Citat:
iar pe drumuri?Banuiesc ca de data asta de placere,nu?
o parte de placere si o parte de munca
Am mers pe Cheile Bicazului, acolo am facut 2 opriri scurte pentru ca la ora 09:00 trebuia sa fim in Piatra Neamt ca incepea meciul

si iubitul vroia sa-l vada....(foarte rau drumul pe chei) ne-am cazat acolo la o pensiune foarte draguta, ne-am comandat mancare in camera...apoi am tot stat la povesti cu niste prieteni, dupa care ne-am dus la somn....dimineata ne-am trezit la 6, am facut dush, am luat micul dejun si am plecat spre Bacau...acolo am avut putina treaba, dar am rezolvat destul de repede...apoi am mers prin Covasna (unde nu mai vreau sa ajung niciodata

) si prin Sf. Gheorghe....dupa care am iesit pe o scurtatura inainte cu vreo 18 km de Brasov...am ajuns pe la ora 23 in Cluj...(Vineri seara) ....am facut un dush, ne-am schimbat de haine...ne-am mai pus ceva haine in geanta si am plecat la Baia-Mare la o verisoara mai mica...(isi tinea majoratul) majoratul s-a terminat la ora 06:00 dimineata....(deja erau 24 de ore nedormite)...apoi am mai continuat pe acolo ca nu puteai sa dormi cu atatia oameni...pe la ora 14:00 ne-am dus la o prietena...acolo s-a odihnit putin iubitul ca mie deja imi sarisera somnul....iar pe la 23 ne-am dus la un restaurant...pana pe la 02:00 dimineata...
ieri am fost la Recea Cristur ....acolo se organizeaza in fiecare an ceva turneu de fotbal, a fost si muzica si mancare...tot ce vrei
un weekend prelungit agitat, obositor dar si plin de distractie

B)