Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 13:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 20 Iul 2009, 16:23 
Senior

Citat:

mai fetelor , voi ce lucrati de aveti timp sa gatitiin fiecare zi?:wacko:

eu sunt intr-un concediu mai prelungit(pana dupa nunta)si gatesc in fiecare zi aproape!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:27 
Diva

Citat:

eu sunt intr-un concediu mai prelungit(pana dupa nunta)si gatesc in fiecare zi aproape!

si eu gatesc in fiecare zi.cand merg acasa de la lucru...ies la 16 si merg acasa si fac mancare si este cand fac si prajitura,sau ceva dulce.mie imi place sa gatesc si nici nu-mi ia mult timp sa fac mancare,ca ma misc repede.:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:28 
Diva

Citat:

ti-au dat asa mult concediu sau vrei sa iti schimbi serviciul?Daca este a doua varianta...esti curajoasa inainte de nunta cand ai atatea cheltuieli

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:29 
Diva

Citat:
si eu gatesc in fiecare zi.cand merg acasa de la lucru...ies la 16 si merg acasa si fac mancare si este cand fac si prajitura,sau ceva dulce.mie imi place sa gatesc si nici nu-mi ia mult timp sa fac mancare,ca ma misc repede.:nblink:

eu gatesc....o data pe luna:(...din pacate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:34 
Senior

Citat:

ti-au dat asa mult concediu sau vrei sa iti schimbi serviciul?Daca este a doua varianta...esti curajoasa inainte de nunta cand ai atatea cheltuieli

e a doua varianta!:D
am noroc cu familia si cu iubitul meu care castiga bine si oricum majoritatea cumparaturilor le-am facut inainte sa plec de unde am lucrat...
aveam nevoie de timpul asta liber acum si de un job mai bun!si da,cred ca sunt f curajoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:36 
Senior

Citat:
eu gatesc....o data pe luna:(...din pacate

pai de ce?nu ai timp sau nu-ti place?
si noi mancam des la restaurant insa parca nici in fiecare zi nu e ok si nu numai dpdv financiar!pe mine gatitul ma relaxeaza!imi place sa-i gatesc iubitului si mai ales ca eu fac chestii noi si care ne plac...desertul nu lipseste niciodata din meniu!:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:36 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

carlita ce faci bun azi?:food:

pai acum pentru amiaza am facut o salata de ton, dar doar pentru mine pentru ca sunt singura...iar deseara mergem in oras...asa ca nu fac nimic :p

maine plec la brasov, asa ca nici maine nu gatesc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:38 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
chiar...gatiti in fiecare zi?!

Eu cam gatesc in fiecare zi, dar bineinteles fac putin, exact cat trebuie pentru ziua respectiva.
Aproape orice mancare eu o mananc doar atunci cand este facuta...dupa ce sta in frigider nu mai imi place :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:42 
Diva

Citat:

sambata am gatit:orez cu dovlecel,piept de pui pane,tocanita de mistret si prajitura cu visine..in 2 ore au fost gata toate.
am gasit intr-o revista reteta de orez cu dovlecel,a iesit o nebunie..mi-a venit sa mananc toata oala.:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:52 
Senior

Citat:
sambata am gatit:orez cu dovlecel,piept de pui pane,tocanita de mistret si prajitura cu visine..in 2 ore au fost gata toate.
am gasit intr-o revista reteta de orez cu dovlecel,a iesit o nebunie..mi-a venit sa mananc toata oala.:nlol:

tocanita de mistret?nu am mancat niciodata!
eu mi-am luat sambata GoodFood si am gasit o super reteta de Prajitura cu branza si capsuni care a iesit dementiala si am facut iar carbonara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:56 
Diva

Citat:

Eu cam gatesc in fiecare zi, dar bineinteles fac putin, exact cat trebuie pentru ziua respectiva.
Aproape orice mancare eu o mananc doar atunci cand este facuta...dupa ce sta in frigider nu mai imi place :x

eu cred ca as lua'o razna sa gatesc in fiecare zi ...nici nu am timp recunosc dar nici nu imi place toata ziua sa stau in bucatarie...eu gatesc cam o data maxim 2 ori pe saptamana, in rest in oras sau comandam acasa sau i'au eu ceva in drum spre casa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 16:59 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu cred ca as lua'o razna sa gatesc in fiecare zi ...nici nu am timp recunosc dar nici nu imi place toata ziua sa stau in bucatarie...eu gatesc cam o data maxim 2 ori pe saptamana, in rest in oras sau comandam acasa sau i'au eu ceva in drum spre casa...

eu probleme cu timpul nu am :D..
de gatit imi place foarte mult sa gatesc...iar mai mult de 2 ore in bucatarie pentru a gati si felul 1 si felul 2 si desert nu iti trebuie :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:04 
Senior

Citat:

nu stai toata ziua la bucatarie crede-ma!eu mai mult de 2 ore nu stau si fac si desert...
in fine ,fiecare dupa buget,timp si placere!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:08 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

nu stai toata ziua la bucatarie crede-ma!eu mai mult de 2 ore nu stau si fac si desert...
in fine ,fiecare dupa buget,timp si placere!

bugetul nu conteaza!

asa cum cu bani putini se poate manca in oras si cu bani multi poti sa gatesti acasa

:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:16 
Senior

Citat:

bugetul nu conteaza!

asa cum cu bani putini se poate manca in oras si cu bani multi poti sa gatesti acasa

:p

asta asa e!eu nu am zis nimic,am zis ca acestia sunt factorii care influenteaza faptul ca gatesti sau nu ,daca mananci acasa sau in oras!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:22 
Diva

Citat:

asta asa e!eu nu am zis nimic,am zis ca acestia sunt factorii care influenteaza faptul ca gatesti sau nu acasa!

si mie imi place sa gaasc dar nu am timp sa gatesc in fiecare zi... eu ajung la 18 acasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:24 
Diva

Citat:

vreau si eu reteta ta ca am dovlecel in frigider...poate fac si daca zici ca este asa bun :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:34 
Diva

Citat:
vreau si eu reteta ta ca am dovlecel in frigider...poate fac si daca zici ca este asa bun :p

pui intr-o cratita unt(musai unt)ala da tot gustul,dovlecelul(din ala crud)il tai feli subtiri si il dustui in unt cu sare si piper si un morcov taiat rondele subtiri,speli orezul si il pui peste dovlecel si amesteci,dupa cere pui apa(la o portie de orez,3 portii de apa),pui patrunjel si lasi sa fiarba pina e fiert orezul(ca un pilaf),mai pui cand e gata patrunjel tocat si razalesti daca vrei cascaval,poti sa-l mananci si asa sau ca si garnitura.pofta buna.intr-un sfert de ora e gata.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:37 
Diva

Citat:
puffy eu ti-am rasp despre meniu tu nu ai mai apucat ca s-a inchis sub!
deci tu ce ai in meniu?:)

pai la mine in meniu intra 4 feluri de mancare , doua cafele , prajituri si fructe:)
nu stiu exact ce voi pune la aperitiv....dar voi avea sarmale cu siguranta si voi avea salau la peste:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2009, 17:38 
Senior

Citat:
pui intr-o cratita unt(musai unt)ala da tot gustul,dovlecelul(din ala crud)il tai feli subtiri si il dustui in unt cu sare si piper si un morcov taiat rondele subtiri,speli orezul si il pui peste dovlecel si amesteci,dupa cere pui apa(la o portie de orez,3 portii de apa),pui patrunjel si lasi sa fiarba pina e fiert orezul(ca un pilaf),mai pui cand e gata patrunjel tocat si razalesti daca vrei cascaval,poti sa-l mananci si asa sau ca si garnitura.pofta buna.intr-un sfert de ora e gata.:D

suna f bine si e si simplu de facut!voi incerca si eu!:food:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]