Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 14 Mar 2006, 16:07 
Diva

Citat:

Te grabesti ca fata mare la maritat? Nu cred ca mai e cazul, nu?:~*

nu prea e cazul tinand cont ca mai sunt vreo 5 luni si 5 zile pana la nunta deci tot maritata o sa fiu pana la urma!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:10 
Diva

Citat:

eu una abia astept sa vina vara asta mai repede sa ma vad maritata!;)

de ce tii asa de tare sa fii maritata? eu chiar nu vad ce ar putea sa se schimbe, in afara de nume :blink: si chiar sper sa nu se schimbe nimic, ca mie imi convine relatia noastra asa cum e. si chiar am impresia ca suna mai bine "prietena mea" decat "nevasta-mea" ):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:28 
Diva

Citat:

de ce tii asa de tare sa fii maritata? eu chiar nu vad ce ar putea sa se schimbe, in afara de nume :blink: si chiar sper sa nu se schimbe nimic, ca mie imi convine relatia noastra asa cum e. si chiar am impresia ca suna mai bine "prietena mea" decat "nevasta-mea" ):(

si eu la fel...suna ca un cur :back: sotia sau nevasta mea! tot aia imi e cu sau fara nunta! Eu din pct. meu d.v.d. o fac...sa fie facuta...sa scap de gura lumii si putem face un credit! Ca altfel...era ok si fara!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:36 
Diva

Citat:

Si eu o fac tot pentru credit:D In primul rand si in al doilea rand sa scap de ea...
Nu vreau nici sa ajung sa o fac dupa ce raman gravida, ca am mai vazut cazuri si n-a avut nici un farmec.
N-au mai putut fetele sa se bucure asa cum ne bucuram noi acum, mereu cu ochii dupa bebit si cu gandul la el.:D

bine zici ...si nu numai asta!!o sa se uite si lumea asa :ermm::ermm: cand o sa-l vada si p-ala mik!!ori e botez ..ori e nunta??? Si parca mireasa trebuia sa fie pura nu??? Hai nici virgina ...dar nici cu plodu in bratze!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:40 
Diva

Citat:

corect ai dreptate cu biserica asta ne apropiem si noi putin de nuntile de afara unde e civilizat fara graba si aglomeratie la usa sau nervi. e si un avantaj mare sa faci poze in natura nu doar pt ca e la moda acum dar ies super fata de cele facute in alti ani in studiouri....sau prin locuri"amenajate". este intradevar o taxa maricica dar e bine; spuneai ca se da un avans din suma de 7,5 milioane asta este considerata taxa pentru slujba in sine ? stii cumva dac la nunta fratelui tau s-a mai platit altceva pe langa asta?

mersi pt raspuns:)

NOI AM ALES BISERICA "SF. C-TIN SI ELENA" DIN ZONA P-TA MUNCII. NE-A PLACUT CA ESTE SPATIOASA, LUMINOASA SI CA ARE TREPTE MULTE (NEBUNIA MEA SA MA CASATORESC LA O BISERICA CU TREPTE MULTE). AICI S-AU CUNUNAT SI AI MEI.TAXA ESTE URMAT.: 3.000.000 LEI NASII, IAR NOI MIRII A TREBUIT SA PALTIM 600.000 LEI CONTRIBUTIA.
CIUDAT, DAR AM FACUT-O SI PE ASTA.
ORICUM EU RECOMAND BISERICA.
NUNTA ESTE 9 SEPT. INSA PROGRAMAREA AM FACUT-O DIN FEBRUARIE PT CA RISCAM SA NU MAI GASESC LIBER.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:42 
Diva

Citat:
NOI AM ALES BISERICA "SF. C-TIN SI ELENA" DIN ZONA P-TA MUNCII. NE-A PLACUT CA ESTE SPATIOASA, LUMINOASA SI CA ARE TREPTE MULTE (NEBUNIA MEA SA MA CASATORESC LA O BISERICA CU TREPTE MULTE). AICI S-AU CUNUNAT SI AI MEI.TAXA ESTE URMAT.: 3.000.000 LEI NASII, IAR NOI MIRII A TREBUIT SA PALTIM 600.000 LEI CONTRIBUTIA.
CIUDAT, DAR AM FACUT-O SI PE ASTA.
ORICUM EU RECOMAND BISERICA.
NUNTA ESTE 9 SEPT. INSA PROGRAMAREA AM FACUT-O DIN FEBRUARIE PT CA RISCAM SA NU MAI GASESC LIBER.

stim cum e chestia cu liberul....eu am facut programarea din ianuarie! Si a mea are trepte...si arata superb in interior!! Sa fie intr-un ceas bun!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:55 
Diva

Citat:

Am fost pana acum la mai multe evenimente de-astea (adik nunta+botez) si mi-am promis ca eu o sa evit chestia asta.
Nu stii niciodata in ce situatii te pune viata, nu judec pe nimeni, pentru ca prietene de-ale mele au patit-o, dar eu am vrut sa evit.:ok:

foarte bine faci!!:lol::ok::wok::huh::ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:55 
Diva

Citat:

Am fost pana acum la mai multe evenimente de-astea (adik nunta+botez) si mi-am promis ca eu o sa evit chestia asta.
Nu stii niciodata in ce situatii te pune viata, nu judec pe nimeni, pentru ca prietene de-ale mele au patit-o, dar eu am vrut sa evit.:ok:

foarte bine faci!!:lol::ok::wok::huh::ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 23:35 
Diva

Citat:

Si eu o fac tot pentru credit:D In primul rand si in al doilea rand sa scap de ea...
Nu vreau nici sa ajung sa o fac dupa ce raman gravida, ca am mai vazut cazuri si n-a avut nici un farmec.
N-au mai putut fetele sa se bucure asa cum ne bucuram noi acum, mereu cu ochii dupa bebit si cu gandul la el.:D

si mie mi-e bine asa dar imi doresc nunta...mai ales slujba de la biserica...sa spun "da" in fata lui Dumnezeu si a lumii...si o sa imi placa sa spun " sotul meu "...desi imi mai spun colaboratorii " am vb cu sotul dvs..." fara sa stie ca inca nu e...
si o mai fac si pentru copil...imi doresc un copil...si copilul sa aiba mama si tata...eu stiu cum e sa cresti in familie dezbinata si nu-i doresc puiului meu asa ceva...
...si o sa imi placa si sa-i port numele...
...nu o facem de gura lumii...ca oamenii oricum ne critica ca, de atata timp nu ne-am casatorit inca...asa ca, ce-mi pasa mie de ei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:10 
Diva

Citat:

mie nu mi se pare atat de urat sotia mea!!!e chiar amuzant...cand folosim apelativul respectiv o facem mai mult for fun, pana si prieteni nostri, de cand au aflat ca ne casatorim, ne intreaba" unde ti-e sotul", sotia...oricum prefer sa ramanem la "iubi" sau alte cele...

eu daca aud de la un cunoscut...bun amik..intrebarea "unde ti-e sotul"...imi tiuie urechile si o aud ca pe o gluma proasta...prefer " da' Mihai unde e??"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]