Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 14:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 14 Mar 2006, 18:02 
Diva

Citat:
nu am vrut sa par rautacioasa fetele. daca am fost imi cer scuze. stiu ca voi dati bani multi pe nunta,nu putem sa ne bagam mult in cheltuieli. pe noi intreaga nunta sa zic ca ne-ar costa cam vreo 13 milioane cumparaturile . pe urma alte cheltuieli pt mobila si aranjat casuta care tot noi platim.

nu e vb de rautate!!!:love::lol::love: dar..ganditi-va....si dupa nunta puteti cumpara diverse chestii pt casa....incercati si voi sa va traiti viata nu doar sa stai cu griji si sa economisiti!! Faceti si voi o nebunie!! Un week-end in care sa mancati numai in oras...in care sa va rasfatati!! CA daca nu o veti face acum ...nu o veti face toata viata!! O sa apara probleme peste probleme si o sa va para rau ca nu v-ati distrat!!:-`:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:21 
Diva

Citat:

Pai pentru ei problemele deja au aparut.
Lasa ca e mai bine sa stranga si sa-si rezolve cu casa cat mai repede.
Am niste prieteni care si-au luat apartament si stau pe saltea de 2 ani, da pleaca afara in concediu....Nu asa se face...Trebuie sa-ti faci curajul sa te strangi o perioada si apoi totul o sa fie OK.
Asa si mie imi place sa ies in oras, sa mananc la restaurant sau oricum, nu acasa, da daca as sti ca trebuie sa-mi pun gresie sau tamplarie sau sa-mi iau mobila, n-as mai avea aceeasi placere. Cand esti intr-o situatie de-asta cred ca fiecare prajitura ajungi sa o traduci in bucati de parchet sau mai stiu eu ce....

pe undeva ai dreptate. dar inclin, totusi, sa fiu de partea ginei. si noi avem casa noastra, mai avem de facut destule la ea, numai noi stim cate probleme avem cu banii, dar acum n-am de gand sa-mi iau buchet de mireasa de plastic doar pt ca e mai ieftin :mellow: si una e sa faci risipa si alta e sa te zgarcesti; intotdeauna este o cale de mijloc, chestia e sa o si cauti :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:26 
Diva

dar cred ca ne pui si noua o poza la galerie sa o vedem. eu mor de curiozitate :D
macar ai vazut ceva sa-ti placa? ca ti-am urmarit postarile si cred ca esti cea mai agitata pe tema asta :D. nu e spus in sensul rau, imi esti simpatica, de aceea sunt tare curioasa sa vad cand (si cu ce) te linistesti :flowers:;)[/quote

mi-am gasit rochieeee!!!!!(X)(X)(X)in sfarsit.
am fost la monica darie pe care o cunosc de 1 an si am stat 3 ore si ceva pana am gasit ceva care sa-mi placa si care sa fie pe masura bugetului meu.
vi-o recomand cu caldura si din tot sufletul. nu te lasa sa pleci pana nu gaseste un model care sa se potriveasca cu personalitatea ta, cu stilul tau si cu bugetul.
o sa postez foto in momentul in care o sa fie gata.pe 30 martie ma duc sa-mi ia masurile.
succes la cautari!!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:31 
Diva

Citat:

Eu sunt mai drastica.
De exemplu, acum ne pregatim de nunta. Ni s-a intamplat sa luam si rochia si verighetele in aceeasi luna. Le-am luat, dar pana la salariul urmator (care inca n-a sosit)....am strans cureaua si n-am mai dat bani decat pe paine si apa.
Dupa nunta toate eforturile noastre se vor indrepta inspre a lua un apartament. Ei, va spun sincer ca sunt in stare sa mananc numai paine cu margarina pana voi reusi.
Si nu imi voi lua nici toale, nici nimic altceva.
Dar daca as fi in situatia Ancai, normal ca problemele cu casa ar fi prioritare. Eu asa gandesc
:D

si la noi e cam la fel! insa ne rasfatam ...ca mai pica de unde nu te astepti cate un milion!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:41 
Diva

fetele,uite noi de cand m-a cerut iubi de sotie din noiembrie anul trecut ma tot gandeam cum sa fac sa le am pe amandoua si nunta si pt apartament cele folositoare si le-am rezolvat putin cate putin.
de cand strangem bani acum trebuia sa fi avut vreo 25 milioane poate chiar si 30 dar uite ca ne-am luat un computer nou,ne-am mai cumparat imbracaminte,incaltaminte si cate ceva pt casa. cu toate astea cu casa eu vreau sa am o nunta superba cu toate ca nu am o nunta de 100 si ceva de invitati ,noi avem ceva in familie si cativa prieteni numai vreo 50-60 invitati deci va inchipuiti ca nu prea avem multe cheltuieli dar asta nu inseamna ca ma rezum la ce e ieftin. am vrut sa imi iau rochita sa nu ma mai stresez prin vara sa stiu ca am cumparat-o sa nu mai o am pe cap . acuma urmeaza costumul lui iubi.
sa stiti ca inca nu am ajuns sa mananc margarina si paine chiar ar fi nasol....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:54 
Diva

Citat:

Si eu sper sa nu fie nevoie, am zis doar ca as fi in stare daca as sti ca fac efortul asta dar in final totul o sa fie OK.
Noi am inceput din ianuarie sa rezolvam din probleme tocmai ca sa nu ne aglomeram cu toate odata si s anu apelam la alte "fonduri" care au destinatie precisa: CASA:D
Eu sunt optimista in ceea ce priveste apartamentul si daca as asculta ce zic mama si soacra-mea as fi si mai optimista:D Cred ca totul o sa fie bine pana la urma:ok:

toata faza consta in avansul pe care il dai.....daca ai avans...poti avea si casa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:03 
Diva

Citat:

Pai tocmai asta e. De cand ne-am mutat impreuna strangem bani de avans. Si cred ca dupa nunta o sa fie gata. Da pe masura ce strangem bani eu vreau un apartament tot mai mare:D Si ne mai trebuie bani...

Da mai bine continuam discutia acolo la Diverse ca vine Sefa peste noi:D
:p:p:p:p:p deci.....dupa cum spuneam ....rochiile vor fi superbe!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:33 
Diva

Citat:

Da si eu spuneam la fel. Nu stiu daca reiese din ce am postat:D
:p:D:p:D:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 23:21 
Diva

Citat:

nu e vb de rautate!!!:love::lol::love: dar..ganditi-va....si dupa nunta puteti cumpara diverse chestii pt casa....incercati si voi sa va traiti viata nu doar sa stai cu griji si sa economisiti!! Faceti si voi o nebunie!! Un week-end in care sa mancati numai in oras...in care sa va rasfatati!! CA daca nu o veti face acum ...nu o veti face toata viata!! O sa apara probleme peste probleme si o sa va para rau ca nu v-ati distrat!!:-`:love::love::love:

sunt de acord cu tine...cand e vb de nunta nu poti sa tot incerci sa faci economii...banii oricum se duc...nunta e una singura...si merita sa iti implinesti toate visurile pt acea zi...mie imi place sa ma consider o persoana cumpatata dar, atunci cand imi doresc mult ceva...imi place sa imi satisfac capriciile...:)
eu sper sa fie bine pentru toate...si mai ales...sa scada excesiv preturile la case si apartamente...sa avem toate cuibusorul nostru de nebunii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 12:52 
Diva

Citat:

:rocker::rocker::rocker:EXCESIV e cuvantul-cheie:rocker::rocker:

da...:(:ok::wok::ok:;);)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]