Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 08:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 09 Aug 2009, 14:58 
Diva

buna fetele...
am reusit si eu sa intru ca la mama unde stau eu acum inainte de nunta nu am net.va pup si-mi lipsiti foarte mult. pregatirile de nunta nu stau foarte bine. invitatii nu confirma si s-ar putea sa nu avem numarul de invitati pe care l-am estimat prima data. lucrul acesta trage dupa sine restul,pentru ca toate pregatirile le-am facut in fiunctie de numarul acesta.speram ca pana la urma sa fie bine...va pup si va urez spor la pregatiri la viitoarele mirese, sarcina usoara mamicilor si numai bine celorlalte.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:12 
Diva

Citat:
buna fetele...
am reusit si eu sa intru ca la mama unde stau eu acum inainte de nunta nu am net.va pup si-mi lipsiti foarte mult. pregatirile de nunta nu stau foarte bine. invitatii nu confirma si s-ar putea sa nu avem numarul de invitati pe care l-am estimat prima data. lucrul acesta trage dupa sine restul,pentru ca toate pregatirile le-am facut in fiunctie de numarul acesta.speram ca pana la urma sa fie bine...va pup si va urez spor la pregatiri la viitoarele mirese, sarcina usoara mamicilor si numai bine celorlalte.:((
ce a trecut timpul si la tine.maine-poimaine te vedem mireasa!:nblink:de ce nu ii sunati voi pe invitati?unii asa sunt,nu suna ei sa confirme.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:17 
Diva

Citat:
buna fetele...

ce putin mai ai pana la nunta :woow: iti urez dint tot sufletul o nunta de vis si multa fericire...stai linistita si nu te stresa ca pana in ziua nunti nu vei sti cat vor veni...noi am avut persoane care au confirmat si nu au venit si persoane care nu au confirmat sau nici macar nu au fost invitate si au venit...deci totul este nesigur. sper sa ai noroc si pana la urma sa fie ok cu totul %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:26 
Diva

Citat:
buna fetele...

buna!nu te necaji..asa sunt unii,eu zic ca vor veni si va fi totul bine...acum si daca nu or sa vina 2-3 familii..doar nu o sa ii lasi sa-ti strice ziua?!
chiar a trecut timpul,mai ai asa de putin..eu cand m-am inscris pe site eram disperata cand vedeam ca tu mai ai asa de mult timp si aveai deja rochia de mireasa..iar eu nu:-`
fii calma si totul va fi bine!
te pup!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:38 
Diva

va pup fetele si va multumesc mult pentru civintele de incurajare si pentru urari. speram sa fie totul bine. si mai e si alta problema.parintii mei sunt divortati si invitatii din partea tatalui meu nu au confirmat si nici eu nu pot sa ii sun sa vad daca vin ca nu ii stiu si nici numarul lor nu il am. e cam verde situatia,dar...sper din suflet sa iasa bine. am sa slabesc pana la nunta de o sa ma imbrac cu alktceva nu cu rochia de mireasa:eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:42 
Diva

Citat:
va pup fetele si va multumesc mult pentru civintele de incurajare si pentru urari. speram sa fie totul bine. si mai e si alta problema.parintii mei sunt divortati si invitatii din partea tatalui meu nu au confirmat si nici eu nu pot sa ii sun sa vad daca vin ca nu ii stiu si nici numarul lor nu il am. e cam verde situatia,dar...sper din suflet sa iasa bine. am sa slabesc pana la nunta de o sa ma imbrac cu alktceva nu cu rochia de mireasa:eek:
ei,nici chiar asa!stai linistita,nu te mai stresa!vorba fetelor,daca nu vin aceia,vor veni altii,la care nici nu te astepti.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:47 
Diva

deja am slabit destul de aia zic...si rochia mi-e destul de mare. de modificat nu pot sa o modific...asa ca sper sa nu ma duc mai jos ca singurele mele salvari vor fi acele de siguranta(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:56 
Diva

Citat:
deja am slabit destul de aia zic...si rochia mi-e destul de mare. de modificat nu pot sa o modific...asa ca sper sa nu ma duc mai jos ca singurele mele salvari vor fi acele de siguranta(X)

si eu am slabit 2 kg inainte de nunta,dar am avut noroc ca dna imi facuse rochia f stramta!
stai linistita,ca nu mai slabesti..si rochia iti va veni bine oricum...nu te ingrijora ca nu rezolvi nimic!
o sa fie bine!iti spun eu!(am si eu un pic de experienta):-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:56 
Diva

Citat:

stai linistita ca va fi totul bine...eu sunt atat de stresata si cu parintii si cu curatenia.....si probleme peste probleme si tot nu am reusit sa slabesc....ai sa incapi in rochitza de mireasa.....
si vorbeste cu tatal tau sa ii sune pe invitatii luii....si sa iti dea confirmarea....
noi eram veseli pentru ca toata luema confirma ca vine pe loc cand am dus invitatiile....si acuma ne gandim ca parca este rpea roz situatia...trebuie sa ne asteptam la orice

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:57 
Diva

Citat:
si eu am slabit 2 kg inainte de nunta,dar am avut noroc ca dna imi facuse rochia f stramta!
stai linistita,ca nu mai slabesti..si rochia iti va veni bine oricum...nu te ingrijora ca nu rezolvi nimic!
o sa fie bine!iti spun eu!(am si eu un pic de experienta):-`

:):):) hihi...bine ca ai incaput la tine era mai grtav....la mine daca slabesc e ine ca am snururile....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 15:58 
Diva

Citat:
stai linistita ca va fi totul bine...eu sunt atat de stresata si cu parintii si cu curatenia.....si probleme peste probleme si tot nu am reusit sa slabesc....ai sa incapi in rochitza de mireasa.....
si vorbeste cu tatal tau sa ii sune pe invitatii luii....si sa iti dea confirmarea....
noi eram veseli pentru ca toata luema confirma ca vine pe loc cand am dus invitatiile....si acuma ne gandim ca parca este rpea roz situatia...trebuie sa ne asteptam la orice

of,oana..dar tu mai faci multa curatenie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 16:00 
Diva

Citat:
:):):) hihi...bine ca ai incaput la tine era mai grtav....la mine daca slabesc e ine ca am snururile....

rochia imi venea bine si asa f stramta...dar daca am slabit era un pic mai lejera..nu era mare diferenta...:)tu mai ai o luna si un pic...o sa slabesti si tu un pic..desi eu mancam normal,nu saream peste mese...dar din cauza stresului...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 17:30 
Diva

Citat:

mada ma bucur ca mai stim cate ceva despre tine,nu te amagi....asta e nunta....uneori cu surprize.....noi vrem sa fie perfecta si sunt sigura ca asa va fi intr-un final....nu te mai necaji,pune mana si mananca bine....mai ai asa putin,2 saptamani....abia astept sa te vad mireasa....sunt sigura ca o sa fi o frumoasa....te pupic si ai grija de tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 20:05 
Diva

va multumesc pentru vorbele frumoase si incurajari la toate. dar e foarte dezamagitor sa iti zica lumea in fata ca merge la tine la nunta, ca vine si apoi cand vin confirmarile nimeni numai poate, nu au prietene ,nu au bani, au fost la paris si numai au bani si de nunta noastra...deci scuze peste scuze. atat pot sa zic dupa aceasta experienta: cine vrea sa vina cu adevarat face sacrificii si vine ,cine nu, gaseste motive 10000!
pufy as vrea ca la tine la nunta sa nu fie asa, dar trebuie sa fii realista!
va pup pe toate si as vrea ca peste 2 saptamani sa intru si sa va zic ca totul a fost bine.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2009, 21:41 
Moderator Ghidul Miresei

Neataaaa :nlol: (m-am trezit si eu)

Vreau sa va intreb daca stiti cumva ceva site-uri unde sunt preturi pentru flori la bucata...adica cat e firul la fiecare floare :huh: ....astept mp daca stie cineva :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2009, 12:58 
Diva

Citat:
of,oana..dar tu mai faci multa curatenie?

neatza fetel,or......of kryss mai am ....acuma inceput deja in a doua camera...dar aici e mai usor cred ca o terminam astazi....doar ca trebuie sa spal o gramada pe jos :(( si nu imi place delok dar ce sa facem....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2009, 13:13 
Diva

Citat:
neatza fetel,or......of kryss mai am ....acuma inceput deja in a doua camera...dar aici e mai usor cred ca o terminam astazi....doar ca trebuie sa spal o gramada pe jos :(( si nu imi place delok dar ce sa facem....

Pai incearca sa imbini curatenia in casa cu indatoririle dinainte de nunta, sa nu ramai in urma.Este un moment foarte important in viata ta.Este pacat sa il neglijezi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2009, 14:01 
Diva

Citat:

dar tu faci curateie generala sau asa de intretinere? peste o luna iar va trebui sa mai faci o data.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2009, 14:34 
Diva

Citat:
va multumesc pentru vorbele frumoase si incurajari la toate. dar e foarte dezamagitor sa iti zica lumea in fata ca merge la tine la nunta, ca vine si apoi cand vin confirmarile nimeni numai poate, nu au prietene ,nu au bani, au fost la paris si numai au bani si de nunta noastra...deci scuze peste scuze. atat pot sa zic dupa aceasta experienta: cine vrea sa vina cu adevarat face sacrificii si vine ,cine nu, gaseste motive 10000!
pufy as vrea ca la tine la nunta sa nu fie asa, dar trebuie sa fii realista!
va pup pe toate si as vrea ca peste 2 saptamani sa intru si sa va zic ca totul a fost bine.:((

buna fetele....offff mada,ce pot sa-ti spun....oamenii si oamenii....parerii si parerii....scuze si scuze....in asta lume traim....tu trebuie sa fii fericita si sa te bucuri de unul din cele mai importante momente din viata ta....eu sper din tot sufletul ptr voi sa fie bine.....abia astept sa vad pozele de la nunta voastra si sa ne spui ca a fost bine....te pupic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2009, 17:00 
Diva

Citat:

dar tu faci curateie generala sau asa de intretinere? peste o luna iar va trebui sa mai faci o data.

pai fac curatenie generala.....peste o luna abia o sa fac de intretinere....ca sa zic asa....eu am avut calciu pe pereti si i-am dat jos....am datr cu glet...si slefuit....apoi cu var....o gramada de treaba acuma imi pare rau ca m-am apucat ca m-am saturat....
laura sa stii ca incerc sa le imbin cu cele pt nunta...ma mai duc si dau si invitatii...mai fac cumparaturi mce trebuie.....abia astept sa termin cu totul si sa ma bucur de nunta mea:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]