Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 23 Aug 2009, 15:50 
Diva

carlita ce s-a intamplat totusi cu pozele care le-am pus eu cu mine si mada.....am observat ca acelea nu au mai fost postate.....stii cumva de ce? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2009, 16:06 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
carlita ce s-a intamplat totusi cu pozele care le-am pus eu cu mine si mada.....am observat ca acelea nu au mai fost postate.....stii cumva de ce? :unsure:

nu stiu ce s-a intamplat cu ele, sa speram ca apar...inca nu sunt toate puse la punct...mai multe poze care au fost atasate si neaprobate inca nu au aparut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2009, 17:22 
Diva

]

nu stiu ce s-a intamplat cu ele, sa speram ca apar...inca nu sunt toate puse la punct...mai multe poze care au fost atasate si neaprobate inca nu au aparut.[/quote]

aham pt ca am afisat pozele inaintea lui ayrun si de aia ma intrebam....daca nu le voi mai pune o data

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2009, 20:09 
Moderator Ghidul Miresei

fetele....aici aveti cateva poze de la nunta Madalinei :p

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2009, 20:53 
Diva

multumim frumos calita si mada pt poze...ai fost foarte frumoasa si se vede ca te-ai si simtit bine...ma bucur foarte mult :ndance: iti urez casa de piatra si clipe de neuitat alaturi de sotul tau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2009, 20:57 
Moderator Ghidul Miresei

daaaaaaaaaaa! ....a fost superba! O:) :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 08:41 
Diva

carlita scrie:
daaaaaaaaaaa! ....a fost superba! O:) :nblink:

Buna dimineata fetele.Intradevar a fost foarte frumoasa. :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 08:57 
Diva

Citat:

aham pt ca am afisat pozele inaintea lui ayrun si de aia ma intrebam....daca nu le voi mai pune o data

si este vreo concurenta sau ce? eu am postat la bebei si mamici si la foto de la nunta noastra, nu cred ca ai postat la aceleasi sectiuni din moment ce nunta nu ai avut-o iar copii la fel. nu o mai tine tu langa cu grupulete si bisericute si cum vrei sa le mai zici, daca cineva a intrebat ceva si nu i s-a raspuns , dc nu i-ai raspuns tu? nu cred ca a intrat cineva pe ghid si a fost luat la suturi de noi sau ignorat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:01 
Diva

Ayrun scrie:

si este vreo concurenta sau ce? eu am postat la bebei si mamici si la foto de la nunta noastra, nu cred ca ai postat la aceleasi sectiuni din moment ce nunta nu ai avut-o iar copii la fel. nu o mai tine tu langa cu grupulete si bisericute si cum vrei sa le mai zici, daca cineva a intrebat ceva si nu i s-a raspuns , dc nu i-ai raspuns tu? nu cred ca a intrat cineva pe ghid si a fost luat la suturi de noi sau ignorat

buna dimineata, fetelor.
Ayrun,cred ca oricat de prietenoase suntem, tot suntem considerate grupulet de unele fete:)..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:02 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor.
Ayrun,cred ca oricat de prietenoase suntem, tot suntem considerate grupulet de unele fete:)..

da, vad

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:11 
Diva

da, vad[/quote]
ayrun mai bine nu sari tu ca aparatoarea nush cui....ca eu nu am dat nici un nume...ce te simti cumva?nu am zis ca e concurenta cu pozele , ci doar ca le pusesem inaintea ta dar nu au aparut ....asta a fot singura intrebare...asa ca ....mai bine las-o moarta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:15 
Diva

Citat:
ayrun mai bine nu sari tu ca aparatoarea nush cui....ca eu nu am dat nici un nume...ce te simti cumva?nu am zis ca e concurenta cu pozele , ci doar ca le pusesem inaintea ta dar nu au aparut ....asta a fot singura intrebare...asa ca ....mai bine las-o moarta

sa ma simt cum? ma simt foarte bine !
si dc sa nu sar cand stiu ca nu este asa, in primul rand ca nu sar in apararea nimanui si corect ar fi sa dai nume daca tot ai inceput sa faci afirmatii, nu asa vii arunci cu vorbe si pleci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:18 
Diva

cred ca am incercat sa ne intelegem bine cu toata lumea, exact cum spune si Laura,dar mereu se gaseste cineva sa fie pe dos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:21 
Diva

sa ma simt cum? ma simt foarte bine !
si dc sa nu sar cand stiu ca nu este asa, in primul rand ca nu sar in apararea nimanui si corect ar fi sa dai nume daca tot ai inceput sa faci afirmatii, nu asa vii arunci cu vorbe si pleci[/quote]
in primul rand din asta demonstrati cat de rautacioase sunteti fetelor...eu am intrebat de ce nu au aparut pozele mele daca tot le pusesem inainte...nu ca de ce au aparut ale tale....si tu vad ca sari cu gura pentru grupuletele alea....care stiti oricum ca se face diferenta intre cele ce sunteti deja casatorite si cu bb....si cele care nu sunt....dar asta nu conteaza.......dar cred ca vedeti ca multe s-au retras....ca sa nu zici ca fac eu afirmatii aiurea :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:22 
Diva

puffy nu m'ai provoca polemici m'ai bine vezi'ti de treaba ta ca nu era nici o problema pana sa sari u in sus ... nu cred ca ti'a vorbit nimeni urat sau ceva de genul eu cred ca atunci cand ai avut o problema cu alintosul fetele ti'au tinut partea asa ca stai calma.... si stii foarte bine ca site'ul este acum in reparare asa ca nu te m'ai mira de poze atat ca ale lui Anca au aparut inaintea ta etc....vezi poate sunt in alta categorie ca eu stiu ca le'am vazut dupa schimbarea site'ului...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:27 
Diva

Citat:
in primul rand din asta demonstrati cat de rautacioase sunteti fetelor...eu am intrebat de ce nu au aparut pozele mele daca tot le pusesem inainte...nu ca de ce au aparut ale tale....si tu vad ca sari cu gura pentru grupuletele alea....care stiti oricum ca se face diferenta intre cele ce sunteti deja casatorite si cu bb....si cele care nu sunt....dar asta nu conteaza.......dar cred ca vedeti ca multe s-au retras....ca sa nu zici ca fac eu afirmatii aiurea :ok:

n-are nici o legatura cu pozele, doar ca de cateva zile tot insisti cu mesaje de genul ca sun numai grupulete si ca fetele nu sunt bagate in seama! sar cu gura pentru ce grupulete specifica!!!!!! si ce fel de diferente?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:31 
Diva

n-are nici o legatura cu pozele, doar ca de cateva zile tot insisti cu mesaje de genul ca sun numai grupulete si ca fetele nu sunt bagate in seama! sar cu gura pentru ce grupulete specifica!!!!!! si ce fel de diferente?[/quote]
auziti fetelor?am dat doar 1 singur mesaj cu grupulete....dar ati inceput voi .....asa ca nu eu bag strambe serene....cred ca eu nu am iscat cearta aici pe site in primul rand si din cate imi aduc aminte cu alintosul au sarit in aparare doar vreo 2 persoane asta cand a inceput sa intreaca masura ......si eu nu am facut afirmatie la pozele ei...vad ca nici nu cititi bine....eu am facut afirmatie la pozele mele.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:37 
Diva

eu nu vad pozele noi aparute la poze utilizatori,apare doar patratelul galben cu vezi poza si numele utilizatorului,le vad doar daca intru in ele.oare de ce? :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:40 
Diva

corina1 scrie:
eu nu vad pozele noi aparute la poze utilizatori,apare doar patratelul galben cu vezi poza si numele utilizatorului,le vad doar daca intru in ele.oare de ce? :-S

nu stiu poate ca nu sunt inca aprobate pe deplin....bine macar ca le arata daca dai click pe ele....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 09:41 
Diva

nu stiu poate ca nu sunt inca aprobate pe deplin....bine macar ca le arata daca dai click pe ele....[/quote]

Voi le vedeti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]