Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 12 Aug 2009, 13:58 
Diva

Citat:

daca stii sa conduci,conduci oriunde,nu conteaza....asta e prostia instructorilor din constanta,te duc sa conduci numai unde sunt rutele de examen....si tu le inveti pe de rost....ca de exemplu,strazile cu interzis sau sens unic si dupa intri in panica daca te i-a pe alta ruta.....nu trebuie...e mult mai usor sa ai examen prin mamaia sau pe bulevardele mari...dupa ce o sa iei carnetul nu te vei duce prin mamaia? deci e tot aia....stai calma,o sa fie bine....si la mine aici s-au schimbat toate regulile cu o luna inainte de examenul meu si eram la fel de panicata....dar nu a fost asa cum am auzit ca va fi.....o sa fie bine

pai chiar asa,si eu am invatat orasul,deja stiam unde pot intra si unde e interzis,sau unde aveam prioritate si unde nu...si in decurs de 2 saptamani s-au modificat semnele de circulatie intr-un sens giratoriu de 3 ori..era sa fac accident din cauza asta,nu stiu ce tampiti tot modifica semnele.trebuie sa fi tot timpul atent la semne.:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2009, 14:49 
Diva

Citat:
mama carlita ce energie ai tu:p
'neatza fetele :,

buna dimineata, fetelor:).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2009, 14:53 
Diva

Citat:
pai chiar asa,si eu am invatat orasul,deja stiam unde pot intra si unde e interzis,sau unde aveam prioritate si unde nu...si in decurs de 2 saptamani s-au modificat semnele de circulatie intr-un sens giratoriu de 3 ori..era sa fac accident din cauza asta,nu stiu ce tampiti tot modifica semnele.trebuie sa fi tot timpul atent la semne.:wacko:

pai....normal ca trebuie sa fii atenta la semne.Nu o sa conduci toata viata pe acelasi drum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2009, 15:00 
Diva

buna dimineata va spun si eu pe la amiaza!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 02:18 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
mama carlita ce energie ai tu:p
'neatza fetele :,

dah....am avut, ca la cat am umblat astazi trebuie sa dorm 3 zile :nlol: ...ma dor picioarele si coloana de mor :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 11:18 
Diva

Citat:

dah....am avut, ca la cat am umblat astazi trebuie sa dorm 3 zile :nlol: ...ma dor picioarele si coloana de mor :huh:

buna dimineata, fetelor:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 11:26 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor:)

Buna dimineata :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 12:42 
Diva

Citat:

Buna dimineata :,
neata!eu m-am trezit de la 5,m-am uitat la tv(nu e nimic interesant la ora aia):curse:am visat numai urat toata noaptea:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:06 
Diva

Citat:
neata!eu m-am trezit de la 5,m-am uitat la tv(nu e nimic interesant la ora aia):curse:am visat numai urat toata noaptea:(

si eu am dimineti in care ma trezesc devreme, dar stau pe net ....incearca sa mai dormi,ralu:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:13 
Diva

Buna dimineata! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:24 
Diva

acum m-am apucat sa tocesc mecanica si sa gasesc o logica la contraventii si infractiuni.astea din urma nu le retin deloc.ai vreun sfat pt mine Laura?:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:27 
Diva

Citat:
acum m-am apucat sa tocesc mecanica si sa gasesc o logica la contraventii si infractiuni.astea din urma nu le retin deloc.ai vreun sfat pt mine Laura?:nblink:

pai invate=le din Cod contaventiile si infractiunile. apoi dupa le le inveti scrie-le pe o hartie ca si cum ai da o lucrare. apoi rezolva testele cu ele. eu asa am facut cand am dat de carnet.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:31 
Diva

Citat:

pai invate=le din Cod contaventiile si infractiunile. apoi dupa le le inveti scrie-le pe o hartie ca si cum ai da o lucrare. apoi rezolva testele cu ele. eu asa am facut cand am dat de carnet.
ms!sa stii ca eu invat mai bine scriind tot ce e mai important.daca doar citesc,nu retin nimic,imi fuge gandul in alta parte.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:33 
Diva

Citat:
ms!sa stii ca eu invat mai bine scriind tot ce e mai important.daca doar citesc,nu retin nimic,imi fuge gandul in alta parte.:-`

eu numai daca scriu retin.Ca am memorie vizuala nu auditiva.
Era mai usor examenul cand am dat eu din cate stiu.Eu am luat 26 de puncte, desi nu am invatat decat maxim 3-4 zile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:06 
Diva

Citat:

neata fetelor.....nu stiu cum e in romania acum la examen,ca s-au mai schimbat multe intre timp....eu am dat aici....la teorie am avut 55 intrebari si ai voie 5 sa gresesti....iar la practica(orasul,cum se mai spune la noi)in afara faptului ca trebuie sa conduci,trebuie sa stii absolut tot despre aparatura de la bord,motor si rotile masini.....nu pleci dupa loc pana nu ai un set bun de intrebari de la examinator(la noi,politaiul care sta langa tine in timpul examenului),ca sa numai spun ca practica consta in 2 probe a cate 45 de minute....ce este bine,ca nu sunt in aceeasi zi....si binenteles ca le platesti pe amandoua.......eu zic ca e mult mai usor in romania

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:16 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

neata fetelor.....nu stiu cum e in romania acum la examen,ca s-au mai schimbat multe intre timp....eu am dat aici....la teorie am avut 55 intrebari si ai voie 5 sa gresesti....iar la practica(orasul,cum se mai spune la noi)in afara faptului ca trebuie sa conduci,trebuie sa stii absolut tot despre aparatura de la bord,motor si rotile masini.....nu pleci dupa loc pana nu ai un set bun de intrebari de la examinator(la noi,politaiul care sta langa tine in timpul examenului),ca sa numai spun ca practica consta in 2 probe a cate 45 de minute....ce este bine,ca nu sunt in aceeasi zi....si binenteles ca le platesti pe amandoua.......eu zic ca e mult mai usor in romania

asa este eli....e mult mai usor in Romania atunci cand sunt drumuri bune si soferi care se respecta intre ei....ceea ce nu vezi la tot pasul :blink: ....sunt foarte multi idioti si foarte multi soferi care habar nu au de condus...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:44 
Diva

Citat:

asa este eli....e mult mai usor in Romania atunci cand sunt drumuri bune si soferi care se respecta intre ei....ceea ce nu vezi la tot pasul :blink: ....sunt foarte multi idioti si foarte multi soferi care habar nu au de condus...

pai daca uni si-au cumparat carnetul,sigur ca asa este......prietena mea si-a cumparat acum 2 ani de zile cu 1000de euro carnetul in romania....binenteles ca in decurs de 1 an a avut 3 accidente si tot atat de multe masini distruse....habar nu avea sa conduca...si eu nu m-am urcat cu ea 1 an de zile la volan....pana cand am avut nevoie urgent sa ma duca undeva si atunci mi-a fost o frica,mama,mama......nu exista respect in romania la capitolul condus.....e legea junglei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 16:45 
Diva

Citat:

pai daca uni si-au cumparat carnetul,sigur ca asa este......prietena mea si-a cumparat acum 2 ani de zile cu 1000de euro carnetul in romania....binenteles ca in decurs de 1 an a avut 3 accidente si tot atat de multe masini distruse....habar nu avea sa conduca...si eu nu m-am urcat cu ea 1 an de zile la volan....pana cand am avut nevoie urgent sa ma duca undeva si atunci mi-a fost o frica,mama,mama......nu exista respect in romania la capitolul condus.....e legea junglei

in provincie nu exista respect dar in Bucuresti eu zic ca s-a mai civilizat traficul. deja devine ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 16:52 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

in provincie nu exista respect dar in Bucuresti eu zic ca s-a mai civilizat traficul. deja devine ok.

eu ma refer in mare, ca este mare diferenta sa conduci intr-o tara straina sau la noi...

si in "provincie" exista soferi foarte ok ca pe tot locul :) dar si soferi care lasa mult de dorit, gandit :) ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 16:55 
Diva

Citat:

eu ma refer in mare, ca este mare diferenta sa conduci intr-o tara straina sau la noi...

si in "provincie" exista soferi foarte ok ca pe tot locul :) dar si soferi care lasa mult de dorit, gandit :) ...
eu inainte,din dreapta,nu observam multe chestii.dar acum ma dispera de-a dreptul.cred ca tot ce se invata in scoala se uita in clipa in care ai permisul in mana.ca totusi mi-e greu sa cred ca toti si-l cumpara.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]