Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 23 Iul 2009, 13:10 
Diva

Citat:

neata!
sunt obosita...nu am dormit bine azi noapte!am tot felul de ganduri ,de idei despre nunta!azi trebuie sa ma hotarasc ce buchet vreau!asta mi-am propus pe ziua de azi!:nbump:
atatea invitatii mai ai de dat sau de scris?
dai energizante la nunta?:unsure:

am vazut ceva fain..mie cel putin imi place..este la buchete de mireasa...sunt 3 albe si unul cu rosu,cel alb..nu ti-ar place din asa flori?arata bine..si nu cred ca sunt tare scumpe.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:12 
Diva

Citat:
am dat doar un sefrt din totalul lor si mai am de dat inca de 3 ori pe atat...si am obosit deja...crek asta e cel mai ciudat moment din tota nunta...:D
dau energizante pt cogniac....multi beau cu energizant mai ales doamnele:D si eu tot asa il beau si de aia .....:)
lasa ca ai sa te hotarasti astazi in privinta buchetului.....eu am vazut atat de multe si tot asa nu eram hotarata pana am descoperit din intamplare si mi-a placut...nici nu am mai cautat de atunci:)

cu coniac?...hmmmm..ciudat.Eu stiu ca se bea coniacul flambat sau la temperatura camerei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:13 
Senior

Citat:
am vazut ceva fain..mie cel putin imi place..este la buchete de mireasa...sunt 3 albe si unul cu rosu,cel alb..nu ti-ar place din asa flori?arata bine..si nu cred ca sunt tare scumpe.:)

eu nu ma zgarcesc la flori deci pot fi si mai scumpute!
nu ,nu imi plac!poza aia am pus-o pt puffy!ei ii plac florile alea!
eu vreau ceva...:wall:adica nici nu stiu ce vreau!m-am tot holbat la cataloage si nimic!:((
oricum de la 1asta o sa fac doar!voi cauta buchetul perfect!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:15 
Senior

Citat:

cu coniac?...hmmmm..ciudat.Eu stiu ca se bea coniacul flambat sau la temperatura camerei.

eu nu beau energizant!imi da o stare aiurea iar cu alcool este asa..
nu voi pune asa ceva pe masa!
am sa pun doar bere vin,tarie,apa plata si carbogazoasa si cola si nectar!eu zic ca ajunge...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:21 
Diva

Citat:

am sa pun doar bere vin,tarie,apa plata si carbogazoasa si cola si nectar!eu zic ca ajunge...

buna dimineata, ce faceti fetelor? laura drum bun si distractie placuta....carmi poti sa mergi pe la florari si sa-ti arate albumele lor cu ce buchete au facut si poate gasesti ceva care sa-ti placa sau pe net....o sa gasesti tu pana la urma ceva sa-ti placa sunt sigura :nwink: spor la cautari si pana diseara sa ne anunti ce ai ales...daca se poate si o poza:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:23 
Senior

Citat:
buna dimineata, ce faceti fetelor? laura drum bun si distractie placuta....carmi poti sa mergi pe la florari si sa-ti arate albumele lor cu ce buchete au facut si poate gasesti ceva care sa-ti placa sau pe net....o sa gasesti tu pana la urma ceva sa-ti placa sunt sigura :nwink: spor la cautari si pana diseara sa ne anunti ce ai ales...daca se poate si o poza:D

am facut chestia asta!mi-a adus o prietena o carticica cu flori si buchete din america si tot nu m-am putut hotara!probabil ca pana la urma voi face un buchet simplu de trandafiri si gata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:25 
Diva

Citat:

mai mie imi plac energizantele...nu toata lumea le bea cu siguranta....dar sunt care beau asa...si stiu mutle persoane care imi vin la nunta care beau asa...ma rog ....eu oricum nu cred ca voi bea ceva in afara de suc la nunta:D nici eu nu beau alcool....dar am zis sa fie bine....ma rog tu vad ca poui si nectar...destul de multe...bine ca ai cu ce.....spor la cautat buchetul...asteptam poza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:25 
Diva

Citat:

eu nu ma zgarcesc la flori deci pot fi si mai scumpute!
nu ,nu imi plac!poza aia am pus-o pt puffy!ei ii plac florile alea!
eu vreau ceva...:wall:adica nici nu stiu ce vreau!m-am tot holbat la cataloage si nimic!:((
oricum de la 1asta o sa fac doar!voi cauta buchetul perfect!

apai pretentioasa esti draga.:nlol:
asa am fost si eu cand am cautat,imi placeau toate..dar niciunul pentru mine..si mi-am zis..dar totusi din mii de poze pe care le-am vazut chiar nici unul nu e bun???te inteleg.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:26 
Diva

Citat:

am facut chestia asta!mi-a adus o prietena o carticica cu flori si buchete din america si tot nu m-am putut hotara!probabil ca pana la urma voi face un buchet simplu de trandafiri si gata!

este imposibil sa nu-ti gasesti ceva care sa-ti placa cand sunt atatea flori frumoase si atatea modele de buchete...care sunt florile tale preferatae?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:31 
Diva

Citat:
mai mie imi plac energizantele...nu toata lumea le bea cu siguranta....dar sunt care beau asa...si stiu mutle persoane care imi vin la nunta care beau asa...ma rog ....eu oricum nu cred ca voi bea ceva in afara de suc la nunta:D nici eu nu beau alcool....dar am zis sa fie bine....ma rog tu vad ca poui si nectar...destul de multe...bine ca ai cu ce.....spor la cautat buchetul...asteptam poza

si noi bem energizante,doar cand suntem obositi si avem treaba...mie tare imi place gustul.dar asa fara nimic..bautura nu am baut deloc nici eu la nunta,dar nici suc nu am putut bea..doar apa cu lamaie..
sotul de cand a plecat de acasa,tot i-au dat,ba unul ba altul sa bea..si tot a inchinat cu fiecare..dar nici macar nu s-a pilit..a zis ca in viata lui nu a baut atata si sa nu se pileasca.:p..emotiile.:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:40 
Senior

Citat:
apai pretentioasa esti draga.:nlol:
asa am fost si eu cand am cautat,imi placeau toate..dar niciunul pentru mine..si mi-am zis..dar totusi din mii de poze pe care le-am vazut chiar nici unul nu e bun???te inteleg.:)

nu e vb de pretentii...sau poate sunt prea pretentioasa?hmmm...
vreau un buchet frumos...care sa fie ca si rochia,adica in mom in care il vad sa ma indragostesc de modelul respectiv!
mie imi plac calele,trandafirii,orhideele...sunt multe care imi plac!poate de aia e si asa greu!
:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:43 
Diva

Citat:

vreau un buchet frumos...care sa fie ca si rochia,adica in mom in care il vad sa ma indragostesc de modelul respectiv!
mie imi plac calele,trandafirii,orhideele...sunt multe care imi plac!poate de aia e si asa greu!

ala cu lalele si cale mov nu-ti place?eventual inlocuiesti lalelele cu trandafiri,iar culoarea florilor,cum o vrei..si asta imi place mult.
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:44 
Diva

Citat:

eu zic sa-ti faci un buchet din cale sau orhidee...asta este parerea mea alegerea iti apartine...trandafiri sunt frumosi dar cam toate miresele au...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:47 
Diva

Citat:
eu zic sa-ti faci un buchet din cale sau orhidee...asta este parerea mea alegerea iti apartine...trandafiri sunt frumosi dar cam toate miresele au...

vezi daca sunt prea multe oferte..pe vremuri gaseai numai garoafe.:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:48 
Diva

Citat:
si noi bem energizante,doar cand suntem obositi si avem treaba...mie tare imi place gustul.dar asa fara nimic..bautura nu am baut deloc nici eu la nunta,dar nici suc nu am putut bea..doar apa cu lamaie..
sotul de cand a plecat de acasa,tot i-au dat,ba unul ba altul sa bea..si tot a inchinat cu fiecare..dar nici macar nu s-a pilit..a zis ca in viata lui nu a baut atata si sa nu se pileasca.:p..emotiile.:nlol:

nici eu n-am baut la nunta decat apa si putina sampanie, iar sotul meu nu a baut decat paharul cu sampanie cu care am facut primirea in rest nimic...la intoarcere chiar el a condus masina pt ca socrul meu a baut...cred ca era cel mai treaz dintre toti meseni:nlol: dar a doua zi a scos paleala...bine nu pot sa spun ca s-a inbatat sau ametit dar a baut destul de mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 13:50 
Diva

Citat:

era mult mai simplu sa-ti alegi :nlol: si atunci nici nu existau atatea comentari...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 14:01 
Senior

Citat:

pai la sala si la d-soare si eu voi avea garoafe!e ceva rau?:really:mie imi plac dar parca pt buchetul meu....nu stiu ce sa zic!orhidee cu cale nu mi se pare ca merg impreuna....
voi pune poze cu ce gasesc sa va dati cu parerea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 14:06 
Diva

Citat:

pai la sala si la d-soare si eu voi avea garoafe!e ceva rau?:really:mie imi plac dar parca pt buchetul meu....nu stiu ce sa zic!orhidee cu cale nu mi se pare ca merg impreuna....

nu,ce rau sa fie? ..si mie imi plac garoafele..zicem ca numai din alea se gaseau.
nu ..e prea mult si cale si orhidee..nu merg.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 14:08 
Diva

Citat:

nici eu nu zic ca merg impreuna...eu am zis sa alegi intre cale sau orhidee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 14:13 
Diva

Citat:
nici eu n-am baut la nunta decat apa si putina sampanie, iar sotul meu nu a baut decat paharul cu sampanie cu care am facut primirea in rest nimic...la intoarcere chiar el a condus masina pt ca socrul meu a baut...cred ca era cel mai treaz dintre toti meseni:nlol: dar a doua zi a scos paleala...bine nu pot sa spun ca s-a inbatat sau ametit dar a baut destul de mult

oricum cred ca e si greu sa bei la nunta ta...si sa mai ai norocukl sa te si ametesti...doamne fereste sa iti mai fie rau:)) ar fi ceva aiurea...dar nici timp nu vei avea prea mare pt ca trebuie sa acorzi atentie tuturor...
si mie imi place gustul energizantului...si beau nu cu bautura dar il beau cand am nevoie de o reincarcare.....cu toate ca la mine nu isi face efectul asa de tare:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]