Citat:
sal doamnelor si domnisoarelor.ce mai faceti???eu nu am mai intrat de mult timp.nu prea am timp.sunt in toiul cumparaturilor si mai am si de munca.am pus o poza la una din rochitele pt cununie.k inca nu sunt hotarata.sa imi ziceti dak va place sau nu
Buna fetelor,
Ce faceti? Sincer stiu ca sunt in urma cu foarte multe. NU am mai avut timp sa intru pe forum..de ce? Pai hai sa povestim un pic....Din pacate oamenii de la munca nu au inteles ca eu urmeaza sa ma casatoresc, dandu-mi tot felul de chestii de facut, motiv pentru care din miercurea de dinaintea nuntii nu am mers la munca. Bunnnnnn e dar apartamentul pe care am reusit sa-l zugravim, sa-l faiantam si sa-i punem gresie, parchet ....si asteptam mobila de dormitor si bucatarie...Si aii o mare surpriza. Daca va mai amintiti va spuneam ca am optat pt cununie civla sambata si nunta duminica. E, vineri 12 iunie, a venit mobila....si cum noi doi vroiam ca luni de dimineata de la nunta sa venim in cuibusorul nostru...DISTRACTIE... Dai neicusorule si alearga dupa frigider, aragaz, masina de spalat. Le-am gasit si dai fa rost si de mijloc de transport, ca de noi le vroiam in ziua aia. Bun le luam pe aste si ne ducem acasa, unde realizam ca nu avem saltea la pat. Bravoo si eu miresica ce relaxare, ce masca, ce somn de frumusee...Mai aveam 2 ore si trebuia sa merg la manichiura, asa ca fugi repede la supermarket ia salteaua (pentru care am stat 45 de minute sa ni se elibereze o factura), dai fuga du salteau la apartament, plateste mobila. E si acum a inceput un alt maraton pentru mine...fugi acasa spala-te pe cap pt ca pe la 5 jumatate trebuia sa vina Corina, coafeza sa ma vopseasca si sa ma coafeze pentru a doua zi, dupa care am reusit sa ajung la manichiura. Trebuie sa fac o confesie, pana in ziua a ceea nu am fost la minichiura, deorecem preferam sa mi-o fac singura, dar cu ocazia acestui eveniment am zis ca merit sa fac o exceptie. Din momentul in care am ajuns la manichiura a inceput si oentru mine relaxarea. M-m relaxat foarte mult, pana la streade somn, acasa m-a asteptat un tratamant de infrumusetare, iar dupa acest tratament m-am dus sa imi iau rochita de miresica de la magazin. Nu stiu exact cand a trecut timpul....stiu ca mi-am dat seama ca e 10 si ca mor de somn. O ultima surriza neplacuta iainte de culcare a mai aparut...nu imi intrau piciorele in pantofii de la cununia civila. Nici nu stiam cum sa reactionez..dar tata s-a oferit sa imi faca un masaj, mi-am luat diferitele produse special desinate pentru astfel de probleme, si am facut o baie calda cu solutie metolata, am trecut pe la masajul oferit de tata si apoi mi-am aplicat o crema spa si in pat. Dimineata cand m-am trezit picioarele s-au desumflat dupa atat fuga, dar ca sa fiu sigura mi-am pus si niste comprese reci pe glezne si labele picioarelor. SUCESSSSS!!!
Promit ca voi mai reveni cu n alt mesaj in care o sa descriu starile prin care am trecut ca miresica. Va pup si sper sa putem sa vorbim mai mult. Noapte buna! Viitoarele mamici si mamicile ce fac? Bine sper!:-*