Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 11:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 25 Aug 2009, 12:22 
Diva

lily scrie:
in ungaria stau o sapt dar concediu am toata luna septembrie...parinti mei stau intr-o comuna pe langa vlcea pt ca sunt la pensie si s-au mutat la casa

ce super....nicaieri nu e mai bine ca la mami acasa.....sa gateasca mancare buna ptr tine.....abia astept sa ajung si eu de craciun acasa......sa imi faca mami mancarurile mele preferate.....deja are lista facuta,saraca mama......stie deja ce trebuie sa cumpere,ce vreau sa mananc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:37 
Diva

asa este ely, si mama face la fel...data trecuta cand am fost la valcea am zis ca as manca chftelute si sambata saraca a venit cu chiftelute la mine :nlol: si eu ma duc foarte rar pe la ei pe acasa. cand ma duc in valcea vin si ei si atunci reusesc sa-i vad pe toti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 12:55 
Diva

lily scrie:
asa este ely, si mama face la fel...data trecuta cand am fost la valcea am zis ca as manca chftelute si sambata saraca a venit cu chiftelute la mine :nlol: si eu ma duc foarte rar pe la ei pe acasa. cand ma duc in valcea vin si ei si atunci reusesc sa-i vad pe toti

am crezut ca numai ptr mine e greu....ca ii vad cam "rar"pe ai mei.....dar voi locuiti in romania si tot rar va vedeti ......asta e viata.....dar mama tot mama ramane....face orice ptr copii ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:15 
Diva

am crezut ca numai ptr mine e greu....ca ii vad cam "rar"pe ai mei.....dar voi locuiti in romania si tot rar va vedeti ......asta e viata.....dar mama tot mama ramane....face orice ptr copii ei[/quote]
elly poate ne dai vestea cea mare....pana la urma toate difera de la o persoana la alta asa ca speram sa fie cu noroc.....lili vacanta placuta sa te distrezi cat de mult...dar sa ai si grija de bb...si eu sper sa iasa bine proba si voi veni cu poze:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:24 
Diva

sper sa am o veste buna in primul rand ptr noi si apoi si ptr voi......asteptarea ma omoara....dar nu am incotro....ce ai mai facut azi oana? curatenia e gata?
lily pe unde umbli mama?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:33 
Diva

elyt1000 scrie:
sper sa am o veste buna in primul rand ptr noi si apoi si ptr voi......asteptarea ma omoara....dar nu am incotro....ce ai mai facut azi oana? curatenia e gata?
lily pe unde umbli mama?

sunt la servici iubita :p multumesc frumos oana...iti dai seama ca o sa am grija de bb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:40 
Diva

hai ca mai ai putin si vine vacanta....cred ca numeri zilele....mai tai una din calendar azi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:43 
Diva

elyt1000 scrie:
hai ca mai ai putin si vine vacanta....cred ca numeri zilele....mai tai una din calendar azi

mai am un pic...de fapt vineri este ultima zi de lucru ca luni nu ma mai duc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:44 
Diva

super......hai ca mai ai 3 zile.....si dupa relax....cand incepi munca iar?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:48 
Diva

elyt1000 scrie:
krys habar nu am daca sunt simptome sau nu......am de vreo 10 zile cred dureri exact ca la C.M., acum se apropia data sa vina...sa vedem ce o fi.....eu sper sa nu vina.....dar ramane de vazut :D

a ..poate cine stie,sper sa fie asa cum iti doresti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 17:52 
Diva

mersic.....si eu sper sa fie....daca nu,mai incercam....pana e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 18:02 
Diva

wow la mine tuna si fulgera si ploua cu galeata.....vai ce urata vreme...o urasc....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 18:05 
Diva

elyt1000 scrie:
wow la mine tuna si fulgera si ploua cu galeata.....vai ce urata vreme...o urasc....

pe 1 octombrie incep serviciul si de pe 7 iam intru in concediu pt bb :ndance: deci o sa fiu tot in concediu. foarte naspa ely...la noi este cald si frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 20:20 
Diva

pe 1 octombrie incep serviciul si de pe 7 iam intru in concediu pt bb :ndance: deci o sa fiu tot in concediu. foarte naspa ely...la noi este cald si frumos[/quote]
eeee lili nu ma mai joc incepi serviciul exacr de ziua mea:D ....elly o sa fie cu noroc ori acum ori mai tarziu...importan sa fie ....mult succes....:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 20:44 
Diva

ziua ta este pe 1 octombrie? iti urez la multi ani de acum ca poate uit pana atunci :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 20:47 
Diva

buna scumpele, sincer nu am apucat sa citesc din urma, de luni alerg intruna ca o apucata, mi-am luat verighetele, rochita pt inchinatul betelei de vineri seara, am impartit din invitatii, si alte cumparaturi mai mici, dar care sunt si alea de alergat :eek:
in rest madutz a fost o frumoasa, ma bucur ca a iesit totul frumos, lily cum te mai simti scumpo?? puffy inca putin si gata vine ziua cea mare, ely? carlita?? incerc si eu sa intru cum pot, macar sa va tin la curent un pic si sa stiu ca sunteti bine sanatoase cu toatele, va pupacesc o seara placuta %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 20:49 
Diva

cine e pe 1 oct?? sotul meu e pe 2 oct, nunta e pe 3 oct si ziua mea pe 5, o sa o tin numai intr-o petrecere in luna oct ca mai am si cativa cunoscuti tot in oct :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 21:02 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
buna scumpele, sincer nu am apucat sa citesc din urma, de luni alerg intruna ca o apucata, mi-am luat verighetele, rochita pt inchinatul betelei de vineri seara, am impartit din invitatii, si alte cumparaturi mai mici, dar care sunt si alea de alergat :eek:
in rest madutz a fost o frumoasa, ma bucur ca a iesit totul frumos, lily cum te mai simti scumpo?? puffy inca putin si gata vine ziua cea mare, ely? carlita?? incerc si eu sa intru cum pot, macar sa va tin la curent un pic si sa stiu ca sunteti bine sanatoase cu toatele, va pupacesc o seara placuta %%-

Ce rochita e aceea pentru inchinatul betelei de vineri ? Ce inseamna aia adica? :D
Sa ne areti si noua rochita, suntem curioase :P:) ...(defapt eu sunt...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 21:03 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
cine e pe 1 oct?? sotul meu e pe 2 oct, nunta e pe 3 oct si ziua mea pe 5, o sa o tin numai intr-o petrecere in luna oct ca mai am si cativa cunoscuti tot in oct :p

oaw :D ....o sa chefuiti 3 zile si 3 nopti :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 21:16 
Diva

si eu sunt curioasa :nblink: eu sun bine, multumesc frumos...bafta la pregatiri si te asteptam cu vesti

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]