oaw....nu-mi vine sa cred cate mesaje am citit de la ora 8 si pana acum, ma bucur ca se scrie oricum, chiar daca nu e pe placul meu sa vad certuri.
puffy referitor la poze, ti-am explicat...si eu am postat o multime de poze care inca nu apar nicaieri, dar fiindca site-ul este in constructie cu siguranta vor aparea la momentul cand se va da drumul cu toate optiunile posibile in noul format, probabil ca pozele care apar, postate de Ayrun....sunt tot o eroare, cum spunea si Coradyne ca noi defapt pozele care le vedeam inainte nu trebuia sa le vedem, dar era o eroare de la site. In final...or sa apara toate pozele, pentru ca nu s-a pierdut nimic din vechiul site, doar ca dureaza putin mai mult.
Iar referitor la celalalt subiect va rog frumos sa nu va mai certati, in final nu se poate ajunge la nici o concluzie...oricat as explica eu, sau ar explica altcineva...fiecare ramane tot cu parerea lui.
Eu personal ma bucur ca intra cineva nou pe site care doreste sa fie ajutat, si daca se pune o intrebare cred ca toata lumea ii raspunde, indiferent daca a avut nunta acum 5 ani, sau acum un an...daca e ceva ce poate sa raspunda, cu siguranta o va face. Pana si eu raspund la ceea ce stiu, sau imi dau cu parerea...chiar daca nu sunt nici viitoare mireasa, nici mireasa, nici mamica...eu chiar ma simt in plus

(glumesc)

...eu ma simt bine aici

Edit: Haideti sa facem acest site, acest forum infloritor daca tot e cu haine noi...sa incercam sa ne acceptam reciproc, sa ne simtim bine, sa ajutam atunci cand putem si sa nu ne mai certam...e pacat ca doua persoane care nu se cunosc sa se certe, va rog frumos