Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 21:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 21 Iul 2009, 20:37 
Diva

Citat:

ptr ca nu imi place...imi este frica:cry:...si dumnezeule am zburat de atatea ori...nici nu mai tin minte....si tot imi e frica....ptr ca nu mi-a placut de prima oara cand am zburat.....nepotul meu de 4 ani jumate ii place la nebunie....a fost de 2 ori la mine si prima data ne-am facut probleme,daca o sa aiba dureri de urechii,daca o sa planga.......nimic..totul a fost perfect...si eu..brrrrr
ma bucur din suflet ca bebele si tu sunteti bine
oana fii sigura ca va povestesc cum a fost si pun si poze.....
tu ce ai mai facut ptr nunta? ai terminat cu invitatiile?
nu am terminat mai avem o gramada...nu am reusit sa dau decat vreo 30 de invitatii....dar mai urmeaza......
o sa terminam si asta de facut pana la urma....
eu nu am mers niciodata cu avionul dar mi-ar placea sincer.....cu toate ca imi este frica...dar ...poate poate:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 20:41 
Diva

Citat:
nu am terminat mai avem o gramada...nu am reusit sa dau decat vreo 30 de invitatii....dar mai urmeaza......
eu nu am mers niciodata cu avionul dar mi-ar placea sincer.....cu toate ca imi este frica...dar ...poate poate:)

mai sincer nu este cine stie ce.....numai eu fac o drama de fiecare data.....daca s-a urcat mama in avion...se poate urca oricine....mama mea imi zicea mereu"nu ma urc in viata mea in chestia aia"......niciodata sa nu spui niciodata.....si uite ca a fost nevoita sa se urce si spre surprinderea la totii i-a placut.....
pai ce mai stai...actiune....imparte invitatiile...ce mai astepti? ca mai ai nici 2 luni...e timpul sa le impartii....dar sunt sigura ca o sa fie bine....pai daca mergeti in septembrie in Grecia sunt sigura ca ve-ti merge cu avionul sau nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 20:46 
Diva

Citat:

mama....ma uitam acum pe un site romanesc de turism...cica "last minute"-vacante....doamne ce preturi...in Turcia intre 800-1000 euro de persoana.....mi se pare exagerat sincer....am intrat de curiozitate sa vad daca sunt diferente de preturi intre aici si Romania....dar sincer nu sunt...doar de salarii...din pacate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:05 
Diva

Citat:

mama....ma uitam acum pe un site romanesc de turism...cica "last minute"-vacante....doamne ce preturi...in Turcia intre 800-1000 euro de persoana.....mi se pare exagerat sincer....am intrat de curiozitate sa vad daca sunt diferente de preturi intre aici si Romania....dar sincer nu sunt...doar de salarii...din pacate

asa este ca sunt preturile mari la noi.....fata din alta parte ...si salariile sunt mici foarte mici fata de la voi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:28 
Diva

Citat:
asa este ca sunt preturile mari la noi.....fata din alta parte ...si salariile sunt mici foarte mici fata de la voi...

da...din pacate la noi preturile sunt mai mari decat in alte tari.de parca noi suntem aia cu salarii exorbitante.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:30 
Diva

Citat:

sigur ca asa este.....doamne fere....cat este minimul pe economie in Romania?....intre 800 si 1000 euro p.p. vacanta in Turcia,cand poate salariu pe luna este 400-500 de euro in cele mai bune cazuri.....cum dumnezeu sa pleci in vacanta? hai sa spunem ca faci economii tot anul,dar cat sa faci? ca sunt o gramada de platit,mai trebuie sa mananci,sa te imbraci,mai ai si vreo 2 nuntii.......nu inteleg.....cred ca e complicat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:32 
Diva

Citat:

sigur ca asa este.....doamne fere....cat este minimul pe economie in Romania?....intre 800 si 1000 euro p.p. vacanta in Turcia,cand poate salariu pe luna este 400-500 de euro in cele mai bune cazuri.....cum dumnezeu sa pleci in vacanta? hai sa spunem ca faci economii tot anul,dar cat sa faci? ca sunt o gramada de platit,mai trebuie sa mananci,sa te imbraci,mai ai si vreo 2 nuntii.......nu inteleg.....cred ca e complicat

de cat imp esti plecata ely?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:32 
Diva

Citat:

da...din pacate la noi preturile sunt mai mari decat in alte tari.de parca noi suntem aia cu salarii exorbitante.

sincer nu inteleg de ce? cred ca astea sunt preturile in toate tarile la vacante...dar mi se pare exagerat....trebuie tinut cont de multe alte conditii....offfffff

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:34 
Diva

Citat:
de cat imp esti plecata ely?

6 ani am de cand sunt placata din tara.....nu ca s-ar fi schimbat prea multe....si sincer nici eu cand eram in tara nu imi permiteam f multe vacante....cred ca nici nu m-am interesat vreodata de o vacanta in strainatate....toate erau in tara....de aceea mi se pare atat de ciudat....dar ce mai ai e ciudat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:37 
Diva

Citat:

6 ani am de cand sunt placata din tara.....nu ca s-ar fi schimbat prea multe....si sincer nici eu cand eram in tara nu imi permiteam f multe vacante....cred ca nici nu m-am interesat vreodata de o vacanta in strainatate....toate erau in tara....de aceea mi se pare atat de ciudat....dar ce mai ai e ciudat?

stii ...si vacantele astea.depinde fiecare ce prioritati au in viata.sunt care poate isi pemit si nu isi doresc..
eu nu concep un an fara sa ies din tara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 21:44 
Diva

Citat:
stii ...si vacantele astea.depinde fiecare ce prioritati au in viata.sunt care poate isi pemit si nu isi doresc..
eu nu concep un an fara sa ies din tara.

sa stii ca ai mare dreptate...uite asa e sotul meu.....greu a fost sa il conving sa plecam ptr prima oara in vacanta.....ptr el era mai bine sa vada contul crescand si nimic mai mult.....imi venea sa mor....ptr ce muncesti pe lumea asta? ce satisfactie ai?....mergem la 50-60 ani cand numai avem chef de viata......acum insa ii place si lui si a inteles cum sta treaba cu adevarat...noi avem cate 3 vacante pe an.....1 in romania, 1 in alta tara si inca 1 cand vin parintii mei aici(o numim tot vacanta,ptr ca vizitam olanda impreuna cu familia mea,orase si locuri din olanda pe care nici noi nu le-am vazut)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 22:02 
Diva

mie imi place cu avionul....nici eu nu concep nici un an fara sa plec intr-o vacanta in alta tara...dar acum depinde si de posibilitati...mie sincer mi se pare aiurea sa muncesti toata viata doar pt a face o gramada de bani dar sa nu te distrezi...dupa o vacanta in care te-ai relaxat parca ai mai mult chef de munca...iti incarci bateriile
iti urez o vacanta de vis si te asteptam cu povesti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 22:02 
Diva

Citat:

sa stii ca ai mare dreptate...uite asa e sotul meu.....greu a fost sa il conving sa plecam ptr prima oara in vacanta.....ptr el era mai bine sa vada contul crescand si nimic mai mult.....imi venea sa mor....ptr ce muncesti pe lumea asta? ce satisfactie ai?....mergem la 50-60 ani cand numai avem chef de viata......acum insa ii place si lui si a inteles cum sta treaba cu adevarat...noi avem cate 3 vacante pe an.....1 in romania, 1 in alta tara si inca 1 cand vin parintii mei aici(o numim tot vacanta,ptr ca vizitam olanda impreuna cu familia mea,orase si locuri din olanda pe care nici noi nu le-am vazut)

aveti ceva vacante:)
noi mergem doar vara si poate iarna daca mai avem timp si bani:).in general in ianuarie la ski

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 22:33 
Diva

Citat:
sper din tot sufletul ca de data asta sa ne dai vestea cea buna :npray: eu am fost ieri la control si am aflat(spre norocul meu) ca am un singur bb si nu gemeni :hap_d:
carmi o sa vezi ca o sa ai si tu bb tau cat mai repede... sunt sigura de asta :nwink: nu trebuie sa te stresezi... gandeste pozitiv si totul va fi bine :-*

dc spre norocul tau ? ai in familie gemeni?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 22:37 
Diva

Citat:

e buna si aia sa stii!
mai ales daca bati intai albusurile separat spuma si dupa pui galbenusul si amesteci usor...

hmmm nu stiam de metoda asta de a face omleta cred ca o incerc data viitoare cand o sa fac:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 22:50 
Diva

Citat:

aveti ceva vacante:)
noi mergem doar vara si poate iarna daca mai avem timp si bani:).in general in ianuarie la ski

da ,avem ceva vacante si sper sa tina asa....:hap_d::hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 23:53 
Diva

Citat:
mie imi place cu avionul....nici eu nu concep nici un an fara sa plec intr-o vacanta in alta tara...dar acum depinde si de posibilitati...mie sincer mi se pare aiurea sa muncesti toata viata doar pt a face o gramada de bani dar sa nu te distrezi...dupa o vacanta in care te-ai relaxat parca ai mai mult chef de munca...iti incarci bateriile
iti urez o vacanta de vis si te asteptam cu povesti...

multumesc frumos lily....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 23:59 
Diva

Citat:
dc spre norocul tau ? ai in familie gemeni?

nu am in familie gemeni dar doctorul mi-a zis ca nu este obligatoriu sa ai...asa stiam si eu si nici nu-mi faceam prea multe griji ca voi avea gemeni dar este bine ca mi s-a confirmat:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 00:08 
Diva

Citat:
nu am in familie gemeni dar doctorul mi-a zis ca nu este obligatoriu sa ai...asa stiam si eu si nici nu-mi faceam prea multe griji ca voi avea gemeni dar este bine ca mi s-a confirmat:ndance:

eu chiar vreau sa am gemeni....dar si eu stiam la fel ca trebuie sa fie in familie....si nici in a lui si nici in a mea nu sunt....dar poate dr tau a avut dreptate si nu e obligatoriu...cred ca depinde ff mult de barbat la faza asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 00:22 
Diva

Citat:

eu chiar vreau sa am gemeni....dar si eu stiam la fel ca trebuie sa fie in familie....si nici in a lui si nici in a mea nu sunt....dar poate dr tau a avut dreptate si nu e obligatoriu...cred ca depinde ff mult de barbat la faza asta

nu ely nu depinde de barbat la faza asta... depinde de femeie... barbati au mil de spermatozoizi...femeia elibereaza unul sau mai multe ovule care urmeaza sa fie fecundate... femeia da numarul, iar barbati dau sexul copilului

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]