Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 05:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 09 Mar 2006, 13:45 
Diva

Citat:

Pai pana la urma n-ai sa gasesti doi oameni la fel. Chiar daca sunt ei din aceeasi zodie.:ok:

Da...insa sunt la fel de copilarosi si alintati...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:49 
Diva

Citat:

Asa sunt multi barbati. Si Iubi e alintat si e cu mult mai mare decatmine. Noi ne alintam unul pe altul. Si amandoi pe motan:p
Ca si ala s-a invatat rasfatat ca ma-sa si ca ta-su:p

A!!! Si sa revin la superstitii, sa stiti ca motanul meu e negru complet.:ok:

ce super...are ochii verzi?? E ca o panterutza in miniatura..si mie imi plac...pacat ca nu e pisicutza..poate imi dadeai si mie un pui...:love::love::cool::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:56 
Diva

Citat:

Nu are ochii verzi ii are galbeni. Si mititelu nu face pui:~* Ca prea umbla dupa fete si stateam cu grija ca si-o ia de la altii.:D
Da daca vrei pui...e internetu plin de anunturi. Eu pe net l-am gasit:D Am vrut musai un baietel negru;)Si in doua zile il aveam acasa:D

mercic....o sa incep cautarile...in prealabil..sa-l conving si pe mihai ca se merita! Am mai avut un caine..pe care l-am tinut 2 sapt..ne-a omorat noptile..veneam buimaci la munca(l-am dus la tara ca nu mai tinea vraja) si am conchis ca (aici e virgula)....cainii nu sunt pt. apartament!!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:09 
Diva

Citat:

Asa e:ok: Saracutzii au nevoie sa se plimbe, sa iasa. O pisicuta e perfecta pentru apartament. Ea e chiar fericita ca ramane singura toata ziua. Si nimic nu se compara cu manifestarile de bucurie cand vii acasa. Al nostru e asa de jucaus...si pupacios ca ma-sa, ne linge ca un catel.
Al meu e mai energic si iese si afara 1 ora 2, da vine singur inapoi, nu-mi bat capul cu el....
Iti recomand din toata inima :ok:

mercic!!:lips::cool::love::lips::cool::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 21:51 
Diva

Citat:
fetele,eu as vrea ca atunci cand intru in biserica sa am voalul pe fata,stiu ca daca iti pui voalul pe faza inseamna ca esti virgina,dar are ceva daca mi-l pun pe fata cand intru in biserica ca nici nu stiu?(X)

la fel o sa fac si eu...eu l-am intrebat pe parinte (avand in vedere ca biserica e ortodoxa si nu se obisnuieste)si a zis ca nu e nici o problema ...deci, mai bine intrebi...sa nu te trezesti cu surprize neplacute...da' stai linistita, nu te intreaba popa daca esti sau nu virgina...cred ca refuzul sau acceptul depinde doar de preot si obiceiurile bisericii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:15 
Diva

Citat:

Sa ai noroc sa gasesti unu care sa te iubeasca si sa fie cuminte. Eu iti recomand motan:ok:
Prietenii stiu de ce:D:lips:

si eu tot motan as vrea.....pisicile sunt fitzoase!:love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 01:18 
Veteran

Citat:

eu am un motanel de 4 ani si ceva si are o personalitate tare ciudata, inainte de el am avut tot un motan si la fel se comporta. Nu ma refer ca nu era cuminte sau curat, dar nu este iubaret cu as vrea eu. El nu vrea in brate, nu vrea sa-l deranjezi, e mai irascibil...
sau poate prea alintat..:-`
si eu am o pisica pe care o voi castra in curand..dar nu vad legatura intre pisici si superstitii de nunta..

gaby
:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:23 
Veteran

Citat:
Eu am inceput:~* Cu motanul meu negru:D Are legatura cu superstitiile, nu?:D

are..dar nu cu nunta..:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:30 
Diva

Citat:

Lasa ca nu e primul subiect "pe langa" care s-a discutat pe forum:D

nu e deloc pe langa...noi ne gandeam sa facem o nunta in miniatura pisoiasilor!!(X)(X):p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]