Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 15 Mar 2006, 13:03 
Diva

Citat:
unde?unde?(X)stai putin cred ca vreau si eu,,zi gina unde?mai bine imi scri mesaj ca pe urma facem reclama

vezi ca ti-am dat mesajul!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:19 
Diva

Citat:
multumesc ai fost o draguta ma duc si eu sa ma uit acolo;)

pt. putin%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:40 
Diva

Citat:
si eu la fel cred .8 mil nu mi se pare o suma atat de mare pt o rochie de mireasa pt mine inseamna mult ziua nuntii si cred ca merita.

si pt mine la fel rochia de mireasa inseamna mult ,dar stii ca nu conteaza cat dai pe rochia ci sa-ti placa tie sa te simti tu o printesa in ea. ca daca stam sa vorbim despre cat a costat rochia atunci poti sa-ti iei si o rochie de 5 milioane sa zic si sa fie o rochie frumoasa. depinde de rochie cum arati in ea si dca iti place tie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:57 
Diva

Citat:
da normal daca gasesc ceva de 5 mil care sa imi placa fi sigura ca o voi cumpara pe aceea.:)

ca pana la urma daca stam sa ziceam toate cat am dat pe rochie nu ar fi chiar frumos. conteaza sa-ti placa tie dar daca ai si multi bani ia pe care iti place.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 14:43 
Diva

Citat:

ca pana la urma daca stam sa ziceam toate cat am dat pe rochie nu ar fi chiar frumos. conteaza sa-ti placa tie dar daca ai si multi bani ia pe care iti place.

imi place avatarul tau....cine e tipa??:love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:15 
Veteran

gina felicitari pt rochita chiar este de printesa :p sa o porti sanatoasa si eu o am de la aceeasi casa de moda gasesti crinolina cu cercuri la fetele de acolo cu 3 sau 5 cercuri dar gasesti si jupon de tul din mai multe straturi cum preferi tu... si te asigur ca se infoaie bine rochita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:18 
Diva

Citat:

imi place avatarul tau....cine e tipa??:love::love:

am gasit-o pe retea , e dintr-o formatie cu anahi ,joaca intr-o telenovela.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:19 
Diva

Citat:
gina felicitari pt rochita chiar este de printesa :p sa o porti sanatoasa si eu o am de la aceeasi casa de moda gasesti crinolina cu cercuri la fetele de acolo cu 3 sau 5 cercuri dar gasesti si jupon de tul din mai multe straturi cum preferi tu... si te asigur ca se infoaie bine rochita...

multumesc mult!! o sa iau d-ala cu mai multe straturi!!:love::lips::lips::love::love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:23 
Diva

eu cand mi-am cumparat rochita ,crinolina era separat si are vreo 2-3 cercuri dar te simti bine in ea. chestia e in ziua nuntii,eu cand ma asez pe scaun cum fac sa stau cu crinolina?ce dilema la mine!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:25 
Diva

Citat:
eu cand mi-am cumparat rochita ,crinolina era separat si are vreo 2-3 cercuri dar te simti bine in ea. chestia e in ziua nuntii,eu cand ma asez pe scaun cum fac sa stau cu crinolina?ce dilema la mine!!!(X)

e bine pusa problema ....chiar la asta nu m-am gandit!! mi-e mi-a sarit in ochi ideea de a nu se vedea cercurile prin rochie:x:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:30 
Veteran

Citat:

pai uite si eu am crinolina si ma temeam ca atunci cand stai jos se ridica in "cap" rochita dar nu ....pt ca rochita e grea si nu permite crinolinei sa se ridice in fata sta foarte bine si la spate nu simti cand stai jos e facuta cu cap:ok: o sa vezi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:31 
Diva

Citat:

e bine pusa problema ....chiar la asta nu m-am gandit!! mi-e mi-a sarit in ochi ideea de a nu se vedea cercurile prin rochie:x:(:(

oricum se vede la orice rochie ,nu are cum.
mai bine ne gndim cum ne asezam noi pe scaun la nunta ca tot va trebui sa stam jos ,o s ane mai doara si pe noi picioarele.ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:31 
Diva

Citat:

pai uite si eu am crinolina si ma temeam ca atunci cand stai jos se ridica in "cap" rochita dar nu ....pt ca rochita e grea si nu permite crinolinei sa se ridice in fata sta foarte bine si la spate nu simti cand stai jos e facuta cu cap:ok: o sa vezi
:p:p:p e bine atunci!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:39 
Diva

Citat:

e bine atunci dar pe mine tot ma macina chestia asta cum stau eu la masa pe scaun la nunta .(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]