Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 21:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 22 Iul 2009, 17:34 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

pai si cu ce mergi?conduci?te deplasezi singura cu masina?

ma duc cu iubitul :D
conduce el...dar e obositor oricum, si mergem cu masina de la firma si nici aerul conditionat nu prea merge...numai cand vrea el, trebuie sa mai tinem si geamurile deschise...:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 17:34 
Diva

Citat:

am 27ani...astea sunt pacatele de la 19-20-21 ani ...si le platesc acum!!:((
asta este!
eu imi doresc un copil pana sa fac 30ani...asta e visul meu!pt ca in cazul de va veni si un al2lea pe lume nu vreau sa fie mai tarziu de 34-35ani...vreau s ajung sa imi vad copii mari si eventual si nepotii!eu nu mai am bunic si e asa rau caci au murit toti mai tineri si chiar vb cu ai mei ca in ziua de azi lumea moare tot mai tanara!mie mi-e teama de moarte ....

offf Doamne de ce te gandesti la prostii la 27 de ani?Aveam impresia ca esti mai tinerica....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 17:36 
Diva

Citat:

ma duc cu iubitul :D
conduce el...dar e obositor oricum, si mergem cu masina de la firma si nici aerul conditionat nu prea merge...numai cand vrea el, trebuie sa mai tinem si geamurile deschise...:o

ma gandeam ca nu conduci tu:)Pai in cazul asta e ca o mini vacanta daca mergeti impreuna:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 17:37 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

ma gandeam ca nu conduci tu:)Pai in cazul asta e ca o mini vacanta daca mergeti impreuna:)

da, numai ca problema este ca nu pot sa ma relaxez in mini vacanta....ca trebuie sa ma tot plimb dintr-o parte in alta si acolo :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 17:56 
Diva

carmi linistestete si urmeaza tratamentul si o sa vezi ca totul va fi bine. sunt sigura ca o sa ai si un bebel atunci cand este momentul potrivit...nu trebuie sa disperi si sa-ti faci probleme...nu esti singura cu astfel de probleme...in ziua de astazi foarte multe tinere au chisturi...gandeste pozitiv si ai grija de tine si totul va fi bine :-* iti urez multa sanatate si un bb cat mai repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 18:44 
Senior

Citat:
carmi linistestete si urmeaza tratamentul si o sa vezi ca totul va fi bine. sunt sigura ca o sa ai si un bebel atunci cand este momentul potrivit...nu trebuie sa disperi si sa-ti faci probleme...nu esti singura cu astfel de probleme...in ziua de astazi foarte multe tinere au chisturi...gandeste pozitiv si ai grija de tine si totul va fi bine :-* iti urez multa sanatate si un bb cat mai repede

da mersi lili!
pai de acum voi fi f cuminte si extrem de atenta cu sanatatea mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:06 
Nou Venit

carmi iti urez multa sanatate..urmeaza tratamentul si o sa vezi ca dupaia o sa ai si un bebe.Alaltaieri la coafor o fata care o stiam din vedere de vre-o 4 ani ne-a spus ca e insarcinata.Are 24 de ani,Nu asta e noutatea ce m-a impresionat este ca a spus ca i-au taiat din colul uterin(cred ca asta e,in greceste ii spune trahilo)pt ca avuse cancer.
Si i-a spus doctorul ca o sa faca cezariana pt ca are colul f mic.
am inteles ca fata asta a avut probleme ginecologice grave si uite ca a ramas insarcinata,si bebe e sanatos tun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:27 
Diva

buna!!!i'm back!!!:hap_d:ma chinui sa citesc din urma..abia am reusit sa ajung lazi la "Buna dimi".trec mai departe :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:37 
Diva

Citat:
buna!!!i'm back!!!:hap_d:ma chinui sa citesc din urma..abia am reusit sa ajung lazi la "Buna dimi".trec mai departe :)

hellooo...ce faci Ralu?cum a fost in concediu?
fetelor....ce ziceti de eclipsa de soare?cica numai rele aduce...numai catastrofe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:44 
Diva

Citat:

fetelor....ce ziceti de eclipsa de soare?cica numai rele aduce...numai catastrofe...

adevarat? de ce oare?
ralu cum a fost in vacanta? nu ne spui nimic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 23:07 
Diva

Citat:

nu'i adevarat...sunt numai superstitii din batrani...mie imi pare rau ca nu s'a vazut si la noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 01:28 
Diva

Citat:
nu'i adevarat...sunt numai superstitii din batrani...mie imi pare rau ca nu s'a vazut si la noi...

nu sunt superstitii din batrani.Sunt chestii astrologice.Am vazut ca spunea Neti Sandu la TV.Nu cred ca se lua dupa superstitii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 11:31 
Diva

Citat:

nu sunt superstitii din batrani.Sunt chestii astrologice.Am vazut ca spunea Neti Sandu la TV.Nu cred ca se lua dupa superstitii...

nu siu eu sunt sceptica cand e vorba de chestii din astea si m'ai ales cand e vorba de horoscop...oricum eu nu prea cred ce spune ca tot ai dat'o tu ex pe Neti Sandu la tv.... ce stiam eu e ca se emit mult m'ai multe radiatii in momentul ala de aia nici nu'i bine sa te uiti direct la eclipsa ci prin niste ochelari speciali...in rest ce am citit ieri in ziar ca au ingropat oameni paralizati in nisip in timpul eclipsei ca sa se vindece mi se pare o prostie...asa sunt eu m'ai increzatoare mie trebuie sa'mi aduci argumente solide ca sa cred :p
'neatza:.:,
calddddd rauuuu!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 11:39 
Diva

Citat:
nu siu eu sunt sceptica cand e vorba de chestii din astea si m'ai ales cand e vorba de horoscop...oricum eu nu prea cred ce spune ca tot ai dat'o tu ex pe Neti Sandu la tv.... ce stiam eu e ca se emit mult m'ai multe radiatii in momentul ala de aia nici nu'i bine sa te uiti direct la eclipsa ci prin niste ochelari speciali...in rest ce am citit ieri in ziar ca au ingropat oameni paralizati in nisip in timpul eclipsei ca sa se vindece mi se pare o prostie...asa sunt eu m'ai increzatoare mie trebuie sa'mi aduci argumente solide ca sa cred :p
'neatza:.:,
calddddd rauuuu!!!!!

buna dimineata.:,
si eu sunt la fel,eu nu cred mai in nimic..mai ales din ce se spune la tv.ca doar vi-am spus ca urasc televizorul...un exemplu..la mama in bloc a fost o crima,cam de vreo 5 ani..si a venit si televiziunea,antena,pro tv...si eu stiam cazul, era unul care si-a omorat matusa care statea cu ei in apartament ..si la tv a zis ca si-a omorat mama pentru avere,baba nu avea nimic,de aia statea la ei,si nu era mama lui..deci.minciuni.:nerv:

iar de otv.:curse:..ce sa mai zic..fara cuvinte,eu cand aud pe careva ca se uita la asa un post..inebunesc,si mai si cred ce se intampla acolo...:wall::wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 11:49 
Diva

neatza fetelor:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 11:58 
Diva

Citat:

buna dimineata.:,
si eu sunt la fel,eu nu cred mai in nimic..mai ales din ce se spune la tv.ca doar vi-am spus ca urasc televizorul...un exemplu..la mama in bloc a fost o crima,cam de vreo 5 ani..si a venit si televiziunea,antena,pro tv...si eu stiam cazul, era unul care si-a omorat matusa care statea cu ei in apartament ..si la tv a zis ca si-a omorat mama pentru avere,baba nu avea nimic,de aia statea la ei,si nu era mama lui..deci.minciuni.:nerv:

iar de otv.:curse:..ce sa mai zic..fara cuvinte,eu cand aud pe careva ca se uita la asa un post..inebunesc,si mai si cred ce se intampla acolo...:wall::wall::wall:

nici eu nu cred in horoscopul zilnic , ma distrez la stiri , si nu ma uit niciodata la OTV..dar despre eclipsa o sa ma mai documentez.Pare un subiect interesant.
Buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 12:12 
Diva

Citat:

nici eu nu cred in horoscopul zilnic , ma distrez la stiri , si nu ma uit niciodata la OTV..dar despre eclipsa o sa ma mai documentez.Pare un subiect interesant.
Buna dimineata

Almera, La multi ani!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 12:30 
Diva

Citat:

Almera, La multi ani!!

E ziua ei??
LA MULTI ANI!Almera..:champagne::nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 12:43 
Diva

Citat:
E ziua ei??
LA MULTI ANI!Almera..:champagne::nparty:

da, am vazut si eu pe hi5..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 14:30 
Diva

Citat:

app de otv sa vezi faza dura la al meu barbatel la munca...
cica e o emisiune la otv unde dau nu stiu ce apartamente si masini sau ceva de genul...si a doua zi la munca dupa ce fost emisiunea respectiva il intreaba un coleg pe al meu daca a vazut cine a castigat masina ca a adormit...al meu total in ceata:nlol: ... dar colegul lui il intreaba foarte nevinovat "Dar ce tu nu te uiti la OTV" ...si al meu raspunde tot la fel de nevinovat "NU" ....colegul lui "Cum se poate asa ceva?" ...eram pe jos de ras cand mi'a povestit :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]