Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 15 Mar 2006, 17:45 
Diva

Citat:

eu ce sa zic sunt inca la scoala,la facultate! nu am nici o treaba! ma gandeam sa ma angajez la anul viitor ,nu stiu sa vedem ca ne descurcam si cu salariul lui iubi. nu avem o viata grea aici.:)

:mellow: abia acum m-am uitat ca tu ai doar 20 de ani!!!!! draga de tine!!!! :flowers: :love: ce miresica tanara!!!!!! eu sunt "capra batrana", nu copil inocent ca tine :love: bucura-te de anii de scoala, ca sunt cei mai frumosi, ca dupa aia doar pensia o mai astepti :D :devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:48 
Diva

Citat:

:mellow: abia acum m-am uitat ca tu ai doar 20 de ani!!!!! draga de tine!!!! :flowers: :love: ce miresica tanara!!!!!! eu sunt "capra batrana", nu copil inocent ca tine :love: bucura-te de anii de scoala, ca sunt cei mai frumosi, ca dupa aia doar pensia o mai astepti :D :devil:

da sa stii ca asa e. e bine ca eu nici nu am vrut sa ma marit mai tarziu de 21-22 ani,mi se pare ok sa ma marit de pe acuma, sa nu am un copil la varsta inaintata.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:51 
Diva

Citat:

da sa stii ca asa e. e bine ca eu nici nu am vrut sa ma marit mai tarziu de 21-22 ani,mi se pare ok sa ma marit de pe acuma, sa nu am un copil la varsta inaintata.;)

da...anii de facultate sunt cei mai tari...fara responsabilitati, fara grija zilei de maine...merita sa profiti din plin de ei...niciodata nu o sa mai fie ca acei ani...
...casa de piatra...si felicitari ca ai curaj sa te mariti asa de tanara...

am si eu o sora de 20 de ani, nu mi-as putea imagina ca s-ar marita...e asa un copil...inca nu stie ce inseamna viata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:30 
Diva

Citat:

Eu m-am angajat din anul I de facultate. Da nu-mi pare rau deloc. Daca nu incepeam asa devreme nu reuseam sa gasesc un post ca asta la terminarea facultatii:D

ce misto...eu abia in anul III am inceput, dar nu-mi pare rau!! D-asta mititica Anca tot spune ca nu-si permite sa-si ia cine stie ce nebunii de rochitze sau accesorii!! Scumpik..:love::love::love: Cred ca esti cea mai tanara de aici!! Sa fie intr-un ceas bun!! Vezi sa nu iti para rau mai tarziu ca te-ai grabit sa te mariti la 20 de ani!! Trebuia "sa mai treci prin viata" si tu ...asa ..pana pe la vreo 25!! Da lasa...e decizia ta! Mult noroc!!%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 19:07 
Diva

Citat:

ce misto...eu abia in anul III am inceput, dar nu-mi pare rau!! D-asta mititica Anca tot spune ca nu-si permite sa-si ia cine stie ce nebunii de rochitze sau accesorii!! Scumpik..:love::love::love: Cred ca esti cea mai tanara de aici!! Sa fie intr-un ceas bun!! Vezi sa nu iti para rau mai tarziu ca te-ai grabit sa te mariti la 20 de ani!! Trebuia "sa mai treci prin viata" si tu ...asa ..pana pe la vreo 25!! Da lasa...e decizia ta! Mult noroc!!%%-%%-

Angelina,vezi tu sunt eu tinara dar il cunosc pe iubi de cand eram eu la vreo 15 ani am copilarit pe langa bloc si cam acum 2 ani ne-am cuplat in 2004 ,ce pot sa zic decat ca sunt asa de fericita cum nu am mai fost demult. si ma bucur ca el este jumatatea mea,perechea mea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna! il iubesc mult!

sa stii mady ca e ceva sa ai o casa a ta unde sa locuiesti doar tu cu viitorul sot,e rau cand locuiesti cu soacra sau cu parintii nu ai intimitatea pe care ti-ai fi dori-o.
eu sunt fericita asa la 21 ani.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:18 
Diva

Citat:

Pai nici noi nu stam cu socrii sau cu parintii, da ne costa....

true!!:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:19 
Diva

Citat:

Angelina,vezi tu sunt eu tinara dar il cunosc pe iubi de cand eram eu la vreo 15 ani am copilarit pe langa bloc si cam acum 2 ani ne-am cuplat in 2004 ,ce pot sa zic decat ca sunt asa de fericita cum nu am mai fost demult. si ma bucur ca el este jumatatea mea,perechea mea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna! il iubesc mult!

sa stii mady ca e ceva sa ai o casa a ta unde sa locuiesti doar tu cu viitorul sot,e rau cand locuiesti cu soacra sau cu parintii nu ai intimitatea pe care ti-ai fi dori-o.
eu sunt fericita asa la 21 ani.;)

tu esti cea mai avantajata!!! intai casa apoi nunta!!Te-ai scos!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:34 
Diva

Citat:

tu esti cea mai avantajata!!! intai casa apoi nunta!!Te-ai scos!!

ne indepartam de la subiect!!! :huh: (si cred ca din cauza mea :~*)
dar va aduc eu pe drumul cel bun! :D am pus invitatiile la instrumente, sunt in curs de aprobare... cred ca nunta asta m-a convins sa ma apuc de ceva cursuri de fotografie, ca nu le am cu pozele :( in fine, o sa le vedeti voi... :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 14:25 
Diva

Citat:

Pai nu-ti dai seama ca sunt plicuri decat daca te uiti atent.Mie mi s-a parut elegant si practic:ok:
:wok::ok::wok::ok:e interesanta ideea!!:wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 15:08 
Veteran

eu initial vroiam sa pun carduri facute de noi acasa pe calc la fiecare in fata si niste plicuri tot asa tiparite acasa cu numele de familie pe masa in dreptul barbatului de exemplu ca in general vor fi pereche dar:rolleyes:cred ca nu e bine ce vreau mai bine renunt la carduri ca e mare aglomeratie pe masa si cu ele si ii las sa se ghideze dupa numele de familie de pe plic si astfel sa stea la mese......ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]