Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 16:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 30 Iul 2009, 00:32 
Diva

Citat:
alina habar nu am daca fac mult fum la cuptor ca eu cum am mai spus le fac pe ochiurile de la aragaz:-`
sa-ti fie de bine laura, sunt preferatele mele, eu le fac cu maioneza si ceapa taiata marunt marunt:food:
o seara placuta fetele%%-

multumesc:)eu nu le mai mananc de mult timp cu maioneza.Imi pica greu:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 00:40 
Diva

Citat:
multumesc:)eu nu le mai mananc de mult timp cu maioneza.Imi pica greu:(

Nasol daca iti pica greu, inseamna ca nu prea mananci cu maioneza, mie imi fac rau mai mult simple cu ceapa, cu maioneza nu tot timpulO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 03:10 
Diva

Citat:
offf scumpa, ce sa iti spun, multa sanatate, imi pare rau ca te simti rau, dar pe de o parte cred ca esti fericita, lucrul asta nu va dura la infinit si te vei simti ok, dupa lunile astea:kiss:
plus de asta nu trebuie sa avem si noi in gasca un print mic, sau poate o printesa:ok:

multumesc frumos :-* ma simt foarte rau dar in acelasi timp sunt fericita ca o sa am in curand un bb...eu sunt prima din gasca dar sper sa ma urmati si voi cat mai curand :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 11:22 
Diva

Citat:
multumesc frumos :-* ma simt foarte rau dar in acelasi timp sunt fericita ca o sa am in curand un bb...eu sunt prima din gasca dar sper sa ma urmati si voi cat mai
curand :nlol:

dupa ce trece...uiti ca ti- fost rau, pt ca vin altele:).cate luni ai acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 12:12 
Junior

Citat:
multumesc frumos :-* ma simt foarte rau dar in acelasi timp sunt fericita ca o sa am in curand un bb...eu sunt prima din gasca dar sper sa ma urmati si voi cat mai curand :nlol:

imi pare asa rau ca te simti asa :(. lasa ca o sa treaca si perioada asta.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 13:13 
Diva

Citat:

gata, ma duc in piata sa-mi iau vinete ca mi-ati facut o pofta!!!. le pot coace si in tava la cuptor? nu as vrea sa fac mizerie pe aragaz.

mie nu-mi plac in cuptor,sunt mai bune pe ochiuri..eu pun folie de aluminiu pe aragaz ca sa nu-l murdaresc..:D

buna dimineata fetele.:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 13:18 
Diva

Citat:
mie nu-mi plac in cuptor,sunt mai bune pe ochiuri..eu pun folie de aluminiu pe aragaz ca sa nu-l murdaresc..:D

buna dimineata fetele.:,

buna dimineata fetelor....ce mai faceti?ieri mai nrarut am fost pe aici....nu am fost cu invitatiile din pacate....:D dar urmeaza sa le duc si pe ultimele....:) am mai avut treaba...am fost plecata cu facturile cu treaba...am fost pe la finutza noastra...cam atata....iar seara am stat la tv ca nu mai aveam chef de altceva:D
l;ili o s treaca si starea asta...sa speram ca in curand....
despre vinete nu am mancat nicioldata cu maioneza...dar trebuie sa incerc macar o data ca mi-ati facut pofta...ieri am incercat sa mananc scoici...a facut soacra mea...dar de o data:x iach au gust de peste dar in nush ce fel...mie nu mi-au placut...dar am incercat ca restul mancauy cu pofta....dar a fost o decizie proasta:D
v-am pupat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 13:24 
Junior

Citat:
buna dimineata fetelor....ce mai faceti?ieri mai nrarut am fost pe aici....nu am fost cu invitatiile din pacate....:D dar urmeaza sa le duc si pe ultimele....:) am mai avut treaba...am fost plecata cu facturile cu treaba...am fost pe la finutza noastra...cam atata....iar seara am stat la tv ca nu mai aveam chef de altceva:D
despre vinete nu am mancat nicioldata cu maioneza...dar trebuie sa incerc macar o data ca mi-ati facut pofta...ieri am incercat sa mananc scoici...a facut soacra mea...dar de o data:x iach au gust de peste dar in nush ce fel...mie nu mi-au placut...dar am incercat ca restul mancauy cu pofta....dar a fost o decizie proasta:D
v-am pupat

depinde cum le prepari. :D mie mi se par delicioase cand le prepar eu. si trebuie neaparat sa le papi imediat...altfel se intaresc si nu mai sunt bune.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 14:01 
Diva

Citat:
v-am pupat

eu cand am mancat mi-au picat foarte bine pe moment, dar dupa....am fost bolnava 2 zile desi erau proaspete si facute foarte bine.
a fost prima si ultima data cand am mancat.
In schimb mananc calamar.Imi place foarte mult.
In materie de peste..pastravul este preferatul meu.Dar mai mananc pangrasius, somon uneori si cod.In rest nu imi plac desi am incercat si rechin si somn si toate ciudateniile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 14:35 
Diva

Citat:

eu cand am mancat mi-au picat foarte bine pe moment, dar dupa....am fost bolnava 2 zile desi erau proaspete si facute foarte bine.
a fost prima si ultima data cand am mancat.
In schimb mananc calamar.Imi place foarte mult.
In materie de peste..pastravul este preferatul meu.Dar mai mananc pangrasius, somon uneori si cod.In rest nu imi plac desi am incercat si rechin si somn si toate ciudateniile.

am 9 sapt...sunt convinsa ca o sa apara alte probleme dar asta este...trebuie sa suportam ca nu avem de ales:( mie imi plac toate felurile de peste, fructe de mare etc. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 15:08 
Diva

Citat:
am 9 sapt...sunt convinsa ca o sa apara alte probleme dar asta este...trebuie sa suportam ca nu avem de ales:( mie imi plac toate felurile de peste, fructe de mare etc. :p

ioi,eu nu am curaj sa incerc,imi fac greata numai cand le vad,si cand il mai vad pe sotul cu ce pofta mananca,ca lui ai plac foarte mult,a prins o data raci mari..si i-a dus acasa si i-a pregatit..si tot m-a imbiat si pe mine,dar nu am gustat,si o data a luat caracatita,si din aia pana la urma am gustat,dar am bagat in gura jumate de felie de paine si o firimitura din caracatita.:nlol:..ca nu am simtit ce gust are.:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 15:18 
Diva

Citat:

cred ca ies si in tava, eu le-am facut pe aragaz, ca nu aveam chef sa le fac la gratar in curte:food: am si papat deja super bune, spor la treaba alina:ok:
lili tu tot asa rau te simti scumpo? dar cat tine treaba asta?? puffy cred ca e cu invitatiile sa le imparta, ely e in vacanta, slabut pe aici, ral frumoase poze din vacanta%%-
Multumesc!eu am afumat ieri toata bucataria de la vinete,ma asteptam sa bata pompierii la usa:rofl:dar au iesit bune.pana acum mai facusem doar de la congelator de la soacra mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 16:22 
Diva

Citat:
ioi,eu nu am curaj sa incerc,imi fac greata numai cand le vad,si cand il mai vad pe sotul cu ce pofta mananca,ca lui ai plac foarte mult,a prins o data raci mari..si i-a dus acasa si i-a pregatit..si tot m-a imbiat si pe mine,dar nu am gustat,si o data a luat caracatita,si din aia pana la urma am gustat,dar am bagat in gura jumate de felie de paine si o firimitura din caracatita.:nlol:..ca nu am simtit ce gust are.:nlol:

raci am mancat si eu aia imi plac....eu nu mananc peste de felul meu...dar am incercat salau care imi place ....de ala voi pune la nunta....si somon am gustat si mi s-a parut interesant....apoi mai mananc obleti prajiti sunt micuti micuti si imi plac....dar in rest sa nu vad peste ....chiar nu imi place .....asta e:D
ral bine ca au iesit bune macar....si ca nu te-ai trezit cu pompierii:D hihi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 16:42 
Diva

chestii mai ciudate nu mananc deloc.nu raci,broaste,melci,fructe de mare...nimic.nici rechin....ca papa oameni:rofl:nu sunt deloc deschisa la nou in privinta mancarii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 16:56 
Diva

Citat:
raci am mancat si eu aia imi plac....eu nu mananc peste de felul meu...dar am incercat salau care imi place ....de ala voi pune la nunta....si somon am gustat si mi s-a parut interesant....apoi mai mananc obleti prajiti sunt micuti micuti si imi plac....dar in rest sa nu vad peste ....chiar nu imi place .....asta e:D
ral bine ca au iesit bune macar....si ca nu te-ai trezit cu pompierii:D hihi....

am uitat de salau.si mie imi place:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 16:58 
Diva

Citat:

am uitat de salau.si mie imi place:)

peste mananc si eu,dar eu nu simt diferenta de la un fel la altul,parca tot pestele are alelasi gust...eu nu stiu din care am mancat.:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 17:03 
Diva

Citat:
peste mananc si eu,dar eu nu simt diferenta de la un fel la altul,parca tot pestele are alelasi gust...eu nu stiu din care am mancat.:nlol:

:nlol::nlol:poate pt ca manaci cam acelasi peste.La noi se gateste mai mult pastrav

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 20:55 
Junior

Citat:
chestii mai ciudate nu mananc deloc.nu raci,broaste,melci,fructe de mare...nimic.nici rechin....ca papa oameni:rofl:nu sunt deloc deschisa la nou in privinta mancarii.

mie mi se pare mereu ca toate ciudateniile au gust de carne de pui....am mancat si picioruse de broasca si tot a pui mi s-a parut la gust:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 22:01 
Diva

Citat:

mie mi se pare mereu ca toate ciudateniile au gust de carne de pui....am mancat si picioruse de broasca si tot a pui mi s-a parut la gust:-`

cracii de broasca imi plac foarte mult:)...as putea manca o gramada..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2009, 23:39 
Diva

Citat:

cracii de broasca imi plac foarte mult:)...as putea manca o gramada..
craci de broasca :rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]