Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 14:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 25 Aug 2009, 10:06 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor! :. va invit la o cafea

neata fetele!!! si eu tot la capitolul cafea sunt inca.......e o zi gri la mine...cred ca va ploua....ce urat.....si mie imi este lene de ma doare.....dorm pe mine....va doresc o zi cat mai buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:19 
Diva

[/qoute]neata fetele!!! si eu tot la capitolul cafea sunt inca.......e o zi gri la mine...cred ca va ploua....ce urat.....si mie imi este lene de ma doare.....dorm pe mine....va doresc o zi cat mai buna[/quote]
si la noi e nor... :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:23 
Diva

vara e pe duca....vine toamna incet incet :cry: :cry: ploaie non-stop la mine de acum inainte....ce imi place :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:31 
Diva

nashpa la noi a incepiut sa fie racoare si dimineata si sera ade acuma...dar am inteles ca luna lui septembrie si octombrie va fi mai cald decat acuma in august....acuma vom vedea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:32 
Diva

ce super.....la mine cu siguranta nu......de acum incep ploile aproape zilnice....dar m-am obisnuit(sa zicem).......cand ai proba ptr coafura oana? sunt curioasa sa te vad :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:35 
Diva

elyt1000 scrie:
ce super.....la mine cu siguranta nu......de acum incep ploile aproape zilnice....dar m-am obisnuit(sa zicem).......cand ai proba ptr coafura oana? sunt curioasa sa te vad :hap_w:

maine dupa-amiaza am proba sigur....asa ca poate pana joi cred ca voi pune si o poza , doua:D sper sa iasa....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:36 
Diva

ce super.....abia astept sa vad...sigur ca o sa iasa...daca stii ce vrei....va fi mult mai usor ptr amandoua.....si ptr tine si ptr coafeza.....sper sa faci poze frumoase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:37 
Diva

elyt1000 scrie:
ce super.....abia astept sa vad...sigur ca o sa iasa...daca stii ce vrei....va fi mult mai usor ptr amandoua.....si ptr tine si ptr coafeza.....sper sa faci poze frumoase

si eu sper...stiu ce vreau si imi place coafura dar trebuie sa vad daca imi sta bine acuma:D eeee.daca nu o sa incercam altceva:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 10:43 
Diva

asta asa e....trebuie sa iti stea si bine...si eu am vrut altceva si cand m-am vazut in oglinda era sa ma sperii.....nu imi statea deloc bine.....si am incercat altceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:21 
Diva

elyt1000 scrie:
asta asa e....trebuie sa iti stea si bine...si eu am vrut altceva si cand m-am vazut in oglinda era sa ma sperii.....nu imi statea deloc bine.....si am incercat altceva

hihihihi.....bine macar ca ai vazut...la inc eput ma gandeam sa nu mai fac proba...dar sincer mai bine nu ma las asa chiar daca am mare incredere in fata respectiva care ma face la poar.....ideea este ca o anumita coafura se poate sa nu ti se aseze...ea zice ca imi va sta bine...acuma sa vedem:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:25 
Diva

e mai bine sa faci proba......si eu la fel am crezut ca imi va sta bine cu aceea coafura...dar nu,aratam super naspa......si bine ca am vazut,ca imi putea spune coafeza de 100 de ori ca nu imi sta bine ca nu o credeam....eu sunt ca toma necredinciosul.....trebuie sa vad ca sa ma conving.....pe mine m-au ajutat mult probele(care au fost destule ca nr.)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:31 
Diva

buna dimineata fetelor, ce faceti? bafta la proba oana si te asteptam cu pozeee :ndance: ely ce faci?... ti-a trecut durerea aceea?... esti bine acuma? ...vine bebele luna aceasta? :nlol: o sa te inebunesc cu intrebarile pana o sa ne anunti tu :nlol: ...abia astept sa ne dai vestea cea mare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:41 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor, ce faceti? bafta la proba oana si te asteptam cu pozeee :ndance: ely ce faci?... ti-a trecut durerea aceea?... esti bine acuma? ...vine bebele luna aceasta? :nlol: o sa te inebunesc cu intrebarile pana o sa ne anunti tu :nlol: ...abia astept sa ne dai vestea cea mare.

lily......durerile inca nu mi-au trecut.....le am zilnic....habar nu am ce este.....am zis sa mai merg inca odata saptamana asta la dr.......habar nu am daca e bb sau altceva.....eu vreau binenteles prima varianta.....na acum ramane de vazut......tu ce mai faci?cand plecati in vacanta?cred ca abia astepti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:44 
Diva

ce ai ,ely? simptome?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:45 
Diva

krys habar nu am daca sunt simptome sau nu......am de vreo 10 zile cred dureri exact ca la C.M., acum se apropia data sa vina...sa vedem ce o fi.....eu sper sa nu vina.....dar ramane de vazut :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 11:52 
Diva

eu sunt bine ely...pe 1 sept intru in concediu si pe 4 plec :ndance: nu stiu ce sa zic daca sunt simptome de gravida...cand trebuie sa-ti vina? eu singurele simptome pe care le-am avut cam imediat dupa ce m ramas gravida au fost durerile de sani...dar bineinteles ca simptomele difera de la persoana la persoana. poate cine stie iese ceva asa din prima :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:04 
Diva

lily scrie:
eu sunt bine ely...pe 1 sept intru in concediu si pe 4 plec :ndance: nu stiu ce sa zic daca sunt simptome de gravida...cand trebuie sa-ti vina? eu singurele simptome pe care le-am avut cam imediat dupa ce m ramas gravida au fost durerile de sani...dar bineinteles ca simptomele difera de la persoana la persoana. poate cine stie iese ceva asa din prima :nlol:

trebuie sa imi vina pe 1 septembrie normal......dar pe astea le am de 10 zile cred.....si sani sunt cam beton......doamne ajuta sa imi iasa din prima.....acum nu imi ramane decat sa astept......ce fain ptr tine......vacantaaaaaaa.......sper sa te distrezi la maxim,sa te simti bine si sa aveti o vacanta minunata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:09 
Diva

multumesc frumos ely :neyes: sper sa ma distrez si sa ma simpt bine. dupa ce ma intorc din vacanta vreau sa ma duc la mama o sapt sa ma rasfete un pic :D sper cand ma intorc din vacanta sa-mi dai vestea cea mare :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:10 
Diva

lily scrie:
multumesc frumos ely :neyes: sper sa ma distrez si sa ma simpt bine. dupa ce ma intorc din vacanta vreau sa ma duc la mama o sapt sa ma rasfete un pic :D sper cand ma intorc din vacanta sa-mi dai vestea cea mare :ndance:

da si eu sper la fel.....cat stai in vacanta? unde locuiesc parintii tai? in valcea ca si socrii? sau m-am inselat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:16 
Diva

in ungaria stau o sapt dar concediu am toata luna septembrie...parinti mei stau intr-o comuna pe langa vlcea pt ca sunt la pensie si s-au mutat la casa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]