Citat:
buna fetele...ce faceti? vad ca a noastra carmi inca are probleme cu buchetul....carmi,are dreptate corina,pe timpuri erau garoafe si 2 modele de buchete,din alea trebuia sa alegi.....eu cred ca ai vazut mult prea multe poze cu buchete si nu te poti hotara....iti plac toate si nici unul.....eu mi-am schimbat cu o zi inainte de nunta florile si imi era teama in ziua nuntii ca am facut o mare prostie ca le-am schimbat....dar nu mi-a parut rau deloc....mi-a placut ffff mult
succes in alegerea buchetului...sunt sigura ca vei face alegerea perfecta....
laura distractie placuta!
oana succes la impartit invitatii....eu una nu am baut in viata mea energizant si nici nu imi doresc...la nunta mea am baut doar apa minerala....gusturi si gusturi
lily sper sa te simti in curand bine,cred ca majoritatea au starea asta in primele 3 luni de sarcina, am spus majoritatea ptr ca a mea cumnata la ambele sarcini nu a avut absolut nimic....doar ca manca mult,in rest s-a simtit mai mult decat bine....asta da noroc....vreau si eu...depinde de organism cred ca...
eu am baut energizant si imi place

....bineinteles de obicei dorm la drumuri lungi sau chiar cand sunt lipsita de energie....
si acum sa va spun o faza
eram in austria si am mers la cumparaturi si cand am vazut doze asemanatoare cu energizantele de la noi....am pus acolo un bax in cos sa bem si noi ca erau rupti....bea iubitul meu cam jumatate de doza (el conducea) ...la care zice...tu asta cred ca nu-i energizant.....beau si eu....era foarte bun la gust...dupa aia ma uit sa vad si eu ce scrie pe doza.....era cocktail facut cu vin

....am zis ca numa bine, sa speram ca nu-l opreste politia acum