Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 13:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 07 Aug 2009, 03:26 
Diva

Citat:
:nlol::nlol:l-ai pierdut sau doar l-ai ratacit prin casa? imi pare rau dar asta este acum trebuie sa te cerara din nou...eu le port tot timpul, de fapt eu nu dau niciodata jos nici o bijuterie decat atunci cand vreu sa-mi pun altceva :D

sigur l-am pierdut...ca il pusesem intr-un buzunar la portofel si nu mai este acolo..:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 12:00 
Junior

Citat:

sigur l-am pierdut...ca il pusesem intr-un buzunar la portofel si nu mai este acolo..:(

dar fara inelul de logodna nu se poate?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 12:04 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

neata....

sper sa-ti gasesti inelul Laura :p

eu pana acum am pierdut 2 perechi de cercei de aur si le-am gasit amandoua :nlol:

prima pereche am pierdut-o dar nu stiu cum sincer....ma duce mama sa-mi iau alti cercei si pe drum ma tot enerva ceva in cizma (era iarna) ....credeam ca-i o pietricica....am ajuns acolo, mi-a luat alti cercei...cand ajung acasa si vreau sa scot piatra din cizma....era cercelul....dar nu imi dau seama cum a ajuns acolo :nlol:

si a doua pereche de cercei....am pierdut-o anul trecut, ma duceam de acasa...si in fata blocului mi-au iesit din urechi, si am gasit cercelul dupa 2 zile...tot in fata blocului :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 13:47 
Diva

Citat:

neata....

sper sa-ti gasesti inelul Laura :p

eu pana acum am pierdut 2 perechi de cercei de aur si le-am gasit amandoua :nlol:

prima pereche am pierdut-o dar nu stiu cum sincer....ma duce mama sa-mi iau alti cercei si pe drum ma tot enerva ceva in cizma (era iarna) ....credeam ca-i o pietricica....am ajuns acolo, mi-a luat alti cercei...cand ajung acasa si vreau sa scot piatra din cizma....era cercelul....dar nu imi dau seama cum a ajuns acolo :nlol:

si a doua pereche de cercei....am pierdut-o anul trecut, ma duceam de acasa...si in fata blocului mi-au iesit din urechi, si am gasit cercelul dupa 2 zile...tot in fata blocului :nlol: :nlol:

buna dimineata! se para ca esti foarte norocoasa calita...eu am pierdut o gramada de aur dar nu am mai gasit nimic :( poate totusi laura il gasesti pana la urma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 13:54 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
buna dimineata! se para ca esti foarte norocoasa calita...eu am pierdut o gramada de aur dar nu am mai gasit nimic :( poate totusi laura il gasesti pana la urma

eu am o problema mare cu cerceii si mai nou si cu bratarile...

anul trecut in iarna numai in luna ianuarie am pierdut 5 perechi de cercei, bine...nu erau de valoare...erau de astia ieftini...dar mie imi sunt dragi si aceia :nlol:

iar anul acesta...am pierdut 2 bratari...una in ian si una in feb :o

tocmai de aceea prefer sa port lucrurile valoroase mai rar, doar la evenimente mai speciale pentru ca nu vreau sa raman fara ele :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 15:23 
Diva

Citat:

ce sa se poata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2009, 15:24 
Diva

Citat:

si eu am pierdut foarte mult aur...parca fuge de mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 11:33 
Junior

Citat:

si eu am pierdut foarte mult aur...parca fuge de mine...

si eu pierd multe lucruri la care tin..de asta nu port aproape niciodata lucruri de valoare. singurele mele bijuterii pe care chiar le port sunt inelul de logodna si mai nou verigheta. nu imi plac bare pt ca stiu ca nu tin mult timp la mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 12:05 
Diva

Citat:

si eu pierd multe lucruri la care tin..de asta nu port aproape niciodata lucruri de valoare. singurele mele bijuterii pe care chiar le port sunt inelul de logodna si mai nou verigheta. nu imi plac bare pt ca stiu ca nu tin mult timp la mine.

neatza fetelor.....
eu de obicei am mare grija de ele....si mai tot timpul cand este aproape sa se piarda eu vad parca ma atentioneaza....asta inseamna si noroc...dar am avut si eu o bratara de aur pe care am lipit-o de multe ori dar pana la urma nu a fost sa fie......si am pierdut-o mi-a parut foarte rau dupa ea....eu nu portr cercei din aur nu prea ma atrag deoarece imi place sa ii schimb des...in fiecare zi altceva...si mai degraba sa nu imi iau....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 16:43 
Diva

Citat:
neatza fetelor.....
eu de obicei am mare grija de ele....si mai tot timpul cand este aproape sa se piarda eu vad parca ma atentioneaza....asta inseamna si noroc...dar am avut si eu o bratara de aur pe care am lipit-o de multe ori dar pana la urma nu a fost sa fie......si am pierdut-o mi-a parut foarte rau dupa ea....eu nu portr cercei din aur nu prea ma atrag deoarece imi place sa ii schimb des...in fiecare zi altceva...si mai degraba sa nu imi iau....

buna fetele.....cercei am pierdut si eu vreo 2 perechii cand eram mica....acum am o pereche dar ii port ff rar ptr ca exact ca si tine oana imi place sa ii schimb....in rest am inelul de logodna,veregheta si o bratara de care nu ma despart,nu le dau jos nici cand vac baie:nlol::nlol:....oana cand faci proba ptr par si machiaj? sunt curioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 16:51 
Diva

Citat:

buna fetele.....cercei am pierdut si eu vreo 2 perechii cand eram mica....acum am o pereche dar ii port ff rar ptr ca exact ca si tine oana imi place sa ii schimb....in rest am inelul de logodna,veregheta si o bratara de care nu ma despart,nu le dau jos nici cand vac baie:nlol::nlol:....oana cand faci proba ptr par si machiaj? sunt curioasa

buna fetelor, ce faceti? ce program aveti pt week-end?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 17:00 
Diva

Citat:
buna fetelor, ce faceti? ce program aveti pt week-end?

buna lily,cum te mai simti? eu am o petrecere diseara,mergem la niste prieteni,dau petrecere de casa noua....nu prea am chef....dar stii cum se zice..pofta iti vine mancand....iar maine merg la un concert cu toata familia:hap_d::hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 18:14 
Diva

Citat:

buna elena...nu stiu cand voi face dar cert e ca luna asta:d am atatea pe cap si curatenie si tre sa pelk si la galkati ca numai la asta nu imi sta capul...uffff.....totusi sper ca o sa fie cat mai repede....ca nici eu nu mai am rabdare....distractie placuta la petrecere si maine la concert

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 18:21 
Diva

Citat:

buna lily,cum te mai simti? eu am o petrecere diseara,mergem la niste prieteni,dau petrecere de casa noua....nu prea am chef....dar stii cum se zice..pofta iti vine mancand....iar maine merg la un concert cu toata familia:hap_d::hap_d:

ce fain ely :ndance: distractie placuta la cef si maine la concert :ndance: eu ma simpt un pic mai bine :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 18:26 
Diva

Citat:
ce fain ely :ndance: distractie placuta la cef si maine la concert :ndance: eu ma simpt un pic mai bine :D

mersic lily...sper sa fie....ma bucur ca te simti mai bine si ca analizele ti-au iesit bine....te-ai gandit la nume de copii? daca e fata sau baiat ce nume ti-ar placea sa poarte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 19:05 
Diva

Citat:

mersic lily...sper sa fie....ma bucur ca te simti mai bine si ca analizele ti-au iesit bine....te-ai gandit la nume de copii? daca e fata sau baiat ce nume ti-ar placea sa poarte?

sincer inca nu m-am gandit la nici un nume...sper sa-mi vina inspiratia pana cand nasc ca acum nu am:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 20:01 
Diva

Citat:
sincer inca nu m-am gandit la nici un nume...sper sa-mi vina inspiratia pana cand nasc ca acum nu am:(

mai ai timp....credeam ca iti place in mod deosebit vreun nume si pe ala l-ai ales ptr copii tai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 21:58 
Diva

Citat:

mai ai timp....credeam ca iti place in mod deosebit vreun nume si pe ala l-ai ales ptr copii tai

sincer nu am un nume preferat care sa-l pun la copilui meu...inca nu stiu dar o sa ma gandesc :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2009, 22:30 
Diva

Citat:
sincer nu am un nume preferat care sa-l pun la copilui meu...inca nu stiu dar o sa ma gandesc :D

pai trebuie sa te gandesti,dar cum am mai spus ,ai timp....copilul tau trebuie sa aiba un nume:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 12:48 
Diva

Citat:

pai trebuie sa te gandesti,dar cum am mai spus ,ai timp....copilul tau trebuie sa aiba un nume:nlol:

si eu ma gandesc de pe acuma cum ar fi sa il cheme pe copilul meu cand va fi sa il am....:D dar mai e mult pana atunci si sigur ma vvoi razgandi

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]