Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 20:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 24 Aug 2009, 13:44 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
buna dimineata, ce mai faceti? eu zic ca atunci cand fetele vorbeau la subiectul concurs intrau mult mai des pt ca erau doar ele si puteau sa zica ce vor fara a se interpreta altfel sau a se isca discuti...acum se pare ca nu mai au locul lor si multe din ele au abandonat...daca iti aduci aminte calita chiar s-a scris mult pe tema asta la inceput...pt mine imi este indiferent daca o sa ramana unul sau doua dar sunt sigura ca nu o sa mai fie la fel...

lily problema este ca topicul cu concursul oricum s-a inchis (doar s-a terminat) si unul nou tot trebuia sa se deschida, iar locul potrivit doar aici putea sa fie...si faza este ca indiferent unde il deschideam orice persoana daca vroia sa intre si sa scrie ceva o facea pentru ca nu este interdictie pentru nimeni.

in topicul vechi cel mai mult discuta puffy (care scrie si aici), albinuta2007 (care s-a maritat si probabil nu mai este interesata, sau are alte treburi mai serioase sau pur si simplu nu are timp), carmi (care era bucuroasa pentru ca s-a deschis un nou subiect, nu stiu ce s-a intamplat cu ea...nu a mai scris nimic, dar cu siguranta nu a plecat pentru ca a fost jignita...nu am vazut sa aiba nici o problema pe site), ely (care scrie si acum, la toate subiectele), mai era o fata care mai scria din cand in cand, nu ii gasesc userul sa vi-l spun...dar si acolo raspundea destul de rar....deci nu cred ca problema a fost ca s-a deschis un nou topic....iar tu lily, care la fel ca si ely...scrii pe tot locul, nu ai nici o problema :) ....a da, si mai era amely, care la un moment dat avea cateva dispute la Buna dimineata, dar din cand in cand ea a mai intrat...probabil e ocupata acum cu nunta ei, din cate stiu eu...inca nu a avut-o :)

"la fel" nu exista, tot timpul va fi diferit pentru ca vor aparea si vor disparea persoane tot timpul, dupa ce ai trecut de pragul cu nunta, pentru ca cu toatele de asta ati intrat pe site...foarte putine mai raman, nu te tine nimeni legat de forum, doar daca doresti sa mai ramai, e decizia fiecareia.
de asta spun...ca daca nu incercam sa ne respectam, sa ne facem intelesi atunci cand nu suntem tot timpul vor exista polemici...(doua persoane la fel de incapatanate se vor certa mereu daca una din ele nu lasa de la ea, asta nu inseamna neaparat sa fii lash daca lasi de la tine....e exact ca si cu barbatii, si ei sunt foarte orgoliosi, majoritatea...si daca nu lasi dupa ei uneori, niciodata nu o sa te poti intelege cu ei) :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 13:48 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
asta am vrut si eu sa spun lily......la fel nu va mai fii.......carlita ai dreptate erau 2 topicuri gen buna dimineata....diferenta era ca unul era ptr fetele noi venit si unul ptr cele vechi si mi s-a parut chiar fain in acea perioada.....nu am nimic impotriva sa fie doar unul singur

ely, eu vreau sa fiu impartiala...pentru ca eu nu tin cu nimeni, si intentia mea si treaba mea este sa fac ca toate persoanele sa se inteleaga, nu sa ne certam aici...si eu sa incerc sa calmez spiritele.

NU EXISTA topic pentru fete vechi si pentru fete noi! Hai mai fetelor, ati vazut scris asta undeva? Toata lumea poate sa scrie oriunde doreste, pe orice topic, are acest drept cand intra pe un forum.

Incercati sa lasati de la voi, ganditi-va ca toti suntem oameni si trebuie sa ne intelegem. Daca fiecare face pasul acesta va fi cel mai frumos forum :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 13:54 
Diva

eu inteleg ce vrei sa zici tu calita dar poate nu toate pot lasa de la ele...mie personal nu-mi place sa ma cert sau sa jignesc pe cineva, din aceasta cauza eu nu mai comentez nici o poza la galerie pt ca am vazut ca multe nu accepta sa spui nici macar ca "nu este pe gustul meu"...cand sunt mai multe persoane cu temperamente diferite tot timpul vor exista discuti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 13:56 
Diva

carlita scrie:

ely, eu vreau sa fiu impartiala...pentru ca eu nu tin cu nimeni, si intentia mea si treaba mea este sa fac ca toate persoanele sa se inteleaga, nu sa ne certam aici...si eu sa incerc sa calmez spiritele.

NU EXISTA topic pentru fete vechi si pentru fete noi! Hai mai fetelor, ati vazut scris asta undeva? Toata lumea poate sa scrie oriunde doreste, pe orice topic, are acest drept cand intra pe un forum.

Incercati sa lasati de la voi, ganditi-va ca toti suntem oameni si trebuie sa ne intelegem. Daca fiecare face pasul acesta va fi cel mai frumos forum :p

bine....eu nu mai scriu aici.va las pe voi sa povestiti despre retete si ce alte subiecte aveati.sper ca daca disparem cele vechi sa apara fetele care s-au suparat.si atunci .....jos palaria ....ati avut dreptate .s-au suparat din cauza comentariilor.
daca nu apar....o sa povestiti intre voi si o sa fie o placere ca pe vremuri fara sa aparem noi veteranele care avem intotdeauna ceva nasol de spus.
va doresc navigare placuta .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:01 
Diva

hmmm..si ce inseamna feye vechi si fete noi?ca eu nu sunt atat de veche ca de exemplu Carlita si nici atat de noua ca....nu stiu cine sa zic ..parca Anca Dobran sau ceva de genul e ultima inscrisa.eu unde ar trebui sa scriu de acum ianite ca sa nu supar pe nimeni?tot intru si citesc de azi dimineata...si nu imi place cearta asta inutila :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:03 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
eu inteleg ce vrei sa zici tu calita dar poate nu toate pot lasa de la ele...mie personal nu-mi place sa ma cert sau sa jignesc pe cineva, din aceasta cauza eu nu mai comentez nici o poza la galerie pt ca am vazut ca multe nu accepta sa spui nici macar ca "nu este pe gustul meu"...cand sunt mai multe persoane cu temperamente diferite tot timpul vor exista discuti

eee...acum asta este, pozele sunt puse pentru pareri pro si contra, cine se gandeste ca va pune o poza si tuturor le va placea greseste, asta e clar.
dar mai e si vorba aia "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" ....care uneori e foarte adevarata.

si eu am spus la unele poze ca nu imi place, e strict parerea mea (daca doresc argumentez, daca nu..nu)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:04 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
hmmm..si ce inseamna feye vechi si fete noi?ca eu nu sunt atat de veche ca de exemplu Carlita si nici atat de noua ca....nu stiu cine sa zic ..parca Anca Dobran sau ceva de genul e ultima inscrisa.eu unde ar trebui sa scriu de acum ianite ca sa nu supar pe nimeni?tot intru si citesc de azi dimineata...si nu imi place cearta asta inutila :(

asa este ral, ai perfecta dreptate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:05 
Diva

intr-adevar parerile sunt impartite si asta nu se poate discuta.......eu chiar sunt o fire pasnica,nu imi place sa am discutii,da pai certuri cu alte persoane.....de lasat ,cam las mai mereu de la mine,ceea ce am vrut sa spun carlita dar poate nu m-am exprimat bine este ca,intr-o perioada fetele cele noi vb intre ele si cele vechi deasemeni.....cand am intrat pe acest site prima data si am scris la buna dimineata,nimeni nu m-a bagat in seama,de aceea am cautat alte topicuri unde sa pot vb.....deci nu imi spune acum ca se raspunde ca nu e intr-ul totul adevarat.....hai sa fin sincere cel putin......asa i s-a intamplat si alinei si ionelei si carminei ......si de aceea am gasit frumos si normal sa vb pe alt topic unde fiecare era bine venit si binenteles ca esti liber sa alegi daca vrei sa stai sau sa pleci de pe acest forum......mie una imi place si nu am de gand sa plec asa curand.....pacat ca alina,ionela,carmi numai intra.....dar cine stie poate vor reveni.....cat despre amely,ea intra din cand in cand,intr-adevar e ocupata cu nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:07 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
bine....eu nu mai scriu aici.va las pe voi sa povestiti despre retete si ce alte subiecte aveati.sper ca daca disparem cele vechi sa apara fetele care s-au suparat.si atunci .....jos palaria ....ati avut dreptate .s-au suparat din cauza comentariilor.
daca nu apar....o sa povestiti intre voi si o sa fie o placere ca pe vremuri fara sa aparem noi veteranele care avem intotdeauna ceva nasol de spus.
va doresc navigare placuta .

pai iti spun eu de acum ca nu vor aparea pentru ca nu din cauza asta au disparut, asa ca poti sa scrii unde doresti.

toate persoanele de pe acest forum pot sa scrie unde doresc, nu scrie interzis nicaieri...

si hai, va rog eu frumos :sad: sa incheiem acest subiect absurd!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:07 
Diva

si apoi eu intelesesem forumul asta altfel:intram zilnic sau cand puteam intai la Buna dimineata si vedeam acolo noutatile sa zic asa si apoi pe rand pe unde ma mai interesa..pe la discutii diverse,unde sunt nu stiu cate topicuri,pe la Copii,pe unde mai erau mesaje noi...acum multa lume intra intr-un singur loc si scrie despre tot,lasand celelate topicuri de izbeliste sa zic asa.eu zic sa le inchideti pe toate si sa lasati 2:fete vechi si fete noi :rofl: glumesc!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:11 
Diva

ral_ct scrie:

hai mai ralu ca stii f bine ce inseamna...vedeti cum se interpreteaza de fiecare data un mesaj.....pai si eu pot spune acelasu lucru ca si tine.....nu sunt nici veche,nici noua :nscmoll: ar trebui sa scriem unde ne face placere si in acelasi timp unde avem cu cine conversa.....si nici mie nu imi place discutia asta inutila.......hai sa gasim ceva funny sa discutam......cine incepe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:11 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
intr-adevar parerile sunt impartite si asta nu se poate discuta.......eu chiar sunt o fire pasnica,nu imi place sa am discutii,da pai certuri cu alte persoane.....de lasat ,cam las mai mereu de la mine,ceea ce am vrut sa spun carlita dar poate nu m-am exprimat bine este ca,intr-o perioada fetele cele noi vb intre ele si cele vechi deasemeni.....cand am intrat pe acest site prima data si am scris la buna dimineata,nimeni nu m-a bagat in seama,de aceea am cautat alte topicuri unde sa pot vb.....deci nu imi spune acum ca se raspunde ca nu e intr-ul totul adevarat.....hai sa fin sincere cel putin......asa i s-a intamplat si alinei si ionelei si carminei ......si de aceea am gasit frumos si normal sa vb pe alt topic unde fiecare era bine venit si binenteles ca esti liber sa alegi daca vrei sa stai sau sa pleci de pe acest forum......mie una imi place si nu am de gand sa plec asa curand.....pacat ca alina,ionela,carmi numai intra.....dar cine stie poate vor reveni.....cat despre amely,ea intra din cand in cand,intr-adevar e ocupata cu nunta

ely, probabil ca asa este...cum spui tu, cand ai intrat prima data si ai spus buna dimineata, nu ti s-a raspuns...eu sincer nu stau acum sa caut daca asa a fost sau nu, ca nu are rost....dar de atunci au trecut luni bune si cred ca s-au mai schimbat lucrurile, mi se pare ca "fetele vechi" vorbesc lejer si cu tine, si cu lily, si cu puffy...si cu oricine altcineva....e putin mai greu pana te acomodezi cu persoanele de pe forum la inceput...dar in timp, vezi ca totul se poate...trebuie doar sa incerci mai mult.

daca intri pe un forum si spui buna dimineata, si tie nu iti raspunde nimeni...nu trebuie sa iti iei lucrurile si sa pleci, mai spui odata...spui a treia oara, pana te faci vazuta ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:13 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
si apoi eu intelesesem forumul asta altfel:intram zilnic sau cand puteam intai la Buna dimineata si vedeam acolo noutatile sa zic asa si apoi pe rand pe unde ma mai interesa..pe la discutii diverse,unde sunt nu stiu cate topicuri,pe la Copii,pe unde mai erau mesaje noi...acum multa lume intra intr-un singur loc si scrie despre tot,lasand celelate topicuri de izbeliste sa zic asa.eu zic sa le inchideti pe toate si sa lasati 2:fete vechi si fete noi :rofl: glumesc!!!!!

sa stii ca asa fac si eu :)
defapt...dimineata cand aprind calculatorul,, deschid pe rand toate subiectele unde sunt noutati si le citesc pe toate....indiferent ca eu am copil sau nu, ca sunt mireasa sau nu....si nu fac asta doar pentru ca sunt moderator si trebuie sa citesc tot...:D

daca gasesc ceva scris undeva la care pot raspunde, raspund...daca nu, nu...las pe altul sa scrie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:14 
Moderator Ghidul Miresei

eu zic sa jucam fazan :rofl: vreti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:15 
Diva

hai! :rofl: ar trebui sa invat :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:17 
Diva

corect....asa am si facut....... eu personal nu am zis absolut nimic despre fetele de la buna dimineata......imi face placere sa vb si intr-adevar toata lumea vb cu toata lumea..... mi se pare ok......eu doar mi-am spus parerea personala....cum toate lumea o face...ca de altfel si tu carlita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:18 
Diva

carlita scrie:
eu zic sa jucam fazan :rofl: vreti?

super ....cine incepe? :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:19 
Diva

Pai tot timpul vor fi 2 feluri de discutii..despre nunta(pentru cele necasatorite)..si cele maritate au alt gen de discutii,pe fiecare gen intereseaza altceva..normal sa nu se intersecteze discutiile.
chiar ar trebui facute 2(desi nu am fost deacord)...unul pentru cele care le intereseaza nunta...si unul pentru cele care au depasit mementul...asta nu inseamna ca nu poate scrie fiecare unde vrea...si fetele care inca nu sunt maritate,vor vedea dupa nunta ca o sa le intereseze alte subiecte si din start vor trece de partea cealalta, la alte discutii...deci tot timpul vor fi "2 grupulete"..spuneti ca nu am dreptate?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:23 
Diva

buna fetelor....o mica pauza de la treaba...asa m-am mai saturat....:D jucam fazan?
hihi
sincer imi pare chiar rau ca s-au iscat asa discutii doar de la o simpla intrebare despre poze....apoi a degenerat...sa speram ca nu vom mai vorbi despre asta sio sa discutam din ce in ce mai frumos.....
eu mi-am schimbat de exemplu parerile legate de nunta:D am schimnbat de zece ori florile:D si aspectul pe care il verau in sala:D sper sa nu ma mai razgandesc caci apoi va fi greu cu atata de putin timp la nunta.....
am vorbit si cu madalina fetelor....a avut o nunta splendida....si cum mada nu am zis nimik aici pe forum despre nunta ta ce sa zic...ai fost superba si tu si sotul tau....va urez casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca....va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:25 
Diva

oana,am inteles ca atunci cand s-a schimbat site-ul,unele poze care nu fusesera aprobate s-au pierudt.poate le mai postezi o data pe ale tale,cele cu Madutz ca eu nu apucasem sa le vad :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]