Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 16:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 15 Mar 2006, 13:45 
Diva

ma tot gandeam aseara daca sa facem carduri din acelea de aseaze a invitatilor. ati luat cumva sau v-ati gandit cumva daca sa cumparati sau nu? se merita?(X)
apropo Gina ca sunt si eu curioasa tu cu ce te ocupi,o intrebare orientativa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 13:47 
Diva

Citat:
depinde de firma

la ora 12 ii sun din nou si sper sa revin cu vesti bune :flowers: eu oricum le mai acord inca ceva credit, mai am inca incredere ca se rezolva, ca a fost doar o mica scapare... ca nu vreau sa ma enervez rau din cauza asta :devil: dar voi tineti-mi pumnii!!! :love: :p :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 14:42 
Diva

Citat:
ma tot gandeam aseara daca sa facem carduri din acelea de aseaze a invitatilor. ati luat cumva sau v-ati gandit cumva daca sa cumparati sau nu? se merita?(X)

hihihih ..pe care din noi intrebi??? ca suntem 2!!!!:-`:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 15:18 
Diva

Citat:

noi n-am cumparat carduri din alea, ca si asa am dat destui bani pe invitatii. asa ca le vom face noi, la calculator (slava domnului ca ne mai pricepem, cat de cat :p). daca la mine te refereai cant intrebai cu ce ma ocup, atunci... fac PR la o institutie. daca nu... ignora raspunsul :D :p
veste buna!!!! AU GASIT INVITATIILE!!!!!!!!!!!
(X) (X) (X) (X) (X) si si-au cerut scuze pt incurcatura. pana la urma mi-au spus ca le-au pus din greseala in alt pachet :D oricum, nu mai conteaza, important e ca le-au gasit si ca nu au fost probleme :ok: (X) :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:10 
Diva

Citat:

hihihih ..pe care din noi intrebi??? ca suntem 2!!!!:-`:p:p:p:p

pe tine te intrabam cu ce te ocupi,GinaAngelina. eram curioasa asa de fapt.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:15 
Diva

Citat:
:devil::devil::devil: si chiar niciodata nu te scoate din sarite??? Sincer...eu nu am vazut sefi care sa nu fie isterici!! Si crede-ma, am schimbat pana acum vreo 4 locuri de munca! Tocmai din cauza istericalelor!! Nu mai zic nimik ca oricum zic aiurea - subiectul e "carduri"!!!!(!)(!)

m-ai inteles gresit...am zis ca n-ar putea fi o sefa mai buna...ma refeream la mine...:)...imi fac reclama...si eu sunt isterica uneori dar nu in fata angajatilor...acasa imi permit...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:22 
Diva

Citat:

pe tine te intrabam cu ce te ocupi,GinaAngelina. eram curioasa asa de fapt.:-`

iti spun eu...lucreaza la un birou de avocati...nu, angelina? :)

scuze ca nu suntem in domeniul...invitatiilor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:26 
Diva

Citat:

bravo ei ca lucreaza acolo,inseamna ca esti plina de bani nu Angelina?:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:27 
Diva

Citat:

m-ai inteles gresit...am zis ca n-ar putea fi o sefa mai buna...ma refeream la mine...:)...imi fac reclama...si eu sunt isterica uneori dar nu in fata angajatilor...acasa imi permit...:)
:p:p:p:p bravo...as e bine:ok::ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:27 
Diva

Citat:

da ...hihhih:-`:-`:-`(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:28 
Diva

Citat:

bravo ei ca lucreaza acolo,inseamna ca esti plina de bani nu Angelina?:ok:

eeeehhhh...ma dau afara din casa banii!! Ma descurc! Atat pot sa spun! :huh::huh: Nu iau mai mult decat mediul pe economie la aceasta data!!:love::lips::( Se putea si mai bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:29 
Diva

Citat:

noi n-am cumparat carduri din alea, ca si asa am dat destui bani pe invitatii. asa ca le vom face noi, la calculator (slava domnului ca ne mai pricepem, cat de cat :p). daca la mine te refereai cant intrebai cu ce ma ocup, atunci... fac PR la o institutie. daca nu... ignora raspunsul :D :p
veste buna!!!! AU GASIT INVITATIILE!!!!!!!!!!!
(X) (X) (X) (X) (X) si si-au cerut scuze pt incurcatura. pana la urma mi-au spus ca le-au pus din greseala in alt pachet :D oricum, nu mai conteaza, important e ca le-au gasit si ca nu au fost probleme :ok: (X) :D

Gina,sa stii ca e misto cu ce te ocupi. chiar vroiam sa stiu cu ce te ocupi sper sa nu va suparati de intrebare,Gina si GinaAngelina.
ma bucur ca si-au cerut scuze pt incurcatura. apropo cat te-a costat invitatiile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:32 
Diva

Citat:

Gina,sa stii ca e misto cu ce te ocupi. chiar vroiam sa stiu cu ce te ocupi sper sa nu va suparati de intrebare,Gina si GinaAngelina.
ma bucur ca si-au cerut scuze pt incurcatura. apropo cat te-a costat invitatiile?

Stai linistita ...imi esti simpatica si imi pare rau ca ai inteles gresit mai devreme replica aia!! :love::lips::love::lips: Iti doresc numai succese!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:35 
Diva

Citat:

Stai linistita ...imi esti simpatica si imi pare rau ca ai inteles gresit mai devreme replica aia!! :love::lips::love::lips: Iti doresc numai succese!!

se mai intampla sa zici ceva ce nu-ti dai seama! oricum nu pot sa zic ca m-am suparat!doar suntem aici toate niste femei in adevaratul sens al cuvantului!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:35 
Diva

Citat:

se mai intampla sa zici ceva ce nu-ti dai seama! oricum nu pot sa zic ca m-am suparat!doar suntem aici toate niste femei in adevaratul sens al cuvantului!:D
:D:D:D:ok::ok:asa e!!:wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:37 
Diva

Citat:

m-au costat 25.000 :(, destul, zic eu. dar pana la urma sunt multumita. mi-au placut multe modele, dar erau asa scumpe!!!! :((
si n-am de ce sa ma supar de intrebarea cu job-ul, sunt mandra de ceea ce fac, pacat ca salariul nu e asa de frumos cum suna domeniul :p dar n-as pleca de aici, chiar daca salariul e cam mic, doar pentru ca-mi place la nebunie "meseria" mea :D :p tu cu ce te ocupi? (daca tot am inceput... :p)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:41 
Diva

Citat:

m-au costat 25.000 :(, destul, zic eu. dar pana la urma sunt multumita. mi-au placut multe modele, dar erau asa scumpe!!!! :((
si n-am de ce sa ma supar de intrebarea cu job-ul, sunt mandra de ceea ce fac, pacat ca salariul nu e asa de frumos cum suna domeniul :p dar n-as pleca de aici, chiar daca salariul e cam mic, doar pentru ca-mi place la nebunie "meseria" mea :D :p tu cu ce te ocupi? (daca tot am inceput... :p)

eu ce sa zic sunt inca la scoala,la facultate! nu am nici o treaba! ma gandeam sa ma angajez la anul viitor ,nu stiu sa vedem ca ne descurcam si cu salariul lui iubi. nu avem o viata grea aici.:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]