lily scrie:
buna dimineata, ce mai faceti? eu zic ca atunci cand fetele vorbeau la subiectul concurs intrau mult mai des pt ca erau doar ele si puteau sa zica ce vor fara a se interpreta altfel sau a se isca discuti...acum se pare ca nu mai au locul lor si multe din ele au abandonat...daca iti aduci aminte calita chiar s-a scris mult pe tema asta la inceput...pt mine imi este indiferent daca o sa ramana unul sau doua dar sunt sigura ca nu o sa mai fie la fel...
lily problema este ca topicul cu concursul oricum s-a inchis (doar s-a terminat) si unul nou tot trebuia sa se deschida, iar locul potrivit doar aici putea sa fie...si faza este ca indiferent unde il deschideam orice persoana daca vroia sa intre si sa scrie ceva o facea pentru ca nu este interdictie pentru nimeni.
in topicul vechi cel mai mult discuta puffy (care scrie si aici), albinuta2007 (care s-a maritat si probabil nu mai este interesata, sau are alte treburi mai serioase sau pur si simplu nu are timp), carmi (care era bucuroasa pentru ca s-a deschis un nou subiect, nu stiu ce s-a intamplat cu ea...nu a mai scris nimic, dar cu siguranta nu a plecat pentru ca a fost jignita...nu am vazut sa aiba nici o problema pe site), ely (care scrie si acum, la toate subiectele), mai era o fata care mai scria din cand in cand, nu ii gasesc userul sa vi-l spun...dar si acolo raspundea destul de rar....deci nu cred ca problema a fost ca s-a deschis un nou topic....iar tu lily, care la fel ca si ely...scrii pe tot locul, nu ai nici o problema

....a da, si mai era amely, care la un moment dat avea cateva dispute la Buna dimineata, dar din cand in cand ea a mai intrat...probabil e ocupata acum cu nunta ei, din cate stiu eu...inca nu a avut-o
"la fel" nu exista, tot timpul va fi diferit pentru ca vor aparea si vor disparea persoane tot timpul, dupa ce ai trecut de pragul cu nunta, pentru ca cu toatele de asta ati intrat pe site...foarte putine mai raman, nu te tine nimeni legat de forum, doar daca doresti sa mai ramai, e decizia fiecareia.
de asta spun...ca daca nu incercam sa ne respectam, sa ne facem intelesi atunci cand nu suntem tot timpul vor exista polemici...(doua persoane la fel de incapatanate se vor certa mereu daca una din ele nu lasa de la ea, asta nu inseamna neaparat sa fii lash daca lasi de la tine....e exact ca si cu barbatii, si ei sunt foarte orgoliosi, majoritatea...si daca nu lasi dupa ei uneori, niciodata nu o sa te poti intelege cu ei)