Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 14 Mar 2006, 19:59 
Diva

Citat:

Tu vrei sa fii chiar o draguta:D Noi nu avem cum sa mergem cu parintii lui pe la toti prietenii lor ca-s prea multi. O sa mergem numai la rude:wok:

mergeti??? Eu voi da telefon! Cu amicii apropiati (care sigur vor fi prezenti la nunta) stau de vb pe messenger zi de zi! Cred ca va fi ok!!Si- asa nu sunt multe persoane!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:35 
Diva

Citat:

Pai cu amicii apropiati si eu stau pe mess in fiecare zi. Pentru mine nu ei sunt problema. Ei nici nu au nevoie de invitatie. Oricum mi-au zis ca vin si daca nu-i invit.
Problema sunt cele 40 de familii de prieteni de-ai soacra-mi-i. La aia chiar ca n-am timp sa ajung.
O sa mergem la membrii familiei si atat. La restul sa se duca singuri. Si asa nu-i cunosc:)
;););):wok::ok::ok: perfect......acu sa-ti soptesc ceva la ureche : tu vezi ca aici noi 2 suntem singurele "nebune" care posteaza si ziua si noaptea?? ..unde au plecat restul fetelor???:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:38 
Diva

Citat:

Da, am observat:D Ori nu ne fac fata, ori nu mai pot tine pasul cu noi, ori le-am intimidat.
La mine se vede ca nu prea am ce face la serviciu, nu?:~*

e misto serviciul tau......coool!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 23:11 
Diva

Citat:

Da, am observat:D Ori nu ne fac fata, ori nu mai pot tine pasul cu noi, ori le-am intimidat.
La mine se vede ca nu prea am ce face la serviciu, nu?:~*

e bine sa nu ai ce face la serviciu si sa vina banii, nu? :)
la mine nu se mai pune problema asa...ca tot venii vorba, am citit pe undeva pe forum ceva "nu frumos" despre sefi...si ma simt obligata sa le iau apararea...macar in nume propriu...:), credeti-ma, nu ar putea avea cineva o sefa mai buna...:devil: :) :) :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 12:56 
Diva

Citat:

e bine sa nu ai ce face la serviciu si sa vina banii, nu? :)
la mine nu se mai pune problema asa...ca tot venii vorba, am citit pe undeva pe forum ceva "nu frumos" despre sefi...si ma simt obligata sa le iau apararea...macar in nume propriu...:), credeti-ma, nu ar putea avea cineva o sefa mai buna...:devil: :) :) :)
:devil::devil::devil: si chiar niciodata nu te scoate din sarite??? Sincer...eu nu am vazut sefi care sa nu fie isterici!! Si crede-ma, am schimbat pana acum vreo 4 locuri de munca! Tocmai din cauza istericalelor!! Nu mai zic nimik ca oricum zic aiurea - subiectul e "carduri"!!!!(!)(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:03 
Diva

Citat:
:devil::devil::devil: si chiar niciodata nu te scoate din sarite??? Sincer...eu nu am vazut sefi care sa nu fie isterici!! Si crede-ma, am schimbat pana acum vreo 4 locuri de munca! Tocmai din cauza istericalelor!! Nu mai zic nimik ca oricum zic aiurea - subiectul e "carduri"!!!!(!)(!)

si fiindca tot e subiectul cu invitati si confirmari, va spuneam ieri ca mi-a venit comanda de invitatii si ca o sa le fac poze si sa le pun aici :p ei, bine, inca n-am facut-o, pt ca sunt f suparata pe aia de acolo, ca mi-au zapacit comanda. adica le-au adus, dar mai putine carduri decat plicuri. si mi-au si gresit cateva, asa ca mi-au dat banii inapoi. de parca eu aveam nevoie de bani inapoi, nu de invitatii :mellow: si azi i-am sunat si le-am spus, si mi-au raspuns "nu cred ca am facut asa ceva, cautati-le mai bine" :blink: :mellow: :wacko: cum naiba sa fi pierdut de la parterul blocului pana acasa 26 de invitatii, cand cutiile mi le-a dat lipite cu scotch???????
i-am zis ca le mai dau 2 ore sa le caute, sa-mi dea un raspuns acceptabil si nu banii inapoi, ca appoi ma duc la protectia consumatorului daca nu se rezolva cum trebuie!!!! :(( :mellow: :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:06 
Diva

Citat:

si fiindca tot e subiectul cu invitati si confirmari, va spuneam ieri ca mi-a venit comanda de invitatii si ca o sa le fac poze si sa le pun aici :p ei, bine, inca n-am facut-o, pt ca sunt f suparata pe aia de acolo, ca mi-au zapacit comanda. adica le-au adus, dar mai putine carduri decat plicuri. si mi-au si gresit cateva, asa ca mi-au dat banii inapoi. de parca eu aveam nevoie de bani inapoi, nu de invitatii :mellow: si azi i-am sunat si le-am spus, si mi-au raspuns "nu cred ca am facut asa ceva, cautati-le mai bine" :blink: :mellow: :wacko: cum naiba sa fi pierdut de la parterul blocului pana acasa 26 de invitatii, cand cutiile mi le-a dat lipite cu scotch???????
i-am zis ca le mai dau 2 ore sa le caute, sa-mi dea un raspuns acceptabil si nu banii inapoi, ca appoi ma duc la protectia consumatorului daca nu se rezolva cum trebuie!!!! :(( :mellow: :wacko:

imi pare nespus de rau pt. ce ti s-a intamplat!! Deci ..vedeti ca este adevarata chestia pe care v-am zis-o cu acel tip ... ale carui invitatii au fost pline de greseli gramaticale!! Tine-te de capul lor...si nu-i lasa asa!!!In ultima instanta ..ia banii inapoi si du-te la alta firma!! Iar , in prealabil ,inainte de a da aici comanda ...fa-i de cacao pe idiotii care ti-ai gresit acum invitatiile!!Mult noroc!!%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:07 
Diva

Citat:
Te rog sa ne dai macar minime informatii referitoare la acest furnizor, sa nu ne ducem cumva tot acolo si sa patim la fel. :rolleyes:

nu ai cum sa ajungi ..pt. ca Gina e din Bacau!!(X)(X)(X):p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:13 
Diva

Citat:
Te rog sa ne dai macar minime informatii referitoare la acest furnizor, sa nu ne ducem cumva tot acolo si sa patim la fel. :rolleyes:

nu stiu daca este firma asta si la voi. chestia e ca m-am dus la ei fiindca e o firma destul de marisoara, care face productie publicitara in general, invitatiile de nunta si botez sunt pt ei praf pe toba :(( si eu am zis ca sunt seriosi, ca se pricep, ca... ma rog, am avut incredere. :mellow: sper doar sa fie o neintelegere si sa se rezolve cu bine, ca sunt asa suparata... :(( :(( :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:19 
Diva

Citat:

invitatiile de nunta si botez sunt pt ei praf pe toba :(( si eu am zis ca sunt seriosi, ca se pricep, :(( :(( :((

poate d-aia nu au dat asa mare importanta si le-au facut la "norma"):():():(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]