Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 13 Aug 2009, 16:59 
Diva

Citat:

pai daca uni si-au cumparat carnetul,sigur ca asa este......prietena mea si-a cumparat acum 2 ani de zile cu 1000de euro carnetul in romania....binenteles ca in decurs de 1 an a avut 3 accidente si tot atat de multe masini distruse....habar nu avea sa conduca...si eu nu m-am urcat cu ea 1 an de zile la volan....pana cand am avut nevoie urgent sa ma duca undeva si atunci mi-a fost o frica,mama,mama......nu exista respect in romania la capitolul condus.....e legea junglei

cel care i-a dat permisul ar trebui bagat in puscarie, pt ca din cauza lor mor oameni pe strada accidentati de persoane care nu au nici o treaba cu sofatul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 17:03 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

cel care i-a dat permisul ar trebui bagat in puscarie, pt ca din cauza lor mor oameni pe strada accidentati de persoane care nu au nici o treaba cu sofatul

ai dreptate B)

am plecat la somn ca nu mai pot :p ...incerc sa ma concentrez la ceva si numa prostii scriu :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 17:10 
Diva

Citat:
eu inainte,din dreapta,nu observam multe chestii.dar acum ma dispera de-a dreptul.cred ca tot ce se invata in scoala se uita in clipa in care ai permisul in mana.ca totusi mi-e greu sa cred ca toti si-l cumpara.

nu toti il cumpara dar sunt foarte multi care sofeaza desi nu au nici o treaba cu asta. eu le-as lua carnetul si persoanelor in varsta care pot face vreun atac la volan oricand si clar nu mai au aceleasi reflexe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 22:52 
Diva

Citat:

in provincie nu exista respect dar in Bucuresti eu zic ca s-a mai civilizat traficul. deja devine ok.

.....fara sa te superi pe mine, eu haos mai mare decat in Bucuresti eu nu am vazut.Si conduc in toata tara.
Soferi problema sunt intr-adevar in orasele mici(alba iulia, zalau), unde este un singur sens giratoriu si cand ajung intr-un oras mare se pierd.
Dar in orasele mari din tara, traficul este mai civilizat decat in Bucuresti si este mai mult bun simt in trafic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 23:32 
Diva

Citat:

.....fara sa te superi pe mine, eu haos mai mare decat in Bucuresti eu nu am vazut.Si conduc in toata tara.
Soferi problema sunt intr-adevar in orasele mici(alba iulia, zalau), unde este un singur sens giratoriu si cand ajung intr-un oras mare se pierd.
Dar in orasele mari din tara, traficul este mai civilizat decat in Bucuresti si este mai mult bun simt in trafic.

nu ma supar. mi-am expus punctul de vedere. am spus ca s-a ma civilizat traficul in Buc, nu ca e ok.
am spus in sensul ca se mai opresc cand au prioritate si te lasa pe tine sa te incadrezi daca iesi de pe cedeaza, asteapta sa parchezi fara sa te injure... chestii din astea.
intr-adevar bucurestenii au o problema cu cei din provincie pt ca unii chiar sunt praf la modul cel mai grosolan.
am mers o data cu unu' din timisoara...era sa facem trei accidente de la Unirea la Inter

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 11:30 
Diva

Citat:

nu ma supar. mi-am expus punctul de vedere. am spus ca s-a ma civilizat traficul in Buc, nu ca e ok.
am spus in sensul ca se mai opresc cand au prioritate si te lasa pe tine sa te incadrezi daca iesi de pe cedeaza, asteapta sa parchezi fara sa te injure... chestii din astea.
intr-adevar bucurestenii au o problema cu cei din provincie pt ca unii chiar sunt praf la modul cel mai grosolan.
am mers o data cu unu' din timisoara...era sa facem trei accidente de la Unirea la Inter

Eu iti spun sincer ca ma termina in primul rand aglomeratia din Bucuresti.Si inteleg nesimtirea in trafic, pentru ca altfel...nu mai ajungi la destinatie.Dar , nu mi-ar placea sa fiu nevoita in fiecare zi sa circul pe strazile voastre:p.
Buna dimineata:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 12:15 
Diva

Citat:

Eu iti spun sincer ca ma termina in primul rand aglomeratia din Bucuresti.Si inteleg nesimtirea in trafic, pentru ca altfel...nu mai ajungi la destinatie.Dar , nu mi-ar placea sa fiu nevoita in fiecare zi sa circul pe strazile voastre:p.
Buna dimineata:)

buna dimineata !

intr-adevar la noi in bucuresti este haos cu aglomeratia, mai bine stai inchis in casa decat sa pleci cu masina uneori sau si mai bine te duci cu metroul :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 12:55 
Diva

Citat:

buna dimineata !

intr-adevar la noi in bucuresti este haos cu aglomeratia, mai bine stai inchis in casa decat sa pleci cu masina uneori sau si mai bine te duci cu metroul :D

oooo...da...buna inventie metroul in Bucuresti:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 13:19 
Diva

Citat:

oooo...da...buna inventie metroul in Bucuresti:)

Buna dimineata fetelor!
Intr-adevar metroul este super bun cateodata. pacat ca dupa Ceausescu astia nu au mai fost in stare sa faca decat 2 statii amarate unde nu merge nimeni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 13:25 
Diva

Citat:
eu inainte,din dreapta,nu observam multe chestii.dar acum ma dispera de-a dreptul.cred ca tot ce se invata in scoala se uita in clipa in care ai permisul in mana.ca totusi mi-e greu sa cred ca toti si-l cumpara.

majoritatea si'l cumpara si nu din cauza ca n'ar fi in stare sa'l ia pe bune ci pentru ca cei de la permise s'au invatat la bani si daca nu le dai bani nu te trec...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 13:27 
Diva

Citat:

Buna dimineata fetelor!
Intr-adevar metroul este super bun cateodata. pacat ca dupa Ceausescu astia nu au mai fost in stare sa faca decat 2 statii amarate unde nu merge nimeni.

dupa Ceausescu astia nu au fost in stare sa m'ai faca nimica decat sa strice ce a facut el...nu sunt in stare decat sa ne fure...
'neatza:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 13:29 
Diva

Citat:
majoritatea si'l cumpara si nu din cauza ca n'ar fi in stare sa'l ia pe bune ci pentru ca cei de la permise s'au invatat la bani si daca nu le dai bani nu te trec...

cand am dat eu de carnet acum 10 ani nu era asa cu spaga. nu mai stiu insa cum sta treaba acum. o sa vad ca vrea mama sa dea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 15:24 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

cand am dat eu de carnet acum 10 ani nu era asa cu spaga. nu mai stiu insa cum sta treaba acum. o sa vad ca vrea mama sa dea.

neata :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 16:20 
Diva

Citat:

neata :))

Neata dragelor, nu stiu cum sunteti voi ,dar eu azi sunt ff :hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 16:23 
Diva

Citat:

Neata dragelor, nu stiu cum sunteti voi ,dar eu azi sunt ff :hap_d:

foarte bine, asa si trebuie sa fii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 16:48 
Diva

Citat:

foarte bine, asa si trebuie sa fii

Am si motive, in sfarsit am primit o locuinta noua ca ma omorau nemti astia,ca de trei luni caut si tot refuzuri primeam in sfarsit ma mut:party: 1 motiv
Bebe e f bine da semne de viata si o bubuie pe mami de cate ori se trezeste,da i-am promis ca daca iasa afara ii manac nasucu pt asta:2 motiv si cel mai motiv motiv ma duc la cumparaturi:mobila noua,covoare noi,tot ce trebe la casa noua :ndance::ndance: eee care vine cu mine la stricat bani ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2009, 18:03 
Diva

Citat:

Am si motive, in sfarsit am primit o locuinta noua ca ma omorau nemti astia,ca de trei luni caut si tot refuzuri primeam in sfarsit ma mut:party: 1 motiv
Bebe e f bine da semne de viata si o bubuie pe mami de cate ori se trezeste,da i-am promis ca daca iasa afara ii manac nasucu pt asta:2 motiv si cel mai motiv motiv ma duc la cumparaturi:mobila noua,covoare noi,tot ce trebe la casa noua :ndance::ndance: eee care vine cu mine la stricat bani ?
felicitari pentru noua achizitie si spor la cheltuit bani!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2009, 00:43 
Diva

Dragelor ma ia cu dureri de cap ,vreau un pat dublu si ma doare mintea ca sub 500 euro nu am la ce ma uita. Doar la paturi m-am uitat azi maine caut dulapuri sper sa nu iau un shoc si acolo :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2009, 13:29 
Diva

La multi ani! celor care isi sarbatoresc azi onomastica!:flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2009, 13:33 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
La multi ani! celor care isi sarbatoresc azi onomastica!:flower::flower::flower:

multumesc :p
va servesc cu o felie de :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]