Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 15 Mar 2006, 14:08 
Diva

Citat:
nici nu ma gandeam sa le iau de acum ,(X)ziceam asa ca idee...

ok. oricum stiu ca iti vei alege ceva frumos ca si rochia de altfel.eu zic sa te apuci sa cauti rochita .;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 14:46 
Diva

Citat:

da ca doar nu le iei de pe acuma,stiu daca vrei sa le iei acuma trebuie sa le dea cu nun stiu ce solutie sa reziste si sa le bagi la congelator.uite sora mea si-a luat florile cu vreo 2-3 saptamani inainte de nunta si le-a tinut la congelator cu o solutie dar in nici un caz sa nu le iei de pe acuma. ar fi pacat mai bine in vara sa vedem ce apare mai frumos!

cum sa le iei de pe acum???? :o:o:o pai mai sunt 3 luni (la Laurita), respectiv 5 la mine!!!!!Nu se poate asa ceva!!!!:ermm::ermm::ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:16 
Diva

Citat:

cum sa le iei de pe acum???? :o:o:o pai mai sunt 3 luni (la Laurita), respectiv 5 la mine!!!!!Nu se poate asa ceva!!!!:ermm::ermm::ermm:

doar nu era sa le ia d epe acuma,ziceam de sora mea care le-a luat cu 2-3 saptamani inainte de nunta ei,nu sa le ia de pe acuma chiar ar fi culmea. ideal ar fi sa le iei in ziua nuntii dimineata sau cu o zi in urma. dar mai bine dimineata in ziua nuntii .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:18 
Diva

Citat:

doar nu era sa le ia d epe acuma,ziceam de sora mea care le-a luat cu 2-3 saptamani inainte de nunta ei,nu sa le ia de pe acuma chiar ar fi culmea. ideal ar fi sa le iei in ziua nuntii dimineata sau cu o zi in urma. dar mai bine dimineata in ziua nuntii .

da....exact asa!! In dimineata dina ziua nuntii!!:cool::lol::love::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:21 
Diva

Citat:

da....exact asa!! In dimineata dina ziua nuntii!!:cool::lol::love::wok::wok:

am fost azi in oras sa vad si eu cat costa sa faci un buchet pt la nunta,si amandoua al meu si al nasei ar costa 1.900.000 mi se pare mult. si asa nu mi-au placut florile din catalog.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:22 
Diva

Citat:

am fost azi in oras sa vad si eu cat costa sa faci un buchet pt la nunta,si amandoua al meu si al nasei ar costa 1.900.000 mi se pare mult. si asa nu mi-au placut florile din catalog.:D

pai acum e asa mult ..ca ei probabil au raportat la preturile din anotimpul asta!! Lasa ca o sa mai scada!!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:24 
Diva

Citat:

pai acum e asa mult ..ca ei probabil au raportat la preturile din anotimpul asta!! Lasa ca o sa mai scada!!:love:

sa speram,ca eu nu vreau buchetul din trandafiri,vreau sa fie si cativa pe acolo dar eu vreau ceva din crini si trandafiri albi. sa vedem acum cat o fi in vara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 19:08 
Diva

Citat:

Nu se stie...Astia profita de nunta si de inmormantare:( Cine stie cat o sa fie un buchet cand o incepe sezonul de nunti:-`

ei lasa ca doar nu o fi cat sunt acum aproape 2 milioane 2 buchete pt mireasa si nasa e prea mult.macar de-ar fi 1 milion ambele.sa speram ca scad preturile la flori fiind si vara! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 01:07 
Diva

Citat:

ei lasa ca doar nu o fi cat sunt acum aproape 2 milioane 2 buchete pt mireasa si nasa e prea mult.macar de-ar fi 1 milion ambele.sa speram ca scad preturile la flori fiind si vara! :D

sa va intreb si eu ceva...tot vb de doua buchete...pai se cumpara buchet doar pentru o nasa? si cealalta ce face? sau nasele nu trebuie sa aiba buchete la fel ? nasele mele o sa se imbrace la fel...sau cel putin in aceeasi culoare...cred ca o sa le iau buchete la amandoua...voi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 12:21 
Diva

Citat:

sa va intreb si eu ceva...tot vb de doua buchete...pai se cumpara buchet doar pentru o nasa? si cealalta ce face? sau nasele nu trebuie sa aiba buchete la fel ? nasele mele o sa se imbrace la fel...sau cel putin in aceeasi culoare...cred ca o sa le iau buchete la amandoua...voi?

categoric fiecare nasa cu buchetul ei, indiferent daca ai una sau 100... :ok: si normal ar fi sa le intrebi, eventual sa mergi cu ele sa-si aleaga singure buchetele... nu stiu daca merge ca amandoua sa aiba buchete la fel, ca doar nu-s domnisoare de onoare sa fie identice... zic si eu, ca sa nu tac :~* :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 14:37 
Diva

Citat:

categoric fiecare nasa cu buchetul ei, indiferent daca ai una sau 100... :ok: si normal ar fi sa le intrebi, eventual sa mergi cu ele sa-si aleaga singure buchetele... nu stiu daca merge ca amandoua sa aiba buchete la fel, ca doar nu-s domnisoare de onoare sa fie identice... zic si eu, ca sa nu tac :~* :D

nasele isi vor asorta buchetul cu ceea poarta in ziua respectiva!! Eu am vb cu ea si a zis ca inca nu s-a gandit ce v-a purta ...deci nici nu poate fi vb. de pe acum despre buchet!;););)(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 20:27 
Diva

Fetelor am nevoie de ajutor!!! Am aflat de 2 zile ca in Cluj pretul unui trandafir e in jur de 3 dolari...e adevarat????? si celelalte orase au aceleasi preturi? In cazul asta bugetul meu o sa sufere un soc...si barbatul meu impreuna cu el...:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 20:29 
Diva

Citat:
Fetelor am nevoie de ajutor!!! Am aflat de 2 zile ca in Cluj pretul unui trandafir e in jur de 3 dolari...e adevarat????? si celelalte orase au aceleasi preturi? In cazul asta bugetul meu o sa sufere un soc...si barbatul meu impreuna cu el...:))

stai linistita ca si in Bucuresti e tot atat!! Unii chiar mai mult...bat spre 150.000 (daca au sclipici pe petale, sau sunt niste culori mai sofisticate) Sa speram ca la vara vor fi mai mici preturile!!;);)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 20:50 
Diva

Citat:

Da, luna asta preturile au suferit niste...modificari, sa folosesc un eufemism...

Da eu am nunta peste o luna si jumatate si am nevoie de o gramada de trandafiri...:gun::gun::gun::gun:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]