Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 24 Aug 2009, 14:26 
Moderator Ghidul Miresei

da, asa este...corina1 :) si tu ai dreptate...dar faza e ca acest forum are peste 100 subiecte (cred) si se scrie doar la 5 din ele (maxim) :D ....fiecare mesaj ar trebui sa fie scris la locul lui...e cam greu, stiu ....dar trebuie sa incercam...pentru ca persoanele care vin pe site (persoanele noi) vor sa citeasca...si ei se uita la subiectele cu pricina, nu la subiectele gen "Buna dimineata" - "Aici discutam" unde nu s-a mai scris de foarte mult timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:29 
Moderator Ghidul Miresei

asa....:) daca vreti sa jucam fazan...deschid un subiect strict pentru acest joc...

Se joaca in felul urmator: Cineva spune alfabetul, o alta persoana spune stop...si urmeaza ca prima persoana sa spuna litera la care a ramas...(dar e cam greu, asa ca daca eu deschid subiectul...eu voi spune litera) ...persoana urmatoare va spune un cuvant incepand cu litera la care m-am oprit eu, urmatoarea persoana va spune alt cuvant incepand cu ultimele doua litere ale cuvantului precedent....si tot asa :) (este interzis a spune nume de persoane, tari, orase)

deschid? :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:29 
Diva

cred ca le voi mai posta o data sa le vezi si tu.....dar mai astept un pic....poate trebuie sa le puna....apoi sa nu fie puse de doua ori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:30 
Diva

:rofl: eu credeam ca glumim :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:31 
Diva

:rofl: :rofl: :rofl: ce fain.....eu zic da.....sa asteptam si alte opinii....doar nu jucam noi2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:32 
Diva

eu zic ca este de stul de greu de jucat pe calc si ne vom incurca destul de tare pt ca pot raspunde mai multe persoane odata la aceeasi litera

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:35 
Diva

Da..e cam greu..si pina scrii un mesaj...eu pana am scris unul mai lung,au aparut intre timp inca trei. :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:35 
Diva

asa este ...ar fi distractiv totusi dar nu cred ca are toata luema timp sa joace....iar apoi cum a zis si lili sigur vor fi persoane care vor raspunde in acelasi timp si atunci ce facy?e greu mai bine nu:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:38 
Diva

aveti dreptate fetele.....cam dificil....si mie mi s-a intamplat acelasi lucru corina,am incercat sa raspund la un mesaj si dupa ce am scris mai erau vreo 3-4 scrise.....deci e cam dificil cu fazan.....fetelor merg sa imi tund iarba.....sa nu scrieti prea mult,sa am timp sa va citesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:39 
Diva

elyt1000 scrie:
aveti dreptate fetele.....cam dificil....si mie mi s-a intamplat acelasi lucru corina,am incercat sa raspund la un mesaj si dupa ce am scris mai erau vreo 3-4 scrise.....deci e cam dificil cu fazan.....fetelor merg sa imi tund iarba.....sa nu scrieti prea mult,sa am timp sa va citesc

foarte draguzt ....spor la tuns iarba...eu tocmai imi spuneam ca nu pot tine pasul cu tine...pana sa scriu in alta parte tu deja ai mai scirs in cateva locuri si tot asa....cred ca nici de treaba nu voi mai putea sa ma apuc:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:40 
Diva

ma duc si eu sa ma apuc sa mai invat cate ceva.mi-a amortit fundul pe scaun de cand stau la calculator :))spor la treaba Ely!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:40 
Diva

elyt1000 scrie:

spor la treaba ely :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:41 
Diva

mersic fetele.....si tu ralu la invatat.....cand ai definitivatul?(sper sa nu fi gresit)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:42 
Diva

ral_ct scrie:
ma duc si eu sa ma apuc sa mai invat cate ceva.mi-a amortit fundul pe scaun de cand stau la calculator :))spor la treaba Ely!

succes la invatat...vreau si eu curajul tau sa plek de pe scaun...eu nu vreau ca tre sa fac treaba si m-am saturat :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:43 
Diva

gradul 2.pai miercuri incep si am invatat mai mult pentru cel auto si acum ingras porcul in ajun la asta.doar ca nu am chef deloc!!! :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:44 
Diva

ral_ct scrie:
gradul 2.pai miercuri incep si am invatat mai mult pentru cel auto si acum ingras porcul in ajun la asta.doar ca nu am chef deloc!!! :cry:

lasa ca ai sa reusesti...si eu tot in ajun ingrasam porcul..si chiar iesea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:44 
Diva

de invatat trebuie sa ma apuc si eu ca in noiembrie am un examen dar nu am nici un chef...am zis ca ma apuc dupa ce vin din concediu, sper sa am si chef :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:45 
Moderator Ghidul Miresei

hehe...eu mai inainte am fost pana in beci :):) :D

ce fain e cand se scrie la mai multe subiecte, nu apuci sa-l deschizi pe celalalt ca deja sunt subiecte noi la altul....e super fain asa :clap:

Fetele sper ca ati vazut ce s-a scris la Sugestii si probleme tehnice. Postati din nou pozele care nu au aparut ca sa nu se mai piarda vremea pentru cautarea lor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:46 
Diva

puffy eu m'am referit la alintosul doar asa ca situatie nu era vorba de acum....era vorba ca de lumea totusi ti'a sarit in aparare si app eu am fost una din acele persoane...
vad ca tu chiar ai o problema ca esti noua si ca nu te baga lumea in seama eu vad ca esti destul de bagata in seama ai legat si prietenii asa ca nu te m'ai vaita atat...ce vroiai din prima zi in care te'ai inscris pe site sa sara fetele, cu flori si prajituri eventual' ca wow s'a inscris puffy pe site...
si eu am fost noua pe site si fetele la inceput nu au vorbit cu mine cum vorbesc acum...si e si normal ca doar nu eram prietene de o viata, abia ne cunoscusem...
si tu ai o problema ca nu m'ai intra fetele care m'ai intrau odata ...fratele meu sa stii ca nu toata viatza lor se invarte in jurul "ghidul miresei.ro" m'ai au si ele o viata un sot/ un iubit/ un copil etc...
si sincer mie mi s'a luat sa vad ca u ai o problema cu noi ca sunt bisericute...ca nu te gadila lumea destul, ca suntem vechi ca tu esti noua... ca nu esti bagata destul in seama...etc..etc...ramai tu singura pe site si la revedere poate asa esti multumita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2009, 14:47 
Diva

Fetele sper ca ati vazut ce s-a scris la Sugestii si probleme tehnice. Postati din nou pozele care nu au aparut ca sa nu se mai piarda vremea pentru cautarea lor.[/quote]
carita chiar acum am observat ca era ceva scxirs la probleme tehnice sincer nu am deschis...dar bine ca ai spus tu acuma ma duc sa pun pozele de la galati.....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]