carlita scrie:
Ely, nu erau 2 grupulete...erau 2 subiecte cu totul si cu totul diferite, unul cu Buna dimineata care exista si in prezent unde toata lumea vorbeste despre orice, iar celalalt era Concurs, la inceput...dar subiectele au deviat in asa fel incat totul a devenit un "Buna dimineata 2", dupa care am deschis un nou topic unde sa vorbeasca si fetele care erau acolo daca nu vroiau sa scrie la Buna dimineata care exista atunci....dar dupa un timp am vazut ca asa cum fetele de pe topicul vechi intra pe cel nou "Aici discutam..." asa si cele de pe "aici discutam" au intrat la buna dimineata, mie chiar mi s-a parut ca totul a devenit un singur topic, nu au mai fost certuri pana in prezent, si toata lumea s-a inteles cu toata lumea. (este parerea mea)
Probabil ca fetele care nu mai intra asa de des nu mai sunt interesate de acest forum, sau poate au alte preocupari...asa cum (ex: logodnica acum a nascut, nu mai are timp...mai intra odata pe luna (eventual) sa spuna un salut) ....nu inseamna ca s-a suparat daca nu mai scrie. Cei drept, este si vara...(defapt mai este putin...cat a mai ramas) majoritatea mai merg in concedii, vin acasa de la munca tarziu sunt epuizate, dupa atata munca, stres, caldura...vor sa se puna in pat, nu mai au timp de scris pe forum.
exact asa mi se intampla si mie...am fost in concediu,acum sunt fff ocupata..dar cum imi fac un pic de timp...intru si scriu si eu 2,3 mesaje...
de ex.azi am mai mult timp asa ca :sa discutam!