Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 11:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 14 Mar 2006, 14:13 
Diva

Citat:
Da si mie. :ermm: Eu daca stiu ca s-ar putea sa nu pot, nu ma apuc sa zic da, pot....
Mai bine vorbesti cu ei sa nu-ti faca vreo surpriza. Dar nu cred ca o sa-ti faca si ei figura, ca ceilalti.:ok:

eu nu pot sa inteleg de ce sunt oamenii asa...doar nu sunt obligati sa accepte daca nu doresc...iar daca accepta, e absurd sa te lase balta pe urma...unde mai e cuvantul dat?
pot sa stau linistita...nasii nostri nu ne fac probleme...nasa mea nu se implica in nimic, pt ca e plecata din tara si vine doar cu o saptamana inainte de nunta..iar ai lui sunt ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:26 
Diva

Citat:
si eu sunt o fericita din punctul asta de vedere am niste nasi super de treaba ,dar daca va zic ce a patit un prieten...in ziua nuntii chiar atunci nu au venit nasii la cununia civila pe care a avut-o de dimineata si cand i-au sunat si-au inchis telefoanele mobile.(?)(?)(?)ce ziceti cea mai nasoala faza imi era mila de el nu mai avea chef de nimic.va dati seama(?)

pa eu, clar, n-as mai vb cu oamenii aia toata viata...n-ar fi oameni pentru mine..rusine !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:09 
Diva

Citat:

Nu se poate asa ceva.:x:x
Eu sunt norocoasa ca noi nici n-a trebuit sa-i rugam sa ne naseasca, s-au oferit fara sa ne mai lase drept la replica:D
Oricum sunt super. El e un pic mai ciudatel, da ea e o scumpa. Si oricum eu cu el suntem ca fratii deci pot sa-l iert ca e mai ciudatel:ok:
;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 18:03 
Nou Venit

:(..oare de ce or fii uni oameni asa de neseriosi??? La mine nu sa putut ..a mers nasul la Patriarhie..si de acolo i sa spus ca nu este bine ca nu poate cununa frate pe frate sau sora pe sora (chiar si spirituali numai) si ex-nasul este o persoana bisericoasa care decat sa zica ca i sa intamplat nu stiu eu ce ..mai bine a zis nu! Nu poti forta un om imi pare foarte rau ca erau niste oamenii super de treaba! Am mai intrebat niste cunoscuti...dar nici macar nu au
avut bunul simpt sa ne de a un raspuns indiferent daca ar fii fost da sau nu, mai rau nici macar nu mai trec pe la prietenul meu! :(:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 14:07 
Diva

Citat:
si eu sunt o fericita din punctul asta de vedere am niste nasi super de treaba ,dar daca va zic ce a patit un prieten...in ziua nuntii chiar atunci nu au venit nasii la cununia civila pe care a avut-o de dimineata si cand i-au sunat si-au inchis telefoanele mobile.(?)(?)(?)ce ziceti cea mai nasoala faza imi era mila de el nu mai avea chef de nimic.va dati seama(?)

nasol, ce sa zic chiar nu e frumos si nimanui nu i-ar placea sa i se intample asta chiar in ziua nuntii. trebuie ca nasii sa fie niste oameni de cuvant sa te poti intelege cu ei sa fie mai apropiati decat sunteti cu parintii. noi ne alesesem alti nasi si cand au constatat cat ii costa nu prea le-a mai convenit dar de remarcat este ca nevasta-sa este cam o scorpie :mellow: scuzati expresia si cicalitoare cu barbatul eisi asa ca ne-am ales pe altii si urmeaza sa ne intalnim cu ei .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:04 
Diva

Citat:

:wok::ok::wok: Si eu imi doresc sa am cat mai multi fini. Mi se pare un gest tare frumos:flowers:

mee too . si eu imi doresc sa fiu nasica candva . este un gest frumos si trebuie apreciat dorinta unor oameni de a le impartasi bucuria si fericirea unor tineri insuratei.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:58 
Diva

Citat:

Noi avem 2 perechi de fini deja;)

Unii la anu si ceilalti cred ca peste 2 ani;) Da nu-mi pare rau. Abia astept(X)(X)

felicitari. sa ne spui cum a fost!!!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 19:15 
Diva

Citat:

Mai e.....

ok !!:ok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]