Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 15:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 27 Iul 2009, 16:41 
Diva

Citat:

am fost la targu ocna la salina, slanic moldova...ca erau aproape.
apoi am fost in poiana brasov, la rasnov, busteni, sinaia, curtea de arges, balea lac/cascada/ transfagarasanul. a fost destul de inedita excursia...am fost la stana, am calarit cai si magarusi :nlol:, am urcat pe munti de nebuni, am fost si la pescuit...am facut de toate :clap:

Felicitari.Casa de piatra.Sa fiti fericiti.
Dar ce multe ati facut voi si pe unde ati mai umblat..fain.
Asteptam pozeee.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 16:43 
Diva

Citat:

am fost la targu ocna la salina, slanic moldova...ca erau aproape.
apoi am fost in poiana brasov, la rasnov, busteni, sinaia, curtea de arges, balea lac/cascada/ transfagarasanul. a fost destul de inedita excursia...am fost la stana, am calarit cai si magarusi :nlol:, am urcat pe munti de nebuni, am fost si la pescuit...am facut de toate :clap:

foarte bine....ma bucur pt tine ca te-ai distrat si te-ai simtit bine...iti urez casa de piatra si multa fericire %%-:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 16:43 
Junior

Citat:
Felicitari.Casa de piatra.Sa fiti fericiti.
Dar ce multe ati facut voi si pe unde ati mai umblat..fain.
Asteptam pozeee.:)

cand ajung acasa :D:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 16:44 
Junior

Citat:
foarte bine....ma bucur pt tine ca te-ai distrat si te-ai simtit bine...iti urez casa de piatra si multa fericire %%-:-*

multumesc fetelor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 18:33 
Diva

Citat:

multumesc fetelor :hug:

buna alina...ce ma bucur ca ai reevenit....abia astept sa vad poze de la nunta ....sunt convinsa ca a iesit frumoasa......ti-am dus dorul:D
foarte frumoase zonele in care ai fost...la rasnov...poiana brasov, la curtea de arges ....pe transfagarasan am ost sio eu...nu am calarit niciodta cu toate ca mi-ar place...:D la pescuit am mai fost....
ce sa zic ai avut parte de multa aventura...o excursie su[erba....felicitari...sper sa ajungi repede de la nunta sa vedem pozele...si mai dane detalii in privinta cu nunta...ce ai facut ...daca ai uitat ceva...cu te-ai distrat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 20:17 
Junior

Citat:
buna alina...ce ma bucur ca ai reevenit....abia astept sa vad poze de la nunta ....sunt convinsa ca a iesit frumoasa......ti-am dus dorul:D
foarte frumoase zonele in care ai fost...la rasnov...poiana brasov, la curtea de arges ....pe transfagarasan am ost sio eu...nu am calarit niciodta cu toate ca mi-ar place...:D la pescuit am mai fost....
ce sa zic ai avut parte de multa aventura...o excursie su[erba....felicitari...sper sa ajungi repede de la nunta sa vedem pozele...si mai dane detalii in privinta cu nunta...ce ai facut ...daca ai uitat ceva...cu te-ai distrat?

da, zm uitat bsa deleg pe tatii socri sa aiba grija de bautura...sa fie tot timpul masa plina cu de toate...neaparat sa faci asta... pe mine m-au furat de m-au rupt si servirea a fost JALNICA!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 20:21 
Diva

Citat:

da, zm uitat bsa deleg pe tatii socri sa aiba grija de bautura...sa fie tot timpul masa plina cu de toate...neaparat sa faci asta... pe mine m-au furat de m-au rupt si servirea a fost JALNICA!!!

auchi ....nashpa....noi cunoastem patronii de la sala unde facem noi...iar ospatarii sunt de fiecare data cand mergem acolo mai mult dect serviabili....chiar unul dintre ei mi-a dat si idei cum sa fac si cum sa pun ca sa dea bine in sala aranjamentele si toate astea.....eu voi pune si suc la 2 litri si apa minerala la 1.5....iar ei ne-au spus ca d fparte bne pe masa....deoarece avem vaze inalte pt aranjamente si mesele sunt imense...de 12 persoane....abia astept sa vad poze...de la tine....
sper sa fie bine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 20:47 
Diva

Citat:

imi pare rau alina ca ai avut probleme cu servirea....este foarte naspa cand se intampla asta dar asta este, acum nu mai poti schimba nimic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 21:26 
Diva

Citat:
imi pare rau alina ca ai avut probleme cu servirea....este foarte naspa cand se intampla asta dar asta este, acum nu mai poti schimba nimic...
am vazut in multe parti aceleasi probleme.....imi pare rau ca a fost asa ...dar bine ca totul s-a terminat frumos...asta e.....si noi avem probleme in chestia asta...sa nu ne fure sau chestii de genul asta...si vom vorbi de la inceput despre asta...doar ei trebuie platiti la sfarsit....daca nu imi place ....o sa fie in ghinionul lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 22:46 
Diva

buna fetele, ce mai faceti voi? eu am avut un week plin de plimbare si relaxare:njump: a revenit si albinutza, asteptam poze si sa ne spuna cum sa simtit in ziua nuntii?
cred ca peste tot este acelasi lucru, daca ii prind ca nu isi fac treaba ca lumea ii strang de gat pe toti, de luat sunt ferm convinsa ca vor lua, dar macar sa fie cu bun simt si pe masa sa fie incarcat cu de toate si sa fie atenti cu mesenii, asta e cel mai important:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2009, 22:55 
Diva

Citat:
buna fetele, ce mai faceti voi? eu am avut un week plin de plimbare si relaxare:njump: a revenit si albinutza, asteptam poze si sa ne spuna cum sa simtit in ziua nuntii?
cred ca peste tot este acelasi lucru, daca ii prind ca nu isi fac treaba ca lumea ii strang de gat pe toti, de luat sunt ferm convinsa ca vor lua, dar macar sa fie cu bun simt si pe masa sa fie incarcat cu de toate si sa fie atenti cu mesenii, asta e cel mai important:nblink:
mi se pare normal sa fie atenti cu mesenii si sa aiba grija in ce fel; iau si cat...daca isi fac bine treaba si au bun simt chiar eu le voi da....cel putin la banii care ni i-au cerut eu zic ca ar trebui sa fie mai mult decat serviabili....si eu astept pozele alinei...abia astept...ma gandeam ca a ajuns deja acasa:D poate ne bune ca nu mai pot de nerabdare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 13:33 
Diva

Citat:
mi se pare normal sa fie atenti cu mesenii si sa aiba grija in ce fel; iau si cat...daca isi fac bine treaba si au bun simt chiar eu le voi da....cel putin la banii care ni i-au cerut eu zic ca ar trebui sa fie mai mult decat serviabili....si eu astept pozele alinei...abia astept...ma gandeam ca a ajuns deja acasa:D poate ne bune ca nu mai pot de nerabdare

buna dimineata fetelor, ce faceti? eu am avut noroc in privinta asta ca am facut nunta in locul unde lucreaza sora mea si pot sa spun ca s-au purtat super cu meseni...de furat sunt sigura ca se fura peste tot ca este chiar culmea sa lucrezi cu atatea si sa nu-ti iei si tu ceva acolo...depinde foarte mult la ce mod se fura...eu nu am nimic impotriva daca isi ia si ei ceva din ceea ce ramane ca pana la urma noi le ducem acolo sa se consume nu sa le lom acasa, dar nu sunt deacord sa nu puna pe masa pt a lua ei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 13:53 
Diva

buna fetele, la fel si eu sunt de acord ca nu au cum sa nu ia macar ceva, nici absurda nu sunt, dar macar sa fie serviabili, atenti si sa se poarte frumos cu mesenii:ok:
aici cred ca depinde f mult de cum vb cu ei, alta faza care nu imi place la nunti, este ca nu are nimeni grija de toaleta, sa fie cineva in permanenta sa schimbe hartia, sa spele pe jos, curat, am nimerit vreo 2 nunti naspa, nu mi-a placut deloc:blink:
sunt cateva aspecte pe care multi nu le iau in seama, dar uite ca trebuiesc facute si astea.asteptam sa ne spuneti voi cele care ati facut nunta, la ce anume sa fim atente sau sa discutam dinainteO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 13:54 
Diva

Citat:
buna dimineata fetelor, ce faceti? eu am avut noroc in privinta asta ca am facut nunta in locul unde lucreaza sora mea si pot sa spun ca s-au purtat super cu meseni...de furat sunt sigura ca se fura peste tot ca este chiar culmea sa lucrezi cu atatea si sa nu-ti iei si tu ceva acolo...depinde foarte mult la ce mod se fura...eu nu am nimic impotriva daca isi ia si ei ceva din ceea ce ramane ca pana la urma noi le ducem acolo sa se consume nu sa le lom acasa, dar nu sunt deacord sa nu puna pe masa pt a lua ei...

buna dimineata lili.....ai dreptate...doar le ducem sa se consume.....dar depinde in ce fel iau si cum te fura...ei ma rog macar e bine ca totul a iesit super si la alina...astepta poze...dar vad ca nu a mai intrat de ieri...:(
abia astept si de la ionela....uffff

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 14:12 
Diva

Citat:
buna dimineata lili.....ai dreptate...doar le ducem sa se consume.....dar depinde in ce fel iau si cum te fura...ei ma rog macar e bine ca totul a iesit super si la alina...astepta poze...dar vad ca nu a mai intrat de ieri...:(
abia astept si de la ionela....uffff

Buna dimineata
la noi servirea a fost destul de ok,numai dupa nunta am aflat ca multi au cerut bere si nu le-a mai adus chelnerul..si tort am aflat ca nu a primit toata lumea..in schimb cu furatul..cat incape,aproape nimic nu am primit inapoi,sarmale nu au mancat decat vreo 10 persoane,trebuia sa mai ramana in jur de 300 de sarmale,si am primit cred ca 30-40 sarmale inapoi.la orice nunta se fura,ca asa-i romanu.:curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 14:52 
Diva

Citat:
Buna dimineata
la noi servirea a fost destul de ok,numai dupa nunta am aflat ca multi au cerut bere si nu le-a mai adus chelnerul..si tort am aflat ca nu a primit toata lumea..in schimb cu furatul..cat incape,aproape nimic nu am primit inapoi,sarmale nu au mancat decat vreo 10 persoane,trebuia sa mai ramana in jur de 300 de sarmale,si am primit cred ca 30-40 sarmale inapoi.la orice nunta se fura,ca asa-i romanu.:curse:

noi nu am luat aproape nimic inapoi.Nici nu am vrificat daca ne-a furat sau nu ca ma enervam...
Ideea este ca le-am spus clar ca daca nu ne servesc cum trebuie ...nu primesc nici un ban.Si au servit ireprosabil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 15:20 
Diva

Citat:

noi nu am luat aproape nimic inapoi.Nici nu am vrificat daca ne-a furat sau nu ca ma enervam...
Ideea este ca le-am spus clar ca daca nu ne servesc cum trebuie ...nu primesc nici un ban.Si au servit ireprosabil.

iti dai seama ca nici noi nu am loat nimic inapoi...mai ales mancare...singurul lucru cre l-am loat inapoi a fost sticlele de bautura neincepute care le-am dus si noi inapoi de unde le-am loat...sunt sigura ca la mancare a ramas foarte multa pt ca nu toti vin de la inceput si pleaca la sfarsit dar ar fi fost culmea sa plec acasa cu mancarea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 15:30 
Diva

Citat:
iti dai seama ca nici noi nu am loat nimic inapoi...mai ales mancare...singurul lucru cre l-am loat inapoi a fost sticlele de bautura neincepute care le-am dus si noi inapoi de unde le-am loat...sunt sigura ca la mancare a ramas foarte multa pt ca nu toti vin de la inceput si pleaca la sfarsit dar ar fi fost culmea sa plec acasa cu mancarea

exact la fel am facut si noi.La mancare,nu am avut sarmale si s-au facut mai putine meniuri la ultimul fel de mancare.Asta trebuie sa verificati voi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 15:52 
Diva

Citat:

exact la fel am facut si noi.La mancare,nu am avut sarmale si s-au facut mai putine meniuri la ultimul fel de mancare.Asta trebuie sa verificati voi:)

si la noi s-au facut mai putine feluri de mancare dar nu poti sa-i verifici pt ca nimeni nu stie cate persoane erau la aperitiv si cate erau la friptura...sau cel putin la mine nu a stat nimeni sa numere...eu sincer chiar nu pot sa comentez nimic pe tema asta pt ca mie mi s-au facut foarte multe reduceri si era chiar culmea sa mai fac si scandal pt o portie de friptura sau mai stiu eu ce... sincer chiar mi-au spus ca au ramas cateva porti de friptura pt ca au fost cateva persoane care au plecat chiar inainte sa se serveasca dar nu puteam sa le cer acasa...sincer nici nu aveam ce face cu ele acasa...aveam destule pregatiri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2009, 16:00 
Diva

la noi servirea a fost ireprosabila.Ospatarii foarte atenti,tot timpul printre mese,mi-au spus si invitatii ca a fost foarte bine.
de furat..nu stiu...nu mult oricum,nu am avut pe nimeni sa verifice..mi se pare aiurea...
acasa am luat doar tort si sticlele de vin nedesfacute...12 la numar..in rest nimic,oricum am fost fffff multumita si l-as recomanda oricand!:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]