Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 21 Iul 2009, 12:22 
Senior

Citat:
normal ca ai satisfactie cand cel de langa tine e multumit de ceea ce gatesti,....
eu am o prietena care nici nu stiu de ce se maritase...ca acuma la nici un an deja divorteaza....barbatul ei ii spunea ca nu ii place cum ii gateste si ce...si era groaznic...bine ea gatea bine eu stiu:D dar cred ca e foarte aiurea sa ti se zica asta

am obs ca divortul dupa un an sau 2 e tot mai la moda!
nu stiu ce e cu oamenii astia!dfe ce mai fac nunta sau acte daca simt ca nu sunt unul pt celalalt?!:wall:
e ciudat...noi stam in aceeasi casa de 2ani jum si nu a fost niciun repros ,nici macar in prima luna!cred ca suntem unele dintre putinele fem care au norocul de a gasi pe cine trebuie...
eu ma bucur de fiecare clipa langa iubitul meu(sincer de aia imi si place sa vina la pranz acasa,sa stam mai mult impreuna!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:24 
Diva

Citat:

am obs ca divortul dupa un an sau 2 e tot mai la moda!
nu stiu ce e cu oamenii astia!dfe ce mai fac nunta sau acte daca simt ca nu sunt unul pt celalalt?!:wall:
e ciudat...noi stam in aceeasi casa de 2ani jum si nu a fost niciun repros ,nici macar in prima luna!cred ca suntem unele dintre putinele fem care au norocul de a gasi pe cine trebuie...
eu ma bucur de fiecare clipa langa iubitul meu(sincer de aia imi si place sa vina la pranz acasa,sa stam mai mult impreuna!)
si noi stam de 3 ani impreuna si e acelasi lucr4u ca la tine....la noi e bine ca lucreaza acasa....dar nu mi-a adus niciodata un repros...mai degraba este foarte multumit ca fac si mancare ...bine si norocul meu este ca mananca orice...nu este mofturos....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:31 
Diva

Citat:

sincer eu in general imi termin treaba pe la 7 seara, ionut ajunge acasa pe la 7-8 .Nii nu mai mananca la ora aceea.Nu ne permite timpul si programul sa gatim si sa mancam acasa.Ionut are o masa pe zi la birou.
De plictisit....nu vad cum sa ne plictism pentru ca nu mancam in acelasi loc.Dupa ce fac bebe o sa fiu nevoita sa gatesc si eu acasa:)

da, e nasol ca nu aveti timpul necesar,dar pana te duci la restaurant nu ti-e foame?eu zic ca e putin sa mananci doar o data pe zi.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:32 
Diva

Citat:
normal ca ai satisfactie cand cel de langa tine e multumit de ceea ce gatesti,....
eu am o prietena care nici nu stiu de ce se maritase...ca acuma la nici un an deja divorteaza....barbatul ei ii spunea ca nu ii place cum ii gateste si ce...si era groaznic...bine ea gatea bine eu stiu:D dar cred ca e foarte aiurea sa ti se zica asta

noi am locuit si inainte impreuna si sincer sotul meu prefera sa muncesc, sa fac ce imi place decat sa gatesc.In cazul in care gatesc, se bucura de fiecare bucatica de mancare pentru ca fara modestie gatesc foarte bine.dar fac acest lucru doar cand am chef si timp.
Si sotul meu nu imi reproseaza niciodata.Dimpotriva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:39 
Diva

Citat:
da, e nasol ca nu aveti timpul necesar,dar pana te duci la restaurant nu ti-e foame?eu zic ca e putin sa mananci doar o data pe zi.:o

eu asa satisfactie am cand vad cu ce pofta mananca sotul ce-i gatesc..ii place tot ce gatesc,nici al meu nu e mofturos.
prietena mea ai face sandvich sotului in fiecare dimineata,si i-a reprosat sotul ca nu stie sa fac sandvich-ul ca si mama lui..ioi,eu asa m-am enervat cand mi-a zis,pai ce poate sa fie deosebit intr-un sandvich,ca pui unt,salam si rosii,ardei..mare lucru si nu i-a placut draga..si ea s-a enervat intr-o dimineata si i-a zis "dute la mata sa-ti faca ea".si s-a urcat domnul in masina si s-a dus la mamica dupa pachetel.si ea a mers cu tramvaiul la servici.:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:39 
Senior

Citat:

noi am locuit si inainte impreuna si sincer sotul meu prefera sa muncesc, sa fac ce imi place decat sa gatesc.In cazul in care gatesc, se bucura de fiecare bucatica de mancare pentru ca fara modestie gatesc foarte bine.dar fac acest lucru doar cand am chef si timp.
Si sotul meu nu imi reproseaza niciodata.Dimpotriva.

crezi ca al meu nu prefera sa muncesc ,sa fac ce-mi place??
ti se pare o injosire sa stai la cratita??
hmmm...
nu mai zic nimic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:41 
Senior

Citat:
eu asa satisfactie am cand vad cu ce pofta mananca sotul ce-i gatesc..ii place tot ce gatesc,nici al meu nu e mofturos.
prietena mea ai face sandvich sotului in fiecare dimineata,si i-a reprosat sotul ca nu stie sa fac sandvich-ul ca si mama lui..ioi,eu asa m-am enervat cand mi-a zis,pai ce poate sa fie deosebit intr-un sandvich,ca pui unt,salam si rosii,ardei..mare lucru si nu i-a placut draga..si ea s-a enervat intr-o dimineata si i-a zis "dute la mata sa-ti faca ea".si s-a urcat domnul in masina si s-a dus la mamica dupa pachetel.si ea a mers cu tramvaiul la servici.:wall:

:nlol::nlol: ce tare!cate ambitii...
eu urasc barbatii care zic:"mama facea asta mai bine!mama gatea mai bine!"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:43 
Diva

Citat:

hmmm...
nu mai zic nimic!

pai da,trebuie sa-ti placa sa faci mancare.nu la toata lumea place..cum nu-mi place mie sa spal vase.:curse:de exemplu la Carlita ai place sa spele vasele,doar nu putem fi toate la fel.:D
probabil si Laura face ceva care pe tine nu te atrage deloc.fiecare avem ceva bun in noi.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:49 
Diva

Citat:

pai am mereu tot felul in casa.Cremvusti, oua, cereale cu lapte..sa mananc dimineata.si mananc multe fructe:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:50 
Senior

Citat:
pai da,trebuie sa-ti placa sa faci mancare.nu la toata lumea place..cum nu-mi place mie sa spal vase.:curse:de exemplu la Carlita ai place sa spele vasele,doar nu putem fi toate la fel.:D
probabil si Laura face ceva care pe tine nu te atrage deloc.fiecare avem ceva bun in noi.:D

ba culmea mie imi place al doilea job al ei!
dar na...fiecare cu parerea ei!
si eu am avut un job f activ si placut pana in iunie cand am hotarat ca ar fi mai bine sa iau o pauza si sa-mi organizez nunta asa cum imi doresc!nu sunt o casnica intretinuta care gatitul e singura ei placere sa stii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:51 
Diva

Citat:

ce nesimtit:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:53 
Diva

Citat:

hmmm...
nu mai zic nimic!

nu am zis ca e injosire, dar nici invers nu inseamna ca nu imi pasa de el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 12:57 
Senior

Citat:

nu am zis ca e injosire, dar nici invers nu inseamna ca nu imi pasa de el

da am zis eu asta??
eu am zis ca este explicabil faptul ca mananci in oras zilnic cand ai un asemenea program,dar ti s-ar parea normal eu sa-l trimit pe al meu in oras cand eu sunt acasa si nu sunt handicapata si pot gati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:04 
Diva

Citat:

da am zis eu asta??
eu am zis ca este explicabil faptul ca mananci in oras zilnic cand ai un asemenea program,dar ti s-ar parea normal eu sa-l trimit pe al meu in oras cand eu sunt acasa si nu sunt handicapata si pot gati?

si eu am zis ca te injosesti ca faci asta?departe e mine gandul asta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:06 
Senior

Citat:
si eu am zis ca te injosesti ca faci asta?departe e mine gandul asta:)

eu din asta:"noi am locuit si inainte impreuna si sincer sotul meu prefera sa muncesc, sa fac ce imi place decat sa gatesc." asa am dedus...mai bine sa ai job decat sa stai la cratita!(asa cum stau eu)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:07 
Diva

Citat:

ba culmea mie imi place al doilea job al ei!
dar na...fiecare cu parerea ei!
si eu am avut un job f activ si placut pana in iunie cand am hotarat ca ar fi mai bine sa iau o pauza si sa-mi organizez nunta asa cum imi doresc!nu sunt o casnica intretinuta care gatitul e singura ei placere sa stii!

dar nici eu nu am zis ca gatitul e singura ta placere,ma gandesc ca stii sa faci foarte multe.ce te superi asa?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:09 
Senior

Citat:
dar nici eu nu am zis ca gatitul e singura ta placere,ma gandesc ca stii sa faci foarte multe.ce te superi asa?:D

nu m-am suparat pe tine...
in fine nu mai comentez nimic!
cum mai merge tratamentul pt bebe?
eu azi ma duc la ginecolog caci nu mai iau de 6luni pastile si am sperat ca luna ce atrecut sa raman gravida si uite ca nu a fost sa fie...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:10 
Diva

Citat:

eu din asta:"noi am locuit si inainte impreuna si sincer sotul meu prefera sa muncesc, sa fac ce imi place decat sa gatesc." asa am dedus...mai bine sa ai job decat sa stai la cratita!(asa cum stau eu)

cred ca e chestie de interpretare.imi pare rau ca te-ai simtit lezata, dar nici o clipa nu m-am gandit la situatia ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:11 
Diva

Citat:

eu nu am stiut ca nu ai job.si daca nu ai ce?nu-i o rusine.multe cunosc care nu au servici,le tine sotii acasa,daca iti permiti,nu inteleg care ar fi problema?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:13 
Senior

Citat:
eu nu am stiut ca nu ai job.si daca nu ai ce?nu-i o rusine.multe cunosc care nu au servici,le tine sotii acasa,daca iti permiti,nu inteleg care ar fi problema?:D

pt mine este o chestie de 3luni faza cu fara job!..
da e ok cand ei le pot tine pe ele acasa,ar puutea si al meu ,dar cred ca as innebuni acasa si cand e un ban in plus parca lucrurile merg mai bine!(mai ales ca vreau si un copil,care este si o bucurie enorma dar inseamna si f multe cheltuieli)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]