Ultima vizită a fost: Acum este 02 Iul 2025, 05:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 14 Mar 2006, 19:48 
Diva

Citat:

La nunta?
Traditional: aperitiv (la care nu m-aam hotarat daca o sa pun caviar si somon, ma mai gandesc), peste (cu cartofi natur, cred, sau cu legume) sarmale (si cu varza si cu vita si smantana si mamaliguta) si friptura cu carnaciori si cartofi prajiti cred cu salata de ce-o fi.
Si crantanele pe masa si tortul si gata.

Sunt inca in dilema ca o sa fie garnitura de carofi si la peste si la friptura si as vrea sa evit asta. Dar cum
(?)

eu tot ceva de genul asta ..fara caviar si alte nebunii ( ca mor babele p-acolo si nu stiu ce baga-n gura)...aperitiv...peste ...sarmale...si friptura!! la peste voi avea si eu cartofi! In acest context ...friptura (care e mix grill: pui , vita, porc, mititei) ) eu nu o sa mai pun aici garnitura! Doar salata de vara( rosii,castraveti, sau varza)! apoi ...tortul...si crontzo!! Pe masa ..cosuri cu fructe!!:-`:-` Bon apetit!!!:food::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 21:52 
Veteran

Citat:
news

am fost la un alt restaurant, era 800.000 meniul cu 3 feluri de mancare...si atat...deci cred ca am ales bine ;)

ieftin tare..fata de 1mil juma la mine..:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:33 
Diva

Citat:

Ea o face pe alte meleaguri:ok:
Aia se distreaza mai mult:D
:D:D:p:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 01:03 
Diva

Citat:
pai uite de la 11 pana pe la 17-18 este pranzul, dupa care lumea merge acasa se schimba se odihneste si pe la 19-20 incepe distractia de noapte adica cina.stiu ca suna ciudat dar te inveti si cua asta...mananci mai mult, te distrezi mai mult cum spunea si Gina:p

o fi cum o fi ...important e sa te simti bine si sa fi fericita...asta iti dorim toate...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:14 
Veteran

Citat:
apropo de meniu si restaurant :)

vorbeam ieri cu o prietena care are nunta in august...meniul costa relativ putin (500.000 lei dar nu contine ...multe) dar trebuie sa plateasca chelnerii si bucatarul cate 100.000 pe ora dupa ora 22 (cand nu ii mai plateste restaurantul).

la faza asta eu sunt norocoasa, chelnerii si bucatarul (inclusiv tipsurile) sunt incluse in meniu! :)

naspa de ea...si eu sunt norocoasa...pe mine meniul ma costa 1 mil 200,si are de toate pt toti...sa nu moara saracii oameni de foame ...toata seara...si nici de sete..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]