Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 06:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 14 Mar 2006, 16:10 
Diva

Citat:
eu ma tot chinui sa gasesc niste pantofiori mai cu tocul jos sa nu ma doara picioarele toata noaptea ca doar nu io veni cu alti pantofi sa ma schimb.

eu asa o sa fac...imi iau o pereche cu tot inalt...pantofi...pentru civila si biserica, poze...si o pereche cu tocuri mai mici...sandale, pentru petrecere...am de gand sa dansez mult si cu tocuri prea inalte nu pot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:24 
Diva

Citat:
Eu nu vreau pantofi cu toc mai mare de 5 cm. Vreau sa fie comozi si foarte eleganti ca dupa aceea sa imi iau si o geanta alba si sa ii mai port. Si neaparat de buna calitate!

eu port zilnic tocuri...asa m-am invatat..inca din clasa a XI-a. Cand cobor de pe ele ...si iau adidasi sau altceva....am niste dureri in talpa insuportabile. La nunta voi lua sandalutze cu strasuri cu toc de circa 10 cm. La civila cred ca voi lua pantofi! Am vazut unii la Leonardo din piele ....salivam langa ei....superbi! Daca nu era chestia cu verighetele...ii cumparam pe loc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:52 
Diva

Citat:

Da, depinde cum esti obisnuita. Eu daca port tocuri prea inalte am niste dureri de spate cumplite:(

si eu :(( si nici nu vad de ce sa ma chinui inutil, si asa pantofii se vad prea putin. asa ca am de gand sa-mi iau 2 perechi de pantofi: unii cu ceva toculet (nu mare, maxim 5 cm) si unii cu talpa joasa. de fapt, deja mi-am cumparat pantofii "de dans" si sunt genul "balerini". imi plac de mor, sunt dintr-o piele foarte moale, iar pe talpa au niste pernute, sa nu simti toate denivelarile de pe drum. cand am fost la proba la rochie mi-am adus si pantofii, ca sa-mi ajusteze lungimea rochiei si tipa de acolo chiar m-a felicitat ca mi-am luat pantofi comozi :D :p :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:55 
Diva

Citat:
Asa faceam si eu inainte sa am piciorul in ghips. Si poate m-as fi reinvatat in tocuri, dar am facut si scoala de soferi si instructorul vroia sa vin in adidasi. Acum conduc si cu alte incaltari, dar mi-e cam frica sa incerc sa ma reobisnuiesc pe tocuri inalte dupa ce nu am mai purtat asa ceva zi de zi de 4 ani...

la scoala de soferi si eu tot adidasi am avut...si cand am dat traseul mi-am luat ghetele cu talpa "ortopedica" ca nu puteam tine ambreiajul ...sincer..nici eu nu m-am hazarda sa conduc cu toace!! As bajbai aiurea dupa acceleratie p-acolo!!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 18:34 
Diva

Citat:
Cand vrei sa faci sa stii ca pot sa iti recomand un instructor foarte bun... Daca nu crezi ca e bun iti trimit poze cu masina mea sa vezi ca e intreaga :D si am mai luat carnetul si din prima si pe bune.

hiihihi....eu am dat sala de 3 ori ...primele 2 ori faceam numai 19 puncte...a treia oara am facut 24!Si traseul l-am luat din prima ..pe bune!%%-%%-Am avut noroc ( mi-a dat o parcare laterala - simpla)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 18:35 
Diva

Citat:

Eu am tot avut motive s-o aman da dupa nunta nu o sa mai am nici unul:D
Mie imi trebuie in primul rand un instructor cu multa rabdare si care sa nu tipe la mine:D Ca la primul tipat ma dau jos si il las acolo:D
Nasa mea a facut cu un istructor care a zis ca dupa ea nu mai ia nici o femeie:D

intreaba-ne pe noi ...si o sa-ti dam noi pe cineva ok!! al meu avea o rabdare de fier...si era si simpatic! M-a ajutat mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:31 
Diva

Citat:
Buna fetelor!
Sunt si eu o mireasa a anului 2006.
Nunta va avea loc pe 02 septembrie 2006
Pregatirile noastre:
Restaurant - ok
Biserica - ok
Nasi - ok
Cavaleri de onoare- ok
Muzica -ok
Cameraman - ok
Mai avem fotograful de cautat si firma de amenajari sali de nunti. Azi ma duc sa vad sala, nu am vazut-o inca pentru ca atunci cand am dat acontul era in constructie.
Urez tuturor mireselor o nunta ca-n povesti si multa bafta la organizare.
Va pup.

:lol::lol:
pregatirile pentru nunta noastra sunt ok:
restaurant - ok (dat avans, facut menu)
biserica - ok
nasii - ok
rochie mireasa-ok
domnisoarele de onoare - ok
cameramanul-ok
verighetele-ok
vinul-ok
pentru aranjarea salii o sa ma duc la restaurant in iulie dupa licenta sa discut pentru decorarea lui.
pana acum suntem in grafic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:32 
Diva

Citat:

:lol::lol:
pregatirile pentru nunta noastra sunt ok:
restaurant - ok (dat avans, facut menu)
biserica - ok
nasii - ok
rochie mireasa-ok
domnisoarele de onoare - ok
cameramanul-ok
verighetele-ok
vinul-ok
pentru aranjarea salii o sa ma duc la restaurant in iulie dupa licenta sa discut pentru decorarea lui.
pana acum suntem in grafic.
tu cand ai nunta???? ai rezolvat o multime de chestii si suntem abia in martie!!!(X)(X):o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]