca mai bine o iei de-a gata decat sa o faci la croitoreasa , dar daca voi vreti sa cheltuiti banii frumosi pe ea alegerea voastra.;)

hello!! nu e facuta pe comanda!! Am vazut modelul in magazin..si le-am zis...p-asta il vreau..iar tipele au zis: hai sa-ti luam masuri si sa ti-l facem!! Si tot 8.5 mil ma costa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:32 
Diva

Citat:

hello!! nu e facuta pe comanda!! Am vazut modelul in magazin..si le-am zis...p-asta il vreau..iar tipele au zis: hai sa-ti luam masuri si sa ti-l facem!! Si tot 8.5 mil ma costa!!

fii atenta cu croitoresele astea ca nu stii cum e fiecare ! eu nu am vrut sa o fac asa! eu daca nu imi gaseam rochita direct pe manachin la fel ca tine faceam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:36 
Diva

Citat:

fii atenta cu croitoresele astea ca nu stii cum e fiecare ! eu nu am vrut sa o fac asa! eu daca nu imi gaseam rochita direct pe manachin la fel ca tine faceam.

creatoarea aia ..adik madam Crengutza (CREAL DESIGN) ...ca sa stie toata lumea.... a zis ca ea nu face decat o singura rochie ...care sa fie "stricata" prin magazine(d-aia nici nu am cum sa o cumpar ...toata lumea pusese mana pe ea..in plus...e si foarte mare....) ..in concluzie pt. fiecare tipa in parte ea face alta rochie ....astfel putandu-se distanta de modelul initial!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:53 
Diva

Citat:

creatoarea aia ..adik madam Crengutza (CREAL DESIGN) ...ca sa stie toata lumea.... a zis ca ea nu face decat o singura rochie ...care sa fie "stricata" prin magazine(d-aia nici nu am cum sa o cumpar ...toata lumea pusese mana pe ea..in plus...e si foarte mare....) ..in concluzie pt. fiecare tipa in parte ea face alta rochie ....astfel putandu-se distanta de modelul initial!!

aha,e si asa bine. cum ti-ai dorit tu sa fie rochia , e alegerea ta! oricum fiecare dintre noi vrea sa fie o printesa in felul sau.
adevarul ca in bucuresti daca ai bani iti poti achizitiona o rochie mai scumpa.
mie nu mi se parea ideal sa-mi iau o rochie de 8 milioane pt o singura seara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:29 
Diva

Citat:

Si eu m-am gandit la asta da pana la urma am zis ca o data sunt mireasa.:rocker:
Tu ai un motiv sa faci economii, macar. Um motiv care chiar merita. Si eu m-as fi strans mai mult la punga daca as fi avut motivele tale%%-%%-%%-%%-

asa e....nu pot sa-mi iau casa cu 8 milioane! Si in fond...acum sa ne "facem de cap cu banii"...caci ...dupa ce vor apare ratele la casa...nu o sa mai ai cu ce sa-ti iei paine de pe o zi pe alta!! Ne destrabalam si noi ..acum cand putem!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:52 
Diva

nu am vrut sa par rautacioasa fetele. daca am fost imi cer scuze. stiu ca voi dati bani multi pe nunta,nu putem sa ne bagam mult in cheltuieli. pe noi intreaga nunta sa zic ca ne-ar costa cam vreo 13 milioane cumparaturile . pe urma alte cheltuieli pt mobila si aranjat casuta care tot noi platim.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]