Citat:
:devil::devil::devil: si chiar niciodata nu te scoate din sarite??? Sincer...eu nu am vazut sefi care sa nu fie isterici!! Si crede-ma, am schimbat pana acum vreo 4 locuri de munca! Tocmai din cauza istericalelor!! Nu mai zic nimik ca oricum zic aiurea - subiectul e "carduri"!!!!(!)(!)
si fiindca tot e subiectul cu invitati si confirmari, va spuneam ieri ca mi-a venit comanda de invitatii si ca o sa le fac poze si sa le pun aici

ei, bine, inca n-am facut-o, pt ca sunt f suparata pe aia de acolo, ca mi-au zapacit comanda. adica le-au adus, dar mai putine carduri decat plicuri. si mi-au si gresit cateva, asa ca mi-au dat banii inapoi. de parca eu aveam nevoie de bani inapoi, nu de invitatii

si azi i-am sunat si le-am spus, si mi-au raspuns "nu cred ca am facut asa ceva, cautati-le mai bine"

cum naiba sa fi pierdut de la parterul blocului pana acasa 26 de invitatii, cand cutiile mi le-a dat lipite cu scotch???????
i-am zis ca le mai dau 2 ore sa le caute, sa-mi dea un raspuns acceptabil si nu banii inapoi, ca appoi ma duc la protectia consumatorului daca nu se rezolva cum trebuie!!!!

(