Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 16 Iul 2009, 17:39 
Diva

Citat:

oana imi place fff mult poza ta de aventar....esti o draguta....imi par si f sensibila dupa fata....acum nu stiu...e doar parerea mea

:nblink: vai multumesc...sincer cred ca sunt prea sensibila......stiu ca nu e bine dar ce s fac asta e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:40 
Diva

Citat:

te intreb pt ca ma pregateam sa o fac cand am vazut mesajul carlitei:)
.

cred ca cu toate a-ti vazut...dar asta nu e nimic...l-am folosit inainte mult mai des...si carlita nu a spus nimic..../cred ca s-a saturat sa ma auda spunand gresit de fiecare data.....chiar nu ma supar....pe nimeni....cine m-ar fi corectat ar fi fost super....decat sa continui sa spun gresit mai bine asa.....eu sunt obisnuita cu corectatul....sa vezi ce fain este cand te corecteaza copii de 2-3 ani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:40 
Diva

Citat:

am scos-o....o las putin afara ptr ca frige prea tare si dupa la frigi....yupi yupi...arata ca in poza de la amalia:nlol::nlol:

ma bucur ca ti-a iesit :ndance: o sa-ti surprinzi sotul astazi la masa ca banuiesc ca nu stie ce-l astapta :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:42 
Diva

:nblink: vai multumesc...sincer cred ca sunt prea sensibila......stiu ca nu e bine dar ce s fac asta e...[/qusa

sa stii ca nu e bine deloc....si eu sunt f sensibila....al meu nici nu poate face glume cu mine ca ma bufneste plansul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:44 
Diva

Citat:

te intreb pt ca ma pregateam sa o fac cand am vazut mesajul carlitei:)
hihi ce dragutz...eu nici macar nu bagasem de seama:D am crezut ca ai scris bine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:45 
Diva

Citat:
ma bucur ca ti-a iesit :ndance: o sa-ti surprinzi sotul astazi la masa ca banuiesc ca nu stie ce-l astapta :nwink:

habar nu are lily...o sa spuna sincer ca am inebunit.....vreau sa fac pui la cuptor,cartofi aurii,salata de vinete am facut deja....si desert..crema de zahar ars....chiar ca am inebunit...ma repet,nu am stat in viata mea atat in buc....decat de craciun si pasti cand o ajutam pe mama in rest...nu prea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:45 
Diva

Citat:
:nblink: vai multumesc...sincer cred ca sunt prea sensibila......stiu ca nu e bine dar ce s fac asta e...[/qusa

sa stii ca nu e bine deloc....si eu sunt f sensibila....al meu nici nu poate face glume cu mine ca ma bufneste plansul....

si eu am momente cand sunt foarte sensibila si ma enerveaza la culme.... dar cred ca mai toate fetele suntem :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:47 
Diva

Citat:
hihi ce dragutz...eu nici macar nu bagasem de seama:D am crezut ca ai scris bine....

pai si eu la fel pana sa ma corecteze carlita....cum am mai spus nu m-am uitat nici la" editare avatar" cum se scrie....macar sa scriu si eu corect:rofl::rofl::rofl: mi se pare atat de urat numele asta....de unde provine? stie cineva? ca poate ma lumineaza si pe mine mai bine...si imi ramane imprimat in cap sa numai fac greseli

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si eu am momente cand sunt foarte sensibila si ma enerveaza la culme.... dar cred ca mai toate fetele suntem :(

lily...chiar acum ma uitam la profilul tau de hi5 si am observat ca esti nascuta in aceeasi data cu sora mea...hihi :p

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:

si eu plang aproape din orice...si cand era sa ii i-a lui iuby carnetul m-a bufnit plansul pt ca stiu ce greu l-am luat amandoi sio cate nopti nedormite pt invatat.....dar nu il luase pana la urma da eu plangeam si mai tare...de fericire:)) da sochy ca mine nimeni nu-i:d si stiu ca nu e bine ca sunt sensibila ca nu la toata luema ii pasa de mine ...asa cum mie ii pasa:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:48 
Senior

Citat:

clar ca toate suntem sensibile chiar daca uneori nu ne dam...:)
mama elena azi faci super cina...o sa fie super impresionat!bravo!
si eu mai fac asa seara cand nu se asteapta sa ma inviorez putin atmosfera:love:O:)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:48 
Diva

Citat:

habar nu are lily...o sa spuna sincer ca am inebunit.....vreau sa fac pui la cuptor,cartofi aurii,salata de vinete am facut deja....si desert..crema de zahar ars....chiar ca am inebunit...ma repet,nu am stat in viata mea atat in buc....decat de craciun si pasti cand o ajutam pe mama in rest...nu prea

cred ca o sa te transformam intr-o gospodina adevarata daca mai ramai mult pe forumul acesta :nlol::nlol::nlol: o sa inceapa sa-ti placa cand vezi cate bunatati poti face... si mai ales cand o sa vezi ce fericit o sa fie sotul... dar vezi sa nu-l obisnuiesti prost si sa se astepte sa faci asta in fiecare zi :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:49 
Diva

Citat:

lily ce inaltime ai? imi pari asa micuta in poze....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:51 
Diva

Citat:

lily...chiar acum ma uitam la profilul tau de hi5 si am observat ca esti nascuta in aceeasi data cu sora mea...hihi :p

da? hihihi... ce coincidenta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:51 
Diva

Citat:

clar ca toate suntem sensibile chiar daca uneori nu ne dam...:)
mama elena azi faci super cina...o sa fie super impresionat!bravo!
si eu mai fac asa seara cand nu se asteapta sa ma inviorez putin atmosfera:love:O:)...

carmi si nici macar nu e nici un eveniment special....am inebunit de tot...numai voi sunteti de vina cu retetele voastre...m-ati bagat in priza....nici nu am putut ca dorm aseara la gandul ce sa gatesc prima oara azi:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:52 
Diva

Citat:

lily ce inaltime ai? imi pari asa micuta in poze....

sunt destul de micuta...1.60 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:53 
Diva

Citat:
cred ca o sa te transformam intr-o gospodina adevarata daca mai ramai mult pe forumul acesta :nlol::nlol::nlol: o sa inceapa sa-ti placa cand vezi cate bunatati poti face... si mai ales cand o sa vezi ce fericit o sa fie sotul... dar vezi sa nu-l obisnuiesti prost si sa se astepte sa faci asta in fiecare zi :nlol:

pai tocmai de asta imi este si frica....sa astepte in fiecare zi mancarea si desertul...doamne fere..asta ar insemna sa stau numai in bucatarie...never....mai bine lipsa....azi a fost de control

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:54 
Diva

Citat:
sunt destul de micuta...1.60 :D

mi-am imaginat eu ca nu poti fi ff inalta...super...vreau sa vad poze cu tine gravia cand o sa fii in 7 luni...cred ca abia vei mai putea sa mergi:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:56 
Senior

Citat:

carmi si nici macar nu e nici un eveniment special....am inebunit de tot...numai voi sunteti de vina cu retetele voastre...m-ati bagat in priza....nici nu am putut ca dorm aseara la gandul ce sa gatesc prima oara azi:rofl::rofl:

eu asa am patit cu galustile cu prune!
eu mancam numai de mama facut ca erau singurele care nu erau cleioase!si cand am facut prima oara am avut niste emotii...asa ca tine!si la fel cu primele sarmale!:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 17:57 
Diva

Citat:

mi-am imaginat eu ca nu poti fi ff inalta...super...vreau sa vad poze cu tine gravia cand o sa fii in 7 luni...cred ca abia vei mai putea sa mergi:nlol:

cu siguranta o sa am o burta imensa mai ales ca sunt si slabuta si o sa se si vada foarte repede...sper ca o sa ne descurcam :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]