Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 08:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 18 Aug 2009, 17:24 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
madutz scrie:
ely cum vad si eu pozele postate de pufy cu mine???te pup si-ti doresc un friesbebe cat mai repede...is nervoasa fetelor...nu pot sa va zic de ce...dar e vorba de familie si de nesimtire.... :nerv:

da ce ai patit dragutza domnisoara?si eu le caut de dimineata si nu le gasesc....nush care e faza dar nici o problema le pun din nou:d :D
elly succes la facut bb.....

sunt sigura ca o sa apara si pozele voastre....pozele nu erau aprobate nici pana acum si probabil ca in curand o sa apara si restul pozelor care erau in curs de aprobare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 17:27 
Diva

carlita imi poti face si mie o poza 90x90 ptr avatar ca habar nu am cum sa o fac.....si nici numai stiu sa trimit mesaj privat
oeps......o sa ne revenim noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 17:27 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
carlita imi poti face si mie o poza 90x90 ptr avatar ca habar nu am cum sa o fac.....si nici numai stiu sa trimit mesaj privat

da sigur, iti trimit un mp acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 17:47 
Diva

carlita scrie:
elyt1000 scrie:

Fetelor, e super simplu de folosit linkul de mai jos pentru avatare:
http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 18:41 
Diva

carlita scrie:
elyt1000 scrie:

am reusit,cu ajutorul tau carlita......mersic :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 18:58 
Diva

elyt1000 scrie:
carlita scrie:
elyt1000 scrie:

am reusit,cu ajutorul tau carlita......mersic :hug: :hug:

gata scumpa, ti-ai pus poza la avatar :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 19:14 
Diva

da,sufeream fara poza :rofl: :rofl: .....imi place.....sunt ca un copil mic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 20:43 
Diva

mie imi place forumul f mult e mai usor, imi lipseste tickerul de nunta :sad: asa mai stiam si eu cat mai am pana la nunta :unsure:
ely ma bucur de vestile bune, sunt convinsa ca ne vei da inca una si mai buna in scurt timp :~*
lily la fel asteptam maine sa ne spui ce si cum, madutz lasa scumpo ca asa se gasesc toti sa te frece cand mai ai un pic pana la nunta, se gasesc fel si fel de persoanje cu cele mai bizare idei, de parca ar fi nunta lor :ninja:
puffy ai terminat de impartit invitatiile?
va pupacesc, noapte buna, eu nu am mai ajuns la rochita ca mi-a fost f rau azi, va tin la curent %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2009, 23:38 
Diva

amely85 scrie:
mie imi place forumul f mult e mai usor, imi lipseste tickerul de nunta :sad: asa mai stiam si eu cat mai am pana la nunta :unsure:
ely ma bucur de vestile bune, sunt convinsa ca ne vei da inca una si mai buna in scurt timp :~*
lily la fel asteptam maine sa ne spui ce si cum, madutz lasa scumpo ca asa se gasesc toti sa te frece cand mai ai un pic pana la nunta, se gasesc fel si fel de persoanje cu cele mai bizare idei, de parca ar fi nunta lor :ninja:
puffy ai terminat de impartit invitatiile?
va pupacesc, noapte buna, eu nu am mai ajuns la rochita ca mi-a fost f rau azi, va tin la curent %%-

offfff amely mergiu iubita la un dr.....nu e a bine.....pai de ce iti este rau?...sa nu imi spui ca tii vreu regim ceva,de te infometezi....si eu sper din suflet sa intru in randul gravidutelor cat mai curand,sa vedeti ce s-a bucurat al meu azi cand a auzit ca avem unda verde de la dr,sincer nu ma asteptam,ptr ca el era cel care spunea mai mereu ca e bine sa mai asteptam.....m-a socat azi atitudinea lui si in acelasi timp m-a bucurat.......isi doreste si el ca si mine un bebe....super
lily imi place poza ta...ma bucur ca ti-ai pus si tu.....asa stim si noi cu cine vb.....e mai fain
amely sper sa te faci bine......oana asteptam poze de la proba de coafura si machiaj,cand le vei face. ce mai e cu alina?
va pupic,o seara buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 10:00 
Diva

neatza fetellor.......nu am terminat inca cu invitatiile e greu dar mai avem foarte putine si am vorit prin telefon cui persoanele respective ca le vom duce invitatia numai ca e in intarziere:D mda......amelly spor la pregatiri si eu zic sa mergi la un medi9c ca e rau daca te simti asa ......si mie imi lispeste tikerul sau cum s-o chema asa ma uitam si eu ca si tine bineinteles.....sincer nu imi place delok schimbare de pe site ......are si parti bune dar parca multe mai rele...de alina nu mai stiu nimik ,,,,chiar foarte ciudat.....mda....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 10:34 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetellor.......nu am terminat inca cu invitatiile e greu dar mai avem foarte putine si am vorit prin telefon cui persoanele respective ca le vom duce invitatia numai ca e in intarziere:D mda......amelly spor la pregatiri si eu zic sa mergi la un medi9c ca e rau daca te simti asa ......si mie imi lispeste tikerul sau cum s-o chema asa ma uitam si eu ca si tine bineinteles.....sincer nu imi place delok schimbare de pe site ......are si parti bune dar parca multe mai rele...de alina nu mai stiu nimik ,,,,chiar foarte ciudat.....mda....

Citeste aici despre tickere:
viewtopic.php?f=64&t=96898&p=97019#p97019

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 11:14 
Diva

buna dimineata fetelor! acum am reusit sa-mi pun si eu poza la avatar ca inainte m-am chinuit si nu am reusit...chiar i-am trimis si corei o poza sa mi-o micsoreze si tot nu am mers...pana la urma am renuntat. acum am reusit si am si eu poza :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 11:21 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
buna dimineata fetelor! acum am reusit sa-mi pun si eu poza la avatar ca inainte m-am chinuit si nu am reusit...chiar i-am trimis si corei o poza sa mi-o micsoreze si tot nu am mers...pana la urma am renuntat. acum am reusit si am si eu poza :had_d:

Lily, daca vrei trimite-mi mie pe email mai multe poze si ti le trimit inapoi micsorate cu dimensiunea pentru avatar :P :)

ai mp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 11:58 
Diva

buna fetele, ce faceti?? eu ma simt f bine, mi-am revenit :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 12:27 
Diva

amely85 scrie:

buna iubita...ma bucur ca ti-ai revenit si ca te simti bine :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 14:09 
Diva

amely85 scrie:

amely ma bucur sa aud ca te simti mai bine.....lily cum a fost la dr? nu ne spui nimic....ne tii in suspans.....abia astept sa aflu vesti de la tine
eu sunt un pic suparata....am trimis o felicitare in Romania de 10 zile si inca nu a ajuns......sunt sigur ca au deschis-o crezand ca sunt bani in ea si acum e pe undeva pe la gunoi......sunt super dezamagita cata hotie poate exista in tara noastra.....anult trecut am trimis un colet de 20 kg ptr familia mea(care m-a costat de m-a rupt+ce continea coletul).......trebuia sa ajunga intr-o saptamana.....nimic....dupa o luna am facut reclamatie si mi s-a zis ca coletul se intoarce in olanda ptr ca nu au gasit adresa :nlol: din cauza codului postal(in aceea perioada s-au schimbat,fiecare strada in constanta are codul ei acum) am asteptat coletul inapoi.....l-am primit in 2 luni inapoi varza......cu 5 kg......mi-au furat aproape tot in Romania........am facut reclamatie si nici pana in ziua de azi nu am auzit nimic...........acum este a 3-a oara cand trimit o felicitare si nu ajunge la destinatar..........le cumparasem la surorile si cumnatele mele din luna de miere,de la manastire cate o iconita cu fecioara Maria sfintita,ptr portofel, le-am pus intr-o felicitare si le-am trimis......nu pot sa cred ca s-au prestat la asa ceva......doamne mare ti-e puterea ta......sunt totatl dezamagita si numai trimit nimic in viata mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 14:16 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
amely85 scrie:

amely ma bucur sa aud ca te simti mai bine.....lily cum a fost la dr? nu ne spui nimic....ne tii in suspans.....abia astept sa aflu vesti de la tine
eu sunt un pic suparata....am trimis o felicitare in Romania de 10 zile si inca nu a ajuns......sunt sigur ca au deschis-o crezand ca sunt bani in ea si acum e pe undeva pe la gunoi......sunt super dezamagita cata hotie poate exista in tara noastra.....anult trecut am trimis un colet de 20 kg ptr familia mea(care m-a costat de m-a rupt+ce continea coletul).......trebuia sa ajunga intr-o saptamana.....nimic....dupa o luna am facut reclamatie si mi s-a zis ca coletul se intoarce in olanda ptr ca nu au gasit adresa :nlol: din cauza codului postal(in aceea perioada s-au schimbat,fiecare strada in constanta are codul ei acum) am asteptat coletul inapoi.....l-am primit in 2 luni inapoi varza......cu 5 kg......mi-au furat aproape tot in Romania........am facut reclamatie si nici pana in ziua de azi nu am auzit nimic...........acum este a 3-a oara cand trimit o felicitare si nu ajunge la destinatar..........le cumparasem la surorile si cumnatele mele din luna de miere,de la manastire cate o iconita cu fecioara Maria sfintita,ptr portofel, le-am pus intr-o felicitare si le-am trimis......nu pot sa cred ca s-au prestat la asa ceva......doamne mare ti-e puterea ta......sunt totatl dezamagita si numai trimit nimic in viata mea

eu de obicei cand trimit felicitari sau scrisori in alt oras pentru ca in strainatate nu am trimis in ultimul timp....trec doar numele persoanei si orasul :) nici macar adresa...si nu am avut probleme de acest gen.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 14:42 
Diva

si o colega s-a dus la posta sa trimita o telegrama urgenta in ungaria,ca a murit cineva din familei si nu a mai avut numarul de telefon al fiului moartei..si a strigat aia de la posta la ea.."vai doamna,dar nu stiti ca nu mai exista,cu telefoane si internet dumneavoastra vreti telegrame???"
dar cand te gandesti ca nu toata lumea are..mai ales bace gheorghe de la tara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 14:49 
Diva

corina1 scrie:
si o colega s-a dus la posta sa trimita o telegrama urgenta in ungaria,ca a murit cineva din familei si nu a mai avut numarul de telefon al fiului moartei..si a strigat aia de la posta la ea.."vai doamna,dar nu stiti ca nu mai exista,cu telefoane si internet dumneavoastra vreti telegrame???"
dar cand te gandesti ca nu toata lumea are..mai ales bace gheorghe de la tara...

astea ar trebui impuscate.....la ce naiba mai sunt puse acolo.....sa stea acasa si sa lase locul alteia care intr-adevar vrea sa munceasca.....nu sa vina la munca cu nervi de acasa si sa se razbune pe lume........eu sunt plina de nervi......pe mine m-au jecmanit,pe romaneste.......nu pot sa cred asa ceva....numai poti avea incredere in nimeni.......nu am blestemat in viata mea,dar astfel de persoane ma face sa o fac.....ok....inteleg ca la colet au avut slava domnului ce fura.....ceas de marca si cate si mai cate,dar sa se presteze la niste iconite...feresca sfantul
carlita si eu tot numele si adresa am scris pe plic,nimic altceva.....nici macar adresa mea,dar vad stampila de olanda.....au pipait plicul,ce au crezut....aici bani tata......au luat teapa,eu asa ceva nu fac,ii trimit numai din contul meu in contul lui tata......macar daca le punea inapoi in plic si le trimetea.....inca mai sper intr-o minune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2009, 14:52 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
corina1 scrie:

astea ar trebui impuscate.....la ce naiba mai sunt puse acolo.....sa stea acasa si sa lase locul alteia care intr-adevar vrea sa munceasca.....nu sa vina la munca cu nervi de acasa si sa se razbune pe lume........eu sunt plina de nervi......pe mine m-au jecmanit,pe romaneste.......nu pot sa cred asa ceva....numai poti avea incredere in nimeni.......nu am blestemat in viata mea,dar astfel de persoane ma face sa o fac.....ok....inteleg ca la colet au avut slava domnului ce fura.....ceas de marca si cate si mai cate,dar sa se presteze la niste iconite...feresca sfantul
carlita si eu tot numele si adresa am scris pe plic,nimic altceva.....nici macar adresa mea,dar vad stampila de olanda.....au pipait plicul,ce au crezut....aici bani tata......au luat teapa,eu asa ceva nu fac,ii trimit numai din contul meu in contul lui tata......macar daca le punea inapoi in plic si le trimetea.....inca mai sper intr-o minune

le-ai pus in plic normal sau plic de ala captusit cu burete? :) :D

eu am trimis in plic de ala captusit cu burete in 5 orase din tara niste dvd-uri si au ajuns, nu mi s-a intamplat....dar probabil ca asa este, atunci cand vad ca provine din alta tara se gandesc doar la bani...sau poate chiar s-a pierdut :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]