Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 27 Aug 2009, 12:39 
Diva

mai bine platesti in plus dar esti sigura decat sa te trezesti in ziua nunti ca nu are cine sa te coafeze... nu am aflat inca ce este pt ca este mic...pe la 4 luni si ceva se vede si atunci daca vrea sa ne arate :nlol: o sa va anunt indata ce aflu :p . am o prietena care este si ea gravida si a fost la ecograf sa vada ce are iar bb ei si-a pus manutele intre picioare sa nu se vada :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 12:42 
Diva

lily scrie:
mai bine platesti in plus dar esti sigura decat sa te trezesti in ziua nunti ca nu are cine sa te coafeze... nu am aflat inca ce este pt ca este mic...pe la 4 luni si ceva se vede si atunci daca vrea sa ne arate :nlol: o sa va anunt indata ce aflu :p . am o prietena care este si ea gravida si a fost la ecograf sa vada ce are iar bb ei si-a pus manutele intre picioare sa nu se vada :rofl:

da asa este ai dreptate mai bine dau un banutz in plus dcat sa ma trezesc cu surprize....
am mai auzit asa cu bb-ul....si la cumnata mea a facut la fel...dar pana la urma s-a lasat pagubasa si a luat m\anutzele:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 12:50 
Diva

eu una nu stau cu grija, am coafeza o stiu de 8 ani de zile face treaba buna, daca o chem la 5 dimineata la 5 vine, tinand cont ca e din celalalt oras, cosmeticiana la fel o stim de vreo 7 ani parca sa zic, la fel si cu ea, manichiurista am, dar parca as schimba ceva totusi O:)
puffy eu iti tin pumnii sigur se va rezolva, lily tu esti mai bine? ely ce-o fi cu ea??
eu stau ca pe ghimpi :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 13:34 
Diva

amely85 scrie:
eu una nu stau cu grija, am coafeza o stiu de 8 ani de zile face treaba buna, daca o chem la 5 dimineata la 5 vine, tinand cont ca e din celalalt oras, cosmeticiana la fel o stim de vreo 7 ani parca sa zic, la fel si cu ea, manichiurista am, dar parca as schimba ceva totusi O:)
puffy eu iti tin pumnii sigur se va rezolva, lily tu esti mai bine? ely ce-o fi cu ea??
eu stau ca pe ghimpi :blink:

hey fetele,cu mine e f bine.....inca nu am de ce sa ma plang.....ieri am avut o zi super faina.....am fost si i-am vizitat bb prietenei mele din Filipine....o fetita asa micuta si cu asa mult par(nu am vazut in viata mea)....dar frumusica foc (ca si mama de altfel).....apoi am fost la prietena mea si am mancat(a gatit mancare romanesca yupi yupi)si apoi am dus-o acasa pe prietena mea brazilianca(am fost impreuna toata ziua)....am ajuns pe la 17:00 acasa.....in timp sa ma apuc de gatit ptr sot......
amely ma bucur ca nu ai probleme cu coafeza.....iti doresc succes cu genele
oana o sa fie bine....pana la urma vei gasi pe cineva sa te faca frumoasa(nu ca nu ai fi.....acum aduci completarii)
lily sper ca te simti bine.....maine e ultima zi de munca si apoi vacantaaaaaaaaaaaa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 13:47 
Diva

Ely,tu ai prietene de toate nationalitatile :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 13:52 
Diva

ral_ct scrie:
Ely,tu ai prietene de toate nationalitatile :)

:nlol: :nlol: exact.....ne-am cunoscut la scoala(cand toate invatam limba olandeza).......am prietene din romania(aici cunoscute),turcia,filipine,thailanda,brazilia,republica dominicana......si cam atata....o sa pun o poza in albumul meu sa le vezi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 14:48 
Diva

wow!chiar as vrea sa vad o poza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 15:08 
Diva

sunt bine dar se pare ca au inceput iar senzatile de greata :x dar in rest sunt ok :D astept vacanta ra ma relaxez :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 15:38 
Diva

ral am pus cateva poze in albumul personal......le poti vedea
lasa lily ca o sa ii prieasca la bb vacanta si nu o sa-ti mai de-a atata bataie de cap....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:05 
Diva

buna scumpele, am fost la magnificu salon profesional de pus gene false, o rog pe tipa sa ma machieze pt nunta si sa-mi puna gene, bun, pana aici, ma machiaza la un ochi dupa ce ma intreaba cu ce culori prefer, dintre roz si argintiu ca asa se machiaza miresele :curse:
bun ii zic cu argintiu pt ca eu sunt inchisa la ten un pic, rozu cred ca eram circ,mahiaj mai urat decat ala, va jur ca nu am vazut... eu de fapt am cosmeticiana mea care machiaza super, la toate nuntile ptrecerile am fost facuta de ea, si eu si mama si sormea, f frumos, dar daca tot am zis ca imi pun gene, ma gandeam sa incerc un machiaj... ma machiat cu un gri deschis si unu inchis, va jur ca daca ma duceam la circ nu faceam tenta urata cu circarii :wall:
bun, i-am zis sa ma demachieze ca am vazut de ce e in stare cu machiaju, mai erau cateva colege de-ale iei care vai ce superb cu gri :\ eu deja fierbeam, mama radea de murea.
ma demachiaza, sa-mi pun gene acum, deci o panarama, ori ea nu stia sa le puna ori numai stiu ce sa cred, mi se vedeau 2 randuri de gene :nerv:
intr-un final i-am spus sa mi le de-a jos proba aia magnifica sa incheiat, i-am platit fabuloasa suma de 30 de lei pt machiaj, va jur cand o revad pe prietena mea cosmeticiana o pup de nu se vede :-`
mai am miercuri o incercare la un salon din galati, sa vdm si acolo ce-o iesii :really: :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:08 
Diva

amely85 scrie:
buna scumpele, am fost la magnificu salon profesional de pus gene false, o rog pe tipa sa ma machieze pt nunta si sa-mi puna gene, bun, pana aici, ma machiaza la un ochi dupa ce ma intreaba cu ce culori prefer, dintre roz si argintiu ca asa se machiaza miresele :curse:
bun ii zic cu argintiu pt ca eu sunt inchisa la ten un pic, rozu cred ca eram circ,mahiaj mai urat decat ala, va jur ca nu am vazut... eu de fapt am cosmeticiana mea care machiaza super, la toate nuntile ptrecerile am fost facuta de ea, si eu si mama si sormea, f frumos, dar daca tot am zis ca imi pun gene, ma gandeam sa incerc un machiaj... ma machiat cu un gri deschis si unu inchis, va jur ca daca ma duceam la circ nu faceam tenta urata cu circarii :wall:
bun, i-am zis sa ma demachieze ca am vazut de ce e in stare cu machiaju, mai erau cateva colege de-ale iei care vai ce superb cu gri :\ eu deja fierbeam, mama radea de murea.
ma demachiaza, sa-mi pun gene acum, deci o panarama, ori ea nu stia sa le puna ori numai stiu ce sa cred, mi se vedeau 2 randuri de gene :nerv:
intr-un final i-am spus sa mi le de-a jos proba aia magnifica sa incheiat, i-am platit fabuloasa suma de 30 de lei pt machiaj, va jur cand o revad pe prietena mea cosmeticiana o pup de nu se vede :-`
mai am miercuri o incercare la un salon din galati, sa vdm si acolo ce-o iesii :really: :really:

doamne dumnezeule ce mai incompetente....cine doamne iarta-ma le angajeaza si pe astea.....asa am patit eu de 4 ori aici.....si tot de atatea ori m-am umplut de nervi si am platit.....si nu ai gene false???????? vai ce naspa.....data viitoare mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:18 
Diva

ce naiba ely, daca nu as avea bunu asta simt al meu, desi ma scotea din pepeni una ca vai ce superb, pe limba imi statea sa o anunt sa-si faca ea superbitatea aia :blink:
nu am gene, incerc miercuri la galati sa vad ce si cum si acolo. dar sunt dezamagita rau :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:34 
Diva

imi pare rau ca nu a iesit bine proba ta...sper ca miercuri sa iasa ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:44 
Diva

lily scrie:
imi pare rau ca nu a iesit bine proba ta...sper ca miercuri sa iasa ok

buna fetelor....acuma plec spre salonul unde ar trebui sa imi faca de la sala....nu ma fac astazi dar macar sa pun o intrebare sa speram ca va fi bine....
draga amelly uite asa sta treaba...dam doar peste persoane care nu stiu sa isi faca treaba ....asta este...eu imi voi face machiajul singurik si sincer iti spun ca eu i fac cu roz.,...si m-am vopsit acuma si neagra:D si sunt si creola de felul meu...dar mie cu altceva nu mi-ar placea....bine in combinatii de maro si crem....sper\ sa iti iasa data viitoare.....:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:45 
Diva

amely85 scrie:

mai intalnesti si asa ceva..si pe mine ma dispera cand fac colegele lor''vai ce superb''
nici mie nu mi-a reusit prima proba de machiaj si vreau sa iti zic ca a doua proba nu am mai facut,pt ca nu am mai avut timp,am vazut poze cu o tipa machiata la nunta si mi-a placut mult..totul a iesit cum am vrut!
rezolvi tu..dar incompetenta fata..a si ele se asteapta sa fii incantata si sa iti placa ,nici nu concep altceva! :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 16:49 
Diva

[quote="amely85"]buna scumpele, am fost la magnificu salon profesional de pus gene false, o rog pe tipa sa ma machieze pt nunta si sa-mi puna gene, bun, pana aici, ma machiaza la un ochi dupa ce ma intreaba cu ce culori prefer, dintre roz si argintiu ca asa se machiaza miresele :curse:
mai am miercuri o incercare la un salon din galati, sa vdm si acolo ce-o iesii :really: :really:[/quot

din ce oras esti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 17:46 
Diva

fetele eu am cosmeticiana mea, care sincer face machiaje intradevar profesionale, exact cum trebuie si cum ii sta bine persoanei, da ma mancat pe mine undeva ca de... ma gandeam daca imi oun gene sa incerc si o alta mana, dar va jur ca ma duc miercuri in galati sa imi pun gene, poate gasesc totusi o persoana competenta,asa m-au enervat alea, parca trebuia sa imi si placa machiaju, mai faceau si din alea: vai ce superb colega, super, mama murea de ras, eu de nervi :x
sunt din braila

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 17:49 
Diva

amely85 scrie:
fetele eu am cosmeticiana mea, care sincer face machiaje intradevar profesionale, exact cum trebuie si cum ii sta bine persoanei, da ma mancat pe mine undeva ca de... ma gandeam daca imi oun gene sa incerc si o alta mana, dar va jur ca ma duc miercuri in galati sa imi pun gene, poate gasesc totusi o persoana competenta,asa m-au enervat alea, parca trebuia sa imi si placa machiaju, mai faceau si din alea: vai ce superb colega, super, mama murea de ras, eu de nervi :x
sunt din braila

te-am intrebat pt ca am crezut ca esti din buc.
eu mi-am pus gene false cand mi-am facut machiajul de nunta. erau din acelea de o zi.
oricum am auzit ca astea permanente nu sunt f bune pt ca provoaca iritatii si iti mai cad genele tale o data cu ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 17:53 
Diva

nu ca as vrea sa ma dau mare sau ceva de gen, cele care aveti nunta, faceti-va probe la machiaj si coafura, nu toate aveti bafta sa da-ti peste cineva competent din prima, va jur daca nu aveam pe nimeni, si de felul meu nu ma aranjam mai des, urlam o zi intreaga numa la gandu ca in ziua nuntii voi avea un asemenea machiaj, deci cel mai bine chit ca dati niste banuti mai bine sa faceti probe :huh:
nu sunt din bucuresti, oricum eu incerc si la galati, daca nu si nu, ma las pagubasa, insist cu rimel mai mult si asta e :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 17:56 
Diva

mai eu am mai discutat cu cateva fete, la fel mi-au spus ca nu e nici o problema, daca ar stii gagica asta sa mi le puna nu mi-as mai bate capul, dar mom inca nu se pricepe, oricum ma duc iar dupa mere laudate, vad si miercuri ce va fi :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]