Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 22 Iul 2009, 18:59 
Diva

Citat:

eu nu am avut probleme de acest gen :D....dar mi se pare ca se uitau asa la mine...de parca aveam raie :nlol:

pai nu ati vazut si fotbalistii cand au venit acuma sa joace cu steaua..tot tiganii strigau.:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 19:22 
Diva

Citat:

eu nu am avut probleme de acest gen :D....dar mi se pare ca se uitau asa la mine...de parca aveam raie :nlol:

Sincer eu am fost de multe ori in Ungaria si nu am avut probleme de gnul acesta.In schimb am avut in Romania(eu sunt din Tg-Mures).
Sincer, am foarte multi prieteni maghiari si ma inteleg super cu toti, dar ce nu inteleg e cum in zone gen Covasna, Harghita pot sa invete copiii numai maghiara , avand in vedere ca traiesc in Romania.Am ramas surprinsa sa vad ca nici presa in limba romana nu este.Ei prpriu zis sunt marginalizati si inchisi acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 19:28 
Diva

Citat:

Sincer eu am fost de multe ori in Ungaria si nu am avut probleme de gnul acesta.In schimb am avut in Romania(eu sunt din Tg-Mures).
Sincer, am foarte multi prieteni maghiari si ma inteleg super cu toti, dar ce nu inteleg e cum in zone gen Covasna, Harghita pot sa invete copiii numai maghiara , avand in vedere ca traiesc in Romania.Am ramas surprinsa sa vad ca nici presa in limba romana nu este.Ei prpriu zis sunt marginalizati si inchisi acolo.

poate de aia si reactioneaza unori cum nu trebuie....eu am patit la lacul sfanta ana....am stat 1 ora nu mai mult....dar pt ei ceva de mancare ca sa nu zic ce era 5 lei pt mine era 9 lei...da ma rog...nush cum a fost faza dar asa era

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:31 
Diva

Citat:

mda si m'ai au un tupeu si o nesimtire...am oprit odata la o benzinarie sa cumpar tigari si desi le aveau pe raft au zis ca nu au,nu au vrut sa ma serveasca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:44 
Diva

Citat:
mda si m'ai au un tupeu si o nesimtire...am oprit odata la o benzinarie sa cumpar tigari si desi le aveau pe raft au zis ca nu au,nu au vrut sa ma serveasca...

asta este daca atat ii duce mintea...intr-adevar cine este prieten cu ei ar fi chiuar culmea sa se poarte urat cu ei...dar noi neavand vreo tangenta probabil de aia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:47 
Diva

Citat:
asta este daca atat ii duce mintea...intr-adevar cine este prieten cu ei ar fi chiuar culmea sa se poarte urat cu ei...dar noi neavand vreo tangenta probabil de aia...

eee...nu e o regula.Nu trebui generalizat.
Majoritatea sunt oameni extraordinari, foarte gospodari si foarte corecti.
Si romani sunt o gramada ciudati si rai.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:50 
Diva

Citat:
eee...nu e o regula.Nu trebui generalizat.
Majoritatea sunt oameni extraordinari, foarte gospodari si foarte corecti.
Si romani sunt o gramada ciudati si rai.

corect....padure fara uscaturi nu exista....peste tot e la fel....sunt ciudati si rai....ceea ce nu inteleg este de ce nu vb romana atata timp cat traiesc in Romania....asta mi se pare ca nu e normal

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:52 
Diva

buna fetele, ce faceti voi??
ely sa ai o vacanta plina de relaxare si incantare:neyes:
puffy ce fc scumpo? lili sper sa te simti mai bineO:)
fetele nu au intrat deloc sa ne spuna cum a fost. abia astept sa intre:love:
mi-au ajuns marturiile:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:54 
Diva

eu una nu sunt de acord cu ei, deloc, atat timp cat traiesc in Romania sa accepte legile, limba, si noi cand ne ducem sa locuim in alta tara vb in limba accea, mi se pare o totala lipsa de respect :ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 20:58 
Diva

Citat:

corect....padure fara uscaturi nu exista....peste tot e la fel....sunt ciudati si rai....ceea ce nu inteleg este de ce nu vb romana atata timp cat traiesc in Romania....asta mi se pare ca nu e normal

exact
si mie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 21:49 
Diva

Citat:
eu una nu sunt de acord cu ei, deloc, atat timp cat traiesc in Romania sa accepte legile, limba, si noi cand ne ducem sa locuim in alta tara vb in limba accea, mi se pare o totala lipsa de respect :ninja:

da exact asa gandesc si eu ... chiar ma oftica rau treaba asta...auzi la mine in tara romana sa fie o a doua limba...ma umplu de nervi cand ma gandesc la asta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 21:59 
Diva

ole da ce de poze a pus fata aia veve la galerie:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:02 
Diva

Citat:
ole da ce de poze a pus fata aia veve la galerie:wall:

da...superbe:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:35 
Diva

Citat:
buna fetele, ce faceti voi??
ely sa ai o vacanta plina de relaxare si incantare:neyes:
puffy ce fc scumpo? lili sper sa te simti mai bineO:)
fetele nu au intrat deloc sa ne spuna cum a fost. abia astept sa intre:love:
mi-au ajuns marturiile:rofl:

buna amely, eu ma simt foarte rau...am vrut sa cobor putin sa mergem la cumparaturi si am simtit miros de mancare pe scara si... acum stau acasa si astept sotul sa vina cu cumparaturile...tu ce mai faci? cum sunt marturiile? pune si tu o poza sa le vedem si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:42 
Diva

Citat:
buna amely, eu ma simt foarte rau...am vrut sa cobor putin sa mergem la cumparaturi si am simtit miros de mancare pe scara si... acum stau acasa si astept sotul sa vina cu cumparaturile...tu ce mai faci? cum sunt marturiile? pune si tu o poza sa le vedem si noi

wow ,chiar asa de rau e lily? vai ce nasol,lasa ca o sa treaca si perioada asta...o sa fie bine
amely multumesc frumos,ma bucur ca ti-au ajuns marturiile....da,inca asteptam poze de la alina si ionela....
avem destule poze la galerie cu aceeasi protagonisti....care sincer m-au cam iritat...nu mi se pare normal sa faci asa....eu am vazut si pozele fetelor care sunt veterane pe acest site de la propriile nuntii,dar nici macar una nu a facut asa ceva...asta deja e prea mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 22:59 
Diva

Citat:

offf...lilly..sper sa nu dureze prea mult.Nu te invidiez.Eu aveam zile in care vomitam si de 10-12 ori.Ma trezeam si noaptea sa vomit:(.O sa treaca si perioada asta, dar nu o sa iti fie usor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 23:02 
Diva

Citat:

wow ,chiar asa de rau e lily? vai ce nasol,lasa ca o sa treaca si perioada asta...o sa fie bine
amely multumesc frumos,ma bucur ca ti-au ajuns marturiile....da,inca asteptam poze de la alina si ionela....
avem destule poze la galerie cu aceeasi protagonisti....care sincer m-au cam iritat...nu mi se pare normal sa faci asa....eu am vazut si pozele fetelor care sunt veterane pe acest site de la propriile nuntii,dar nici macar una nu a facut asa ceva...asta deja e prea mult

asta este...o sa trec eu si peste asta...ma sincer nici mie nu-mi plac pozele ei...mi se par si foarte multe si nici macar artistice...daca pui cu zecile macar sa ai ce arata dar asa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 23:05 
Diva

Citat:

offf...lilly..sper sa nu dureze prea mult.Nu te invidiez.Eu aveam zile in care vomitam si de 10-12 ori.Ma trezeam si noaptea sa vomit:(.O sa treaca si perioada asta, dar nu o sa iti fie usor...

sincer eu vomit voarte rar, mai mult am greturi si senzati de voma dar de cele mai multe ori nu reusesc sa vomit...daca nu simt mirosuri ciudate sunt mai bine..mai am o problema cu spalatul pe dinti care ma chinuie de fiecare data :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 23:24 
Diva

Citat:
sincer eu vomit voarte rar, mai mult am greturi si senzati de voma dar de cele mai multe ori nu reusesc sa vomit...daca nu simt mirosuri ciudate sunt mai bine..mai am o problema cu spalatul pe dinti care ma chinuie de fiecare data :(

te inteleg perfect...asa eram si eu la inceput.Si ma rugam macar sa vomit daca tot imi este rau ca sa scap....si apoi am vomitat de imi venea sa ma dau cu capul de pereti:nlol:
cu spalatul pe dinti aveam si eu probleme...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2009, 23:27 
Diva

Citat:

te inteleg perfect...asa eram si eu la inceput.Si ma rugam macar sa vomit daca tot imi este rau ca sa scap....si apoi am vomitat de imi venea sa ma dau cu capul de pereti:nlol:
cu spalatul pe dinti aveam si eu probleme...

acum ti-ai revenit? macar sa stiu cat va dura :D chiar astazi vorbeam cu o prietena care este si ea gravida in 4 luni...eu sunt ok pe langa ea...3 luni a stat mai mult prin spitale si s-a hranit cu perfuzii...multumesc lui Dumnezeu ca eu nu sunt asa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]