Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 23 Iul 2009, 16:50 
Diva

Citat:

pai sunt aproape aceleasi florii ca si la hortensii....sau poate nu vad eu bine

pai sunt hortensii,exista si albe si roz si mov deschis si albastre..da.merg perfect.sunt frumoase.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 16:54 
Diva

Citat:
pai sunt hortensii,exista si albe si roz si mov deschis si albastre..da.merg perfect.sunt frumoase.:)

exact....socrii mei au in gradina albe,roze si albastre si sunt identice cu cele din poza.....si mie imi plac....dar la mine este acelasi lucru ca si cu lalelele....mi-ar fi placut un buchet de lalele la nunta dar daca le am in gradina si le vad mereu,nu am vrut sa le am si la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 16:56 
Senior

Citat:

eu am cautat pe net si nu sunt hortensii!
hortensiile se numesc Hydrangea macrophylla si acei bulgarasi albi se numesc Viburnum opulus!deci nu sunt acelasi lucru!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 16:58 
Diva

Citat:

laura de vreo 6luni am o pasiune pt aceste "flori"
http://1.bp.blogspot.com/_xlxJnzGAKfs/S ... 00-h/b.JPG

am fost la o expozitie si mi-au placut la nebunie!crezi ca se poate face buchet din asa ceva?
am inteles ca se numesc Boule de neige sau Viburnum opulus !
ai vreo idee despre asta?

da, sunt hortensii.Preferatele mele:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 17:03 
Diva

Citat:

hortensiile se numesc Hydrangea macrophylla si acei bulgarasi albi se numesc Viburnum opulus!deci nu sunt acelasi lucru!

nu or fi dupa nume la fel....dar ca si florii arata identic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 17:06 
Diva

Citat:

nu stiu de ce difera denumirea, dar dupa poza..clar sunt hortensi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 17:27 
Diva

Citat:

nu stiu de ce difera denumirea, dar dupa poza..clar sunt hortensi...

seamana foarte mult cu hortensiile....dar nu sunt ...am avut si eu in gradina florile astea....bulgarasi de zapada le ziceam noi...cel putin asa mi-a zis cineva....si sunt aproape identice cu hortensiile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 17:37 
Diva

Citat:
seamana foarte mult cu hortensiile....dar nu sunt ...am avut si eu in gradina florile astea....bulgarasi de zapada le ziceam noi...cel putin asa mi-a zis cineva....si sunt aproape identice cu hortensiile

dar bulgarii de zapada sunt mult mai mici..nu e una si aceeasi.si eu am avut..si de una si de alta.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 18:01 
Diva

Citat:
dar bulgarii de zapada sunt mult mai mici..nu e una si aceeasi.si eu am avut..si de una si de alta.:)

asa este.
nu sunt acelasi lucru. eu am la ai mei in curte "Bulgarii de zapada" si difera la frunze si ca marime fata de hortensii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 18:12 
Diva

Citat:

asa este.
nu sunt acelasi lucru. eu am la ai mei in curte "Bulgarii de zapada" si difera la frunze si ca marime fata de hortensii.

si eu tot sub denumirea de bulgarasi de zapada le stiu si sunt putin diferite de hortensii. cres in niste pomisori gen liliecii dar nu stiu sigur cat de rezistente sunt...eu am la tara in gradina si stiu ca de cate ori le loam sa le pun in vaza se scuturau foarte mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 18:20 
Diva

Citat:
si eu tot sub denumirea de bulgarasi de zapada le stiu si sunt putin diferite de hortensii. cres in niste pomisori gen liliecii dar nu stiu sigur cat de rezistente sunt...eu am la tara in gradina si stiu ca de cate ori le loam sa le pun in vaza se scuturau foarte mult

ma rog....fiecare ii stie sub o denumire...eu asa ii aveam si asa mi se zisese ca se numesc....acuma nush ce sa zic......am avut si gen cum zici tu ca liliacum...dar erau diferiti si se numeu tot ceva cu bulgari dar nu de zapada...asa siam eu...acuma nush cum o fi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 21:37 
Diva

Citat:
ma rog....fiecare ii stie sub o denumire...eu asa ii aveam si asa mi se zisese ca se numesc....acuma nush ce sa zic......am avut si gen cum zici tu ca liliacum...dar erau diferiti si se numeu tot ceva cu bulgari dar nu de zapada...asa siam eu...acuma nush cum o fi

fetelor va pupic.....ne auzim in 8 zile cand ma intorc din vacanta....aveti grija de voi....sa nu vb mult ca sa pot citi....va doresc la toate o saptamana cat mai buna!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2009, 23:42 
Diva

Citat:

fetelor va pupic.....ne auzim in 8 zile cand ma intorc din vacanta....aveti grija de voi....sa nu vb mult ca sa pot citi....va doresc la toate o saptamana cat mai buna!!!

si eu te pup si iti urez o vacanta de vis si distractie placuta....te asteptam cu povesti si poze :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 02:35 
Diva

Citat:

o vacanta e vis, multa distractie, odihna si soare:)asteptam poze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 12:22 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai= ... -1&open=-1

uite este unul care l-am gasit sa-mi placa cat de cat dar fara panglica aia...

si inca unul

http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai= ... -1&open=-1

amandoua buchetele sunt frumoase....defapt toate 3 :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 12:25 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

buna fetele...ce faceti? vad ca a noastra carmi inca are probleme cu buchetul....carmi,are dreptate corina,pe timpuri erau garoafe si 2 modele de buchete,din alea trebuia sa alegi.....eu cred ca ai vazut mult prea multe poze cu buchete si nu te poti hotara....iti plac toate si nici unul.....eu mi-am schimbat cu o zi inainte de nunta florile si imi era teama in ziua nuntii ca am facut o mare prostie ca le-am schimbat....dar nu mi-a parut rau deloc....mi-a placut ffff mult
succes in alegerea buchetului...sunt sigura ca vei face alegerea perfecta....
laura distractie placuta!
oana succes la impartit invitatii....eu una nu am baut in viata mea energizant si nici nu imi doresc...la nunta mea am baut doar apa minerala....gusturi si gusturi
lily sper sa te simti in curand bine,cred ca majoritatea au starea asta in primele 3 luni de sarcina, am spus majoritatea ptr ca a mea cumnata la ambele sarcini nu a avut absolut nimic....doar ca manca mult,in rest s-a simtit mai mult decat bine....asta da noroc....vreau si eu...depinde de organism cred ca...

eu am baut energizant si imi place :D ....bineinteles de obicei dorm la drumuri lungi sau chiar cand sunt lipsita de energie....

si acum sa va spun o faza :D :)

eram in austria si am mers la cumparaturi si cand am vazut doze asemanatoare cu energizantele de la noi....am pus acolo un bax in cos sa bem si noi ca erau rupti....bea iubitul meu cam jumatate de doza (el conducea) ...la care zice...tu asta cred ca nu-i energizant.....beau si eu....era foarte bun la gust...dupa aia ma uit sa vad si eu ce scrie pe doza.....era cocktail facut cu vin :nlol: :nlol: ....am zis ca numa bine, sa speram ca nu-l opreste politia acum :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 12:31 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Distractie placuta ely!!

he he....ieri la ora 11 am gatat cu treaba in oradea si am fugit la bai la 1 mai :)...vroiam sa mergem la felix...dr la 36 de grade afara sa mai stai si in apa fierbinte...mori acolo :D....si la 1 mai a fost apa calda, dar nu foarte calda....mai ales in cel mare a fost numai buna :P

...acum ma duc sa fac cateva snitele si chiftelute ca maine iesim putin la iarba verde aici in apropiere de Cluj :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 13:13 
Diva

Citat:

Distractie placuta ely!!

he he....ieri la ora 11 am gatat cu treaba in oradea si am fugit la bai la 1 mai :)...vroiam sa mergem la felix...dr la 36 de grade afara sa mai stai si in apa fierbinte...mori acolo :D....si la 1 mai a fost apa calda, dar nu foarte calda....mai ales in cel mare a fost numai buna :P

...acum ma duc sa fac cateva snitele si chiftelute ca maine iesim putin la iarba verde aici in apropiere de Cluj :p

buna dimineata! ce plimbareata esti calita...imi place de tine ca te distrezi...bravo:wok: tine-o tot asa :ndance:
si mie imi place energizantul dar nu mi se pare ca are efect asupra mea...naspa intamplarea voastra...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 13:30 
Diva

Citat:

eu am baut energizant si imi place :D ....bineinteles de obicei dorm la drumuri lungi sau chiar cand sunt lipsita de energie....

si acum sa va spun o faza :D :)

eram in austria si am mers la cumparaturi si cand am vazut doze asemanatoare cu energizantele de la noi....am pus acolo un bax in cos sa bem si noi ca erau rupti....bea iubitul meu cam jumatate de doza (el conducea) ...la care zice...tu asta cred ca nu-i energizant.....beau si eu....era foarte bun la gust...dupa aia ma uit sa vad si eu ce scrie pe doza.....era cocktail facut cu vin :nlol: :nlol: ....am zis ca numa bine, sa speram ca nu-l opreste politia acum :nlol:
neata fetelor....
carlita dragutza faza dar cu stres mare pt sofer:D bine ca nu v-a oprit politia.....
lili nici la mine nu are nici un efect energizantul...doar ca mie imi place....
elena sa te distrezi si pt noi:D si te asteptam cu poze ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2009, 13:34 
Diva

Citat:

Distractie placuta ely!!

chiar ma gandeam,carlita..esti asa plina de viata..gatesti mereu,te plimbi..bv tie!tine-o tot asa!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]