Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 16 Iul 2009, 16:21 
Diva

Citat:

pui o farfurie pe gura cratitei si o intorci repede!dar sa stii ca eu fac manevra asta dupa ce se raceste(dupa ce o scot de la frigi)dar sa stii ca iti trebuie o farfurie mare(ca de tort)sa nu-ti dea sosul pe afara!

pai atunci fac si eu manevra asta cand o scot din frigider....are fata si farfurie mare de tort...ca asta e desert ptr diseara...o sa zica sotul ca am inebunit...voi ce gatiti azi...poate imi da-ti o idee...doamne fere...chiar ca am luat-o razna...nu am stat in viata mea in buc atata:rofl::rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:21 
Diva

Citat:

eu pun fff putin asa de aroma,caci eu nu pot suporta ceapa dar nici asa simple parca nu au farmec!
sa stii ca sunt f gustoase!(parerea mea)

inainte le mancam si eu cu ceapa dar am vazut ca imi faceau rau la fire si am inceput sa le fac fara... la inceputi mi se pareau ciudate dar acum imi plac foarte mult asa si nu pot sa le mai mananc cu ceapa... conteaza foarte mult cum te obisnuiesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:24 
Diva

Citat:
inainte le mancam si eu cu ceapa dar am vazut ca imi faceau rau la fire si am inceput sa le fac fara... la inceputi mi se pareau ciudate dar acum imi plac foarte mult asa si nu pot sa le mai mananc cu ceapa... conteaza foarte mult cum te obisnuiesti

si pe mine ma va durea stomacelul diseara de la ceapa din salata dar am facut o salata ptr 2 si al meu sot adora ceapa.....mama acasa stia...imi lasa mie separat intr-un castronel fara ceapa si restul cu ceapa.....
auziti cate ore pot lasa crema in frigider?....ce inseamna sa nu ai idee cu gatitul....intreb ca copii mici orice....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:25 
Diva

Citat:

pai atunci fac si eu manevra asta cand o scot din frigider....are fata si farfurie mare de tort...ca asta e desert ptr diseara...o sa zica sotul ca am inebunit...voi ce gatiti azi...poate imi da-ti o idee...doamne fere...chiar ca am luat-o razna...nu am stat in viata mea in buc atata:rofl::rofl::rofl:

eu nu stiu ce sa fac astazi... depinde de ce chef am cand ajung acasa... eu am pofta de oua cu salata de rosi si carne de la oala :p... sunt nebuna :nlol: cred ca o sa-mi fac cand ajung acasa:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:27 
Diva

Citat:

si pe mine ma va durea stomacelul diseara de la ceapa din salata dar am facut o salata ptr 2 si al meu sot adora ceapa.....mama acasa stia...imi lasa mie separat intr-un castronel fara ceapa si restul cu ceapa.....
auziti cate ore pot lasa crema in frigider?....ce inseamna sa nu ai idee cu gatitul....intreb ca copii mici orice....

30-40 min, pana se intareste si devine ca o gelatina asa

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:
eu nu stiu ce sa fac astazi... depinde de ce chef am cand ajung acasa... eu am pofta de oua cu salata de rosi si carne de la oala :p... sunt nebuna :nlol: cred ca o sa-mi fac cand ajung acasa:D

bun...noi am mancat duminica la pranz asa....omleta de oua cu salata de rosii...doamne fere am zis,cine mai mananca ca noi.....si ce?,ne-a fost pofta am facut si am mancat super bine:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:
30-40 min, pana se intareste si devine ca o gelatina asa

si la frigider tot 30-40min si dupa o las in dulap?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:30 
Diva

Citat:

bun...noi am mancat duminica la pranz asa....omleta de oua cu salata de rosii...doamne fere am zis,cine mai mananca ca noi.....si ce?,ne-a fost pofta am facut si am mancat super bine:rofl::rofl:

deci inseamna ca nu sunt singura :nlol: adevarul ca mie imi place foarte mult omleta...mai ales acuma vara:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:31 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

pai dupa o lasi tot la frigider :nlol:
cum sa o tii in dulap? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:31 
Diva

Citat:
deci inseamna ca nu sunt singura :nlol: adevarul ca mie imi place foarte mult omleta...mai ales acuma vara:p

nu esti singura...si noua ne place fff mult si nu tinem cont cand o mancam....dimineata,la pranz sau seara....daca ne e pofta o facem si o mancam cu placere.....asa ca pofta buna la omleta cu salata de rosii diseara:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:32 
Diva

Citat:

pai dupa o lasi tot la frigider :nlol:
cum sa o tii in dulap? :)

pai lily a zis 30-40 min la frigider....sotul meu vine la 5 de la munca....ce fac cu ea pana atunci asta am intrebat...poate sta in frigider?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:32 
Diva

Citat:

nu iubita, o lasi in frigider pana diseara cand o servesti... se serveste rece de la frigider...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:33 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

pai lily a zis 30-40 min la frigider....sotul meu vine la 5 de la munca....ce fac cu ea pana atunci asta am intrebat...poate sta in frigider?

o lasi in frigider ca orice prajitura si ca orice mancare pe timp de vara pentru ca altfel de strica :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:34 
Diva

Citat:
nu iubita, o lasi in frigider pana diseara cand o servesti... se serveste rece de la frigider...

mai da buna gospodina sunt eu:rofl::rofl::rofl:v-am spus ca sunt ca copii mici,carora trebuie sa le scrii pe hartie pas cu pas ce trebuie sa faca..offfff...m-a chinuit prea mult talentul azi....:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:34 
Senior

Citat:

pai poti sa o tii mereu la frigi pana o mancati toata!
daca intrebi acum pana cand e rece nu stiu eu zic ca daca o scoti din cuptor si o lasi jum de ora afara si dupa o bagi,eu zic ssa o mai scoti cand vine sotul tau!eu de obicei o las cateva ore bune sa fie buna buna de taiat si rece cu adevarat!acum daca iti place mai calduta e ok si vreo 2ore cred!
eu nu am mila de frigi meu si mai bag uneori si mai calda in frigi!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:35 
Diva

Citat:

scuze am inteles gresit... am crezut ca intrebi cat o ti la cuptor... te rog frumos sa ma scuzi ca te derutez :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:35 
Diva

Citat:

o lasi in frigider ca orice prajitura si ca orice mancare pe timp de vara pentru ca altfel de strica :P

ok ,o las la frigider....ce bine..ca va fi rece....yammi yammi(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:36 
Diva

Citat:

pai poti sa o tii mereu la frigi pana o mancati toata!
daca intrebi acum pana cand e rece nu stiu eu zic ca daca o scoti din cuptor si o lasi jum de ora afara si dupa o bagi,eu zic ssa o mai scoti cand vine sotul tau!eu de obicei o las cateva ore bune sa fie buna buna de taiat si rece cu adevarat!acum daca iti place mai calduta e ok si vreo 2ore cred!
eu nu am mila de frigi meu si mai bag uneori si mai calda in frigi!:D

pai asa am sa fac....o tin la frigi...ca mie imi place tot rece...mai ales acum....vai ce curioasa sunt cu a iesit si ce gust are...deja imi ploua in gura....si eu mai fac de astea....bag fierbinte in frigider

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:37 
Diva

Citat:
scuze am inteles gresit... am crezut ca intrebi cat o ti la cuptor... te rog frumos sa ma scuzi ca te derutez :-*

:rofl::rofl::rofl:nu-i nimic....acum am priceput....asa e cand esti la inceput in ale gatitului....of of mai mai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 16:39 
Diva

Citat:

pai asa am sa fac....o tin la frigi...ca mie imi place tot rece...mai ales acum....vai ce curioasa sunt cu a iesit si ce gust are...deja imi ploua in gura....si eu mai fac de astea....bag fierbinte in frigider

eu nu bag niciodata cald in frigider pt ca am inteles ca nu este bine nici pt mancare... asa stiu eu dar nu ma loati in calcul :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]