Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 00:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Botezul!
MesajScris: 25 Aug 2009, 15:57 
Moderator Ghidul Miresei

eu am fost la un botez in sibiu, la unul in maramures....si unul in cluj...atat cred, cat tin eu minte :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 16:17 
Diva

vb vine sa "il omoare"....ca il tine doar cateva secunde sub apa,il scoate si il baga iara....lor li se pare ok.....dar ptr parintii nu e atat de ok,cand vad ca copilul abia mai respira si apoi se pune pe un plans de nu il mai poti opri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 16:23 
Diva

imi era teama sa nu-l fi speriat asa tare incat sa-i fie frica apoi la baita acasa. cred ca ma duceam inapoi peste el si-l strangeam de gat :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 16:25 
Diva

Ayrun scrie:
imi era teama sa nu-l fi speriat asa tare incat sa-i fie frica apoi la baita acasa. cred ca ma duceam inapoi peste el si-l strangeam de gat :nlol:

te cred, si eu as fi facut la fel....iti dai seama ca putea ramane cu frica de a fi bagat in apa...deci sa inteleg ca nu exista probleme....super fain

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2009, 16:31 
Diva

inteleg sa il bage sub apa ca deh...asta e ritualul...dar nu cu capul inainte....asa vertical sau cu capul lasat pe spate....dar ala a fost chiar brutal...eu m-am speriat numai cat m-am uitat la tv daramite parintii...cred ca am si pus la instrumente poze cu alexia in timpul botezului...a fost tare delicat preotul si alexia nu a plans...se uita numai la mine cu o fatzuca..."ce imi fac astia mami?"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2009, 16:47 
Diva

fetelor, va atasez cateva poze de la botezul unei fetite ...superbe!mie imi place la nebunie:)
Fişiere ataşate:
ziua 668.jpg
ziua 668.jpg [ 49.97 KiB | Vizualizat de 15078 ori ]

Fişiere ataşate:
ziua 270.jpg
ziua 270.jpg [ 68.92 KiB | Vizualizat de 15078 ori ]

MesajScris: 13 Sep 2009, 21:06 
Diva

foarte frumusica...si destul de maricica pt botez :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2009, 21:12 
Diva

Bamba scrie:
foarte frumusica...si destul de maricica pt botez :))

da, are 7 luni.pt ca locuiesc in olanda si abia acum au putut veni in romania.mie imiplace costumasul ei:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:05 
Diva

hai ce dulcica e doamne.....dar puteau sa il boteze si aici in olanda......cred ca nu au vrut,au tinut sa faca in romania....in costumasul asta traditional care e superb.....cred ca si eu voi alege tot romania ptr botez.......unde locuiesc in olanda,stii cumva laura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:11 
Diva

elyt1000 scrie:
hai ce dulcica e doamne.....dar puteau sa il boteze si aici in olanda......cred ca nu au vrut,au tinut sa faca in romania....in costumasul asta traditional care e superb.....cred ca si eu voi alege tot romania ptr botez.......unde locuiesc in olanda,stii cumva laura?

stiu ca au vrut neaparat sa faca botezul in romania.Pe fetita o si cheama Iza Maria.
Chiar vroiam sa iti spun Ely ca mama fetitei a nascut acasa, si a inteles ca are si beneficii financiare si beneficiaza de bona pt o anumita perioada.Imi amintesc ca tu spuneai ca nu primesc nici un ban.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:16 
Diva

stiu ca au vrut neaparat sa faca botezul in romania.Pe fetita o si cheama Iza Maria.
Chiar vroiam sa iti spun Ely ca mama fetitei a nascut acasa, si a inteles ca are si beneficii financiare si beneficiaza de bona pt o anumita perioada.Imi amintesc ca tu spuneai ca nu primesc nici un ban.[/quote]

da????? ,nu imi amintesc sa fii spus asa ceva, sincer.,.....a mea cumnata are 2 nasteri ,aici cel mai normal este nasterea acasa si ai o saptamana asistenta medicala care te invata cum sa-i faci baita lui bebe si in plus gateste,spala si are grija de invitatii tai.....binenteles intr-un interval de ore.....nu sta 24 ore din 24 ore....de obicei vine la 8 dimineata si la 13:00 pleaca
frumos nume are fetita.....si e o mica olandeza.....blonda cu ochii albastri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:23 
Diva

elyt1000 scrie:

da????? ,nu imi amintesc sa fii spus asa ceva, sincer.,.....a mea cumnata are 2 nasteri ,aici cel mai normal este nasterea acasa si ai o saptamana asistenta medicala care te invata cum sa-i faci baita lui bebe si in plus gateste,spala si are grija de invitatii tai.....binenteles intr-un interval de ore.....nu sta 24 ore din 24 ore....de obicei vine la 8 dimineata si la 13:00 pleaca
frumos nume are fetita.....si e o mica olandeza.....blonda cu ochii albastri

Da..,,foarte ciudat cu nasterea acasa...
Sunt sigura ca e vb de costuri pt spitale, si de-asta nebuna cu nascutul acasa.dar eu nu m-as supune la nici un risc, oricat de mic .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:29 
Diva

Da..,,foarte ciudat cu nasterea acasa...
Sunt sigura ca e vb de costuri pt spitale, si de-asta nebuna cu nascutul acasa.dar eu nu m-as supune la nici un risc, oricat de mic .[/quote]

mai nu stiu care e faza,stiu doar ca toate prietenele mele de aici fie ele olandeze sau romance au nascut acasa....totul a fost super ok......eu nici nu ma gandesc la asa ceva,am spus de la bun inceput cand o fi sa fie,eu vreau la spital......daca ai asigurare medicala(care este obligatorie si toti o au) platesti inca 250 euro ptr nasterea la spital.......iar ptr bani astia nu imi asum nici un risc.....se poate intampla ceva cu copilul la nastere si binenteles ca nu exista aparatura de la spital acasa.....pai pana ajung cu copilul la spital se poate intampla absolut orice....doamne fere.....da,nici nu vreau sa ma gandesc.....fiecare face cum vrea si cum crede de cuviinta....eu imi i-au bocceluta si direct la spital o tai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:34 
Moderator Ghidul Miresei

O verisoara de a mea a nascut in Germania la spital, si timp de 6 saptamana in fiecare zi o vizita moasa acasa si statea cate 3-4 ore cu ea, o mai invata una alta sau doar stateau la povesti. Fain, nu? :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:38 
Diva

carlita scrie:
O verisoara de a mea a nascut in Germania la spital, si timp de 6 saptamana in fiecare zi o vizita moasa acasa si statea cate 3-4 ore cu ea, o mai invata una alta sau doar stateau la povesti. Fain, nu? :p

da....pare alta lume fata de ce se intampla in Romania.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:40 
Moderator Ghidul Miresei

da, asa este....vecina mea a nascut doar cu moasa pentru ca doctorul nu era acolo :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:41 
Diva

carlita scrie:

:eek: 6 saptamani?? asta da noroc....aici este decat prima saptamana, si te invata intr-adevar totul despre bebe,are si o carticica in care scrie totul despe bb....
mie prima data mi s-a parut atata de ciudat chestia asta.....eu i-am spus sotului ca nu am nevoie de nici o femeie in casa noastra dupa nastere,ca vine mama si are ea grija de mine si de bb......dar al meu a spus ca e ff bine sa vina asistenta acasa,am multe de invatat despre bb de la ea, e gratis,dar nu obligatoriu.....si acum am vazut de 2 ori la a mea cumnata si chiar mi-a placut.....e super fain

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:44 
Diva

da....pare alta lume fata de ce se intampla in Romania.[/quote]

doamne laura mare dreptate ai....e alta lume,cu totul si cu totul diferita de ce se intampla in romania.......am fost socata cand am intrat prima data intr-un spital aici......am fost cu a mea soacra care are diabet la controlul ei lunar.....i-am spus ca am gresit cladirea,parca eram intr-un hotel 5 stele.....lux fetelor,respect si toleranta,ceea ce nu vei gasi in veci in spitalele romanesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 10:59 
Diva

elyt1000 scrie:

doamne laura mare dreptate ai....e alta lume,cu totul si cu totul diferita de ce se intampla in romania.......am fost socata cand am intrat prima data intr-un spital aici......am fost cu a mea soacra care are diabet la controlul ei lunar.....i-am spus ca am gresit cladirea,parca eram intr-un hotel 5 stele.....lux fetelor,respect si toleranta,ceea ce nu vei gasi in veci in spitalele romanesti

gasesti si aici, dar la particular.
Adica sa mai platesti pe anga ce cotizezi la stat.. :d.Eu multumesc la D-zeu nu am ajuns in spital nciodata si cand am avut ceva minor am fost la particular mereu.dar cred ca as face cu nervii la c ignoranta si nesimtire este in sistemul sanitar din Romania.
Mai ciudat e ca discut cu prieten medici si discuta asa natural despre plicul pe care il primesc si cati bani fac pe langa salar incat de multe ori ma cert cu ei.Dar ...... dintr-un mic punct de vedere au si rezidentii dreptate....cum sa traiesti cu 750 de ron?....dupa atatia ani de scoala si invatat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:00 
Diva

elyt1000 scrie:
:eek: 6 saptamani?? asta da noroc....aici este decat prima saptamana, si te invata intr-adevar totul despre bebe,are si o carticica in care scrie totul despe bb....
mie prima data mi s-a parut atata de ciudat chestia asta.....eu i-am spus sotului ca nu am nevoie de nici o femeie in casa noastra dupa nastere,ca vine mama si are ea grija de mine si de bb......dar al meu a spus ca e ff bine sa vina asistenta acasa,am multe de invatat despre bb de la ea, e gratis,dar nu obligatoriu.....si acum am vazut de 2 ori la a mea cumnata si chiar mi-a placut.....e super fain

eu nu o suport nici pe mama sa stea pe capul meu in casa.... :(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]