Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 21:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 15 Iul 2009, 19:42 
Diva

Citat:

Carmi....ce pot sa-ti spun...te invit la Cluj si te duc la magazinul din firma care e full de costume de baie si alte chestii de la jolidon super ieftine :P....magazinul acesta cei drept si eu l-am descoperit anul trecut, o prietena m-a dus acolo.

La noi in Cluj Jolidonul tot timpul a fost mai ieftin pentru ca aici e firma, dar sa stii ca intre magazine e diferenta...adica pretul unui costum de baie dintr-un magazin de pe centru sau din mall e diferit fata de pretul magazinului din firma, fiind vorba despre aceleasi haine...cu nimic diferite :D

ooo ce dreptate ai carlita,si mie imi place jolidonul,am o gramada cumparate din romania de la jolidon....asta ptr ca imi gasesc si marimea mea la sutien...aici e mai greu....dar in fine... si in constanta sunt preturi cam piperate la produsele lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:44 
Diva

Citat:
si eu vreau un costum de baie intreg cu toate ca nici mie nu-mi place dar acum ava trebui sa-mi iau ca cica nu este bine sa stau cu burtica la soare :D

pai cica nu prea e bine.....

Sus
Neconectat Profil  

Senior

Citat:

cand vi sa ma anunti, daca vrei ne putem intalni si te duc pana acolo sa vezi si alte produse de la ei la preturi foarte bune :P

eu te cred ca poate e mai ieftin dar eu iti zic ce am patit eu...initial am crezul ca e codul produsului si dupa mi-am dat seama ca e pretul:nlol:...
unele erau super deosebite dar pareau asa ca pt defilare,sau sa stai langa o piscina(ar sa nu intri in ea)sa dea bine in poze!eu una nu as putea face baie cu atatea paiete si pietre pe un costum...

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si eu vreau un costum de baie intreg cu toate ca nici mie nu-mi place dar acum ava trebui sa-mi iau ca cica nu este bine sa stau cu burtica la soare :D

eu anul acesta pana acum mi-am luat 3 costume de baie...si mai am inca vreo 5 de anul trecut, eu sunt obsedata de costumele de baie, imi plac f mult...

ultima data cand mi-am luat un costum de baie a fost acum 2 saptamani, m-am dus la garderoba ca 14 costume de baie :nlol: ...mi-au placut vreo 6 cum stateau pe mine...mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc, dar e bine ca vanzatoarele ma cunosc deja si sunt foarte de treaba :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:46 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

eu te cred ca poate e mai ieftin dar eu iti zic ce am patit eu...initial am crezul ca e codul produsului si dupa mi-am dat seama ca e pretul:nlol:...
unele erau super deosebite dar pareau asa ca pt defilare,sau sa stai langa o piscina(ar sa nu intri in ea)sa dea bine in poze!eu una nu as putea face baie cu atatea paiete si pietre pe un costum...

nici mie nu imi plac paietele...:) :D
adica imi plac sa le vad pe manechine, dar nu pe mine :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:47 
Diva

asa departe sunt magazinele si piata de tine ely? eu am noroc ca am piata peste strada de mine iar magazinele mari la 10 min de mers pe jos ca magazine de cartier an si in spatele blocului si peste tot prin zona. cand stateam inainte la celalalt apartament aveam piata foarte departe si imi era foarte greu sa ma duc pana acolo si luam legume si fructe doar de la magazin dar sincer nu se compara cu cele din piata acum sunt fericita ca pot sa iau legume si fructe proaspete si bune tot timpul :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:47 
Diva

Citat:

eu anul acesta pana acum mi-am luat 3 costume de baie...si mai am inca vreo 5 de anul trecut, eu sunt obsedata de costumele de baie, imi plac f mult...

ultima data cand mi-am luat un costum de baie a fost acum 2 saptamani, m-am dus la garderoba ca 14 costume de baie :nlol: ...mi-au placut vreo 6 cum stateau pe mine...mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc, dar e bine ca vanzatoarele ma cunosc deja si sunt foarte de treaba :nlol:

vai carlita chiar ca ai obsesie....am si eu vreo 3 in 2 piese si 3 cu totul....dar parca nu ma pasioneaza atat de mult....doar sa fie cine stie ce model sau culoare sa imi sara in ochii....m-am uita si eu azi la costume de baie dar nu m-a atras nici unul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:49 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

vai carlita chiar ca ai obsesie....am si eu vreo 3 in 2 piese si 3 cu totul....dar parca nu ma pasioneaza atat de mult....doar sa fie cine stie ce model sau culoare sa imi sara in ochii....m-am uita si eu azi la costume de baie dar nu m-a atras nici unul

eu sincer am multe cu care nici nu am umblat sau le-am imbracat odata :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:49 
Diva

Citat:
asa departe sunt magazinele si piata de tine ely? eu am noroc ca am piata peste strada de mine iar magazinele mari la 10 min de mers pe jos ca magazine de cartier an si in spatele blocului si peste tot prin zona. cand stateam inainte la celalalt apartament aveam piata foarte departe si imi era foarte greu sa ma duc pana acolo si luam legume si fructe doar de la magazin dar sincer nu se compara cu cele din piata acum sunt fericita ca pot sa iau legume si fructe proaspete si bune tot timpul :p

din pacate aici nu exista magazinase de cartier....toate magazinele si supermarketurile sunt plasate in zone speciale....si da,cel mai aproape e la 8km pe bici 15min cu masina 5-7 min......am mers 1 an de zile la scoala aici pe bicicleta 30km dus-intors(nu aveam carnet) si nu am mai plans....sunt obisnuita si imi place acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:51 
Senior

Citat:

eu sincer am multe cu care nici nu am umblat sau le-am imbracat odata :P

eu am 3 costume si toate intregi!pt costume de baie nu am pasiune...mai nou ma tot uit dupa palarii...am deja 3(una cu care am fost la o nunta in mai,una pt inmormantari si una care merge asa cand sunt inbracata lejer,de plimare)ma innebunesc alea cu bordura fff mare...mi-ar placea una!O:)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

nici mie nu imi plac paietele...:) :D
adica imi plac sa le vad pe manechine, dar nu pe mine :p

cateodata nici pe manechin nu imi plac....am primit de la sora mea o bluza galbena cadou cu niste paiete de era sa fac infarct...cica asa e moda...se poarta...na ,am acceptat-o dar nu ma vad imbracat niciodata cu ea

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

de costume de baie nici eu nu sunt obsedata... am vreo 5 dar sunt loate in timp... asta imi mai lipsea sa mai fiu obsedata si de costume de baie... am eu destule alta obsesii :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Citat:

din pacate aici nu exista magazinase de cartier....toate magazinele si supermarketurile sunt plasate in zone speciale....si da,cel mai aproape e la 8km pe bici 15min cu masina 5-7 min......am mers 1 an de zile la scoala aici pe bicicleta 30km dus-intors(nu aveam carnet) si nu am mai plans....sunt obisnuita si imi place acum

lasa ca mersul cu bicicleta e sanatos si te mentine :p ....si eu as vrea sa ma pot da cu bicicleta, dar la noi nu poti de masini :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:52 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

eu am 3 costume si toate intregi!pt costume de baie nu am pasiune...mai nou ma tot uit dupa palarii...am deja 3(una cu care am fost la o nunta in mai,una pt inmormantari si una care merge asa cand sunt inbracata lejer,de plimare)ma innebunesc alea cu bordura fff mare...mi-ar placea una!O:)

mie nu-mi sta bine cu palarie :|...si eu am vrut sa-mi iau una de plaja...dar ce sa fac :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:54 
Diva

Citat:

lasa ca mersul cu bicicleta e sanatos si te mentine :p ....si eu as vrea sa ma pot da cu bicicleta, dar la noi nu poti de masini :o

asta asa e....dar aici sunt piste speciale ptr biciclete...si in plus daca mergi pe strada o masina niciodata nu intra in depasire daca nu are vizibilitate buna sau daca te-ar pune in pericol...conduce in spatele tau pana strada ii permite depasirea.....e f sanatos,si sa speram ca ma mentin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:55 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

mie nu-mi sta bine cu palarie :|...si eu am vrut sa-mi iau una de plaja...dar ce sa fac :o

lily, aproba-ma si pe mine ca friend pe hi5 :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:55 
Diva

Citat:

palarii?????/ la mine iese din discutie ,nu imi plac...asta mai lipsea, ca restul le am pe toate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:56 
Diva

Citat:
de costume de baie nici eu nu sunt obsedata... am vreo 5 dar sunt loate in timp... asta imi mai lipsea sa mai fiu obsedata si de costume de baie... am eu destule alta obsesii :nlol:

care este adresa ta de hi5 lily?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:57 
Senior

Citat:

palarii?????/ la mine iese din discutie ,nu imi plac...asta mai lipsea, ca restul le am pe toate

mie chiar imi plac...sunt atat de..elegante!:ndance:
pana la urma unde pleci in vacanta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2009, 19:57 
Diva

Citat:

cateodata nici pe manechin nu imi plac....am primit de la sora mea o bluza galbena cadou cu niste paiete de era sa fac infarct...cica asa e moda...se poarta...na ,am acceptat-o dar nu ma vad imbracat niciodata cu ea

nici mie nu-mi plac paietele... mi se par tiganesti...bravo ely ca faci miscare... este foarte sanatos si asa mai slabesti... deci poti sa mananci mai mult :nlol: eu nu stiu sa merg cu bicicleta si nici nu ma pasioneaza pt ca la noi in tara nu prea ai pe unde sa te plimbi... nu sunt spati special amenajate decat foarte putine si acelea sunt pline de copii... romani nu prea tin cont de asta... asta este ... traim in romania

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]