Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 16 Iul 2009, 18:28 
Diva

Citat:
asa se intampla cand nu sti... si eu am patit de cateva ori chestia asta...mai ales ca mie imi place sa fiu mai eleganta :D

pai si eu sunt cam la fel....si na,e compania sotului,nu ma pot duce nici oricum imbracata...trebuie sa arat cat de cat bine...dar nici prea pampoi ca mine anul trecut de craciun....m-am simtit ca o varza:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:28 
Diva

Citat:

:clap::clap::clap:super idee...:rofl::rofl:

poate daca fac baiat si tu ely fata se baga al meu primul ca este mai mare :nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:30 
Diva

Citat:
poate daca fac baiat si tu ely fata se baga al meu primul ca este mai mare :nlol::nlol:

hai mai ca m-ati facut sa rad...:rofl::rofl::rofl: buna idee si asta...acu sa vedem ce iese...poate avem toate 3 baietii...e buna si o combinatie de asta..aici se poarta...:rofl::rofl: cred ca daca am baiat si imi vine acasa si imi spune ca e guy il omor cu mana mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:31 
Senior

Citat:

clar!nici nu comentez!
dar daca face baiat?:p:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:33 
Senior

Citat:

hai mai ca m-ati facut sa rad...:rofl::rofl::rofl: buna idee si asta...acu sa vedem ce iese...poate avem toate 3 baietii...e buna si o combinatie de asta..aici se poarta...:rofl::rofl: cred ca daca am baiat si imi vine acasa si imi spune ca e guy il omor cu mana mea

eu as muri sa am un copil gay!adica stiu ca e la moda dar....
cred ca ar fi un soc imens!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:33 
Diva

Citat:

clar!nici nu comentez!
dar daca face baiat?:p:nlol:

sau poate avem toate 3 fete...nu se stie niciodata....dar idee imi place....ma incanta....asa i-am zis surori mele sa o combine pe nepotica cu nepotul de olanda...cumnatul nici nu a vrut sa auda...ca cica nu o da el pe fisa ,sa plece asa departe de langa el......ca parca o fi dupa el....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:34 
Diva

Citat:

nici nu vreau sa aud de asa ceva....doamne fereste... carmi daca face ea baiat poate fac eu fata si poate tot iese ceva... daca nu poate o sa fie doar prieteni si o sa se viziteze :nlol: nu mai conteaza ce este sanatosi sa fie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:37 
Diva

Citat:

eu as muri sa am un copil gay!adica stiu ca e la moda dar....
cred ca ar fi un soc imens!:(

peste care vei trece.....daca va povestesc...eu am un ex. fff mare in familia sotului meu....ma si amuz cateodata pe seama lui....acum vreo 10 ani avea si el o prietena,normal,....unde mergea trebuia sa o ia si pe vara lui dupa ei....tot timpul erau 3 nu 2....dupa 1 an de relatie la parasit iubita ptr ca o iubea pe verisoara lui.....unchiul sotului sa faca infarct nu de alta....dar sunt de 10 ani mpreuna...au casa lor...pleaca in vacanta ca orice cuplu normal....anu fost si la noi la nunta...mi-am socat toata familia.....si rad de al meu ca a fost parasit de gagica ptr o femeie...ce penibil..sincer...dar daca se intampla nu prea ai ce sa faci...acolo ca acolo.....dar aici e normal.li se pare ffff normal

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:38 
Senior

Citat:
nici nu vreau sa aud de asa ceva....doamne fereste... carmi daca face ea baiat poate fac eu fata si poate tot iese ceva... daca nu poate o sa fie doar prieteni si o sa se viziteze :nlol: nu mai conteaza ce este sanatosi sa fie

sa stii ca asa este!
orice sa fie numai sanatosi ca in rest...
ma gandeam la cazul ala cu baietelul care a fost sa faca rmn si a murit la o clinica particulara la buc...acel copil era un copil super bolnav,un copil care nu era normal dpdv al sanatatii,eu cred ca e o mare durere pt parinti sa pierzi copilul astfel dar credeti-ma ca e mai cumplit si e un chin continuu sa ai grija de un copil handicapat!verisorul meu care are 17 ani este asa,cu retart si sta in scaun cu rotile...mi-e atat de mila de matusa mea de uneori imi vine sa plang...dintr-o fem superba a ajuns o epava!e groaznic!fereasca D-zeu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:39 
Diva

Citat:

pai si normal....niciodata nu spune niciodata.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:41 
Diva

Citat:

sa stii ca asa este!
orice sa fie numai sanatosi ca in rest...
ma gandeam la cazul ala cu baietelul care a fost sa faca rmn si a murit la o clinica particulara la buc...acel copil era un copil super bolnav,un copil care nu era normal dpdv al sanatatii,eu cred ca e o mare durere pt parinti sa pierzi copilul astfel dar credeti-ma ca e mai cumplit si e un chin continuu sa ai grija de un copil handicapat!verisorul meu care are 17 ani este asa,cu retart si sta in scaun cu rotile...mi-e atat de mila de matusa mea de uneori imi vine sa plang...dintr-o fem superba a ajuns o epava!e groaznic!fereasca D-zeu!

da intr-adevar mare dreptate ai...sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva....dar ce poti face? ca doar matusa ta nu il poate omora ? trebuie sa isi duca crucea in spate....offff si nu inteleg de ce le da dumnezeu la uni oameni buni asa o drama in familie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:43 
Senior

Citat:

da intr-adevar mare dreptate ai...sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva....dar ce poti face? ca doar matusa ta nu il poate omora ? trebuie sa isi duca crucea in spate....offff si nu inteleg de ce le da dumnezeu la uni oameni buni asa o drama in familie

da asa este...initial au pus dr ca nu va trai mai mult de 10ani si uite ca deja e aproape major si....
uneori e atat de inocent si placut dar de cele mai multe ori este iritant si tipa si e rau...nu cred ca o pers nu s-ar putea enerva la asa ceva!matusa mea e cu nervii la pamant!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:50 
Diva

Citat:

da asa este...initial au pus dr ca nu va trai mai mult de 10ani si uite ca deja e aproape major si....
uneori e atat de inocent si placut dar de cele mai multe ori este iritant si tipa si e rau...nu cred ca o pers nu s-ar putea enerva la asa ceva!matusa mea e cu nervii la pamant!

doamne fere de asa ceva....pai sigur ca e cu nervii la pamant,nici nu are cum sa fie altfel...atatia ani,sa il spele,sa il schimbe,sa ii de-a sa manance si sa aiba grija de el mai rau decat de un copil de 1 an,nici asta nu e normal....sa feresca dumnezeu de asa ceva...o mai spun de 1000de ori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:51 
Senior

hai sa schimbam sub!
rudele sotului stau aproape de voi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:54 
Diva

Citat:
hai sa schimbam sub!

te referi la lesbience?:nlol::nlol::nlol:stau la o strada distanta de mine....si unchiul sotului un picut mai departe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:56 
Senior

Citat:

te referi la lesbience?:nlol::nlol::nlol:stau la o strada distanta de mine....si unchiul sotului un picut mai departe

mai..:rofl:
nu nu la ele!
ma refeream la nepotel si socrii!:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:57 
Diva

Citat:
hai sa schimbam sub!

vreau sa iti spun ca verisoara lui lucreaza ca asistenta dr soacrei mele care se ocupa de ea....are diabet....si ma duc cu soaca odata pe luna la control....mi se face pielea de gaina cand incepe sa ma atinga...ma gandesc numai la prostii...pai si cum sa nu ma gandesc daca ii plac femeile...sotul o rugase acum 2 ani sa ma duca si sa ma si aduca de la scoala(aveam acelasi program)...era sa lesin....i-am spus ca prefer pe bicicleta(cum s-a si intamplat) decat cu varasa lesbiana in masina..poate abuza de mine:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 18:59 
Diva

Citat:

mai..:rofl:
nu nu la ele!
ma refeream la nepotel si socrii!:nlol:

da stau relativ aproape de noi....stau la 10 min de mers pe jos si soacra si cumnata numai ca la una faci la stang si la alta la dreapta.....noi suntem la mijloc....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 19:00 
Diva

Citat:

vreau sa iti spun ca verisoara lui lucreaza ca asistenta dr soacrei mele care se ocupa de ea....are diabet....si ma duc cu soaca odata pe luna la control....mi se face pielea de gaina cand incepe sa ma atinga...ma gandesc numai la prostii...pai si cum sa nu ma gandesc daca ii plac femeile...sotul o rugase acum 2 ani sa ma duca si sa ma si aduca de la scoala(aveam acelasi program)...era sa lesin....i-am spus ca prefer pe bicicleta(cum s-a si intamplat) decat cu varasa lesbiana in masina..poate abuza de mine:rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl: ce nebuna esti ely :nlol: eu sincer nu cunosc pe nimeni dae nici nu-mi doresc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2009, 19:03 
Diva

Citat:
:rofl::rofl::rofl: ce nebuna esti ely :nlol: eu sincer nu cunosc pe nimeni dae nici nu-mi doresc :nlol:

pe cuvant de onoare daca va mint...cred ca in fiecare familie exista cate o ciudatenie sa ii spunem asa.....dar asta mi se pare crunta...vaileu maica...a trebuit la nunta sa le pup si sa le imbratisez....dar sa stii ca se vede cine e fetita si cine e baietelul....pacat ca nu am poza
am sa caut...dar familia mea vroia sa le faca asa la misto....dar nu i-am lasat ca nu era frumos...pana la urma ele au viata lor..societatea in care traiesc le accepta...familia intr-un final le accepta....va da-ti seama ca unchiul si matusa sotului nu vor avea niciodata nepotii din partea ei

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]