Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 27 Aug 2009, 17:59 
Diva

amely85 scrie:
nu ca as vrea sa ma dau mare sau ceva de gen, cele care aveti nunta, faceti-va probe la machiaj si coafura, nu toate aveti bafta sa da-ti peste cineva competent din prima, va jur daca nu aveam pe nimeni, si de felul meu nu ma aranjam mai des, urlam o zi intreaga numa la gandu ca in ziua nuntii voi avea un asemenea machiaj, deci cel mai bine chit ca dati niste banuti mai bine sa faceti probe :huh:
nu sunt din bucuresti, oricum eu incerc si la galati, daca nu si nu, ma las pagubasa, insist cu rimel mai mult si asta e :nerv:

si cat iti ia pt un machiaj?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 18:02 
Diva

spre exemplu pt un ochi machiat azi, si m-am sters la 5 min ma costat 30 de lei,ideea e ca o mireasa ar da si 100 de lei numa sa nu fie un lucru facut de mantuiala, eu cu experienta mea in machiaj si ma machiam mai bine de 1000 de ori decat tipa aia... sincer nu stiu cat va costa la galati dar macar sa vad si eu o tipa care nu e numa gura de ea :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 18:23 
Diva

amely85 scrie:
spre exemplu pt un ochi machiat azi, si m-am sters la 5 min ma costat 30 de lei,ideea e ca o mireasa ar da si 100 de lei numa sa nu fie un lucru facut de mantuiala, eu cu experienta mea in machiaj si ma machiam mai bine de 1000 de ori decat tipa aia... sincer nu stiu cat va costa la galati dar macar sa vad si eu o tipa care nu e numa gura de ea :curse:

aha. eu am dat 350 ron anul trecut. tipul este super profesionist din toate punctele de vedere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 18:27 
Diva

un machiaj 350 de ron?? sa ma scuzi dar ce e operatie estetica???
inteleg un 350 de ron coafat, desi si asta e mult, cat de profesionist ai fi si cat de extrem de scumpe ar fi produsele tot mi se pare scump :nerv:
banui asta doar pt ca i-ai spus ca esti mireasa, mai nou asa se procedeaza, daca esti mireasa e clar ca trebuie sa platesti, la dublu :blink: :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 19:16 
Diva

amely85 scrie:
inteleg un 350 de ron coafat, desi si asta e mult, cat de profesionist ai fi si cat de extrem de scumpe ar fi produsele tot mi se pare scump :nerv:
banui asta doar pt ca i-ai spus ca esti mireasa, mai nou asa se procedeaza, daca esti mireasa e clar ca trebuie sa platesti, la dublu :blink: :blink:

vai de mine...dar chiar ca e scump tare de tot....eu tocmai m-am intors de la sala si proba la coafat ma costa 40 ron si la nunta nimik:D:D:D iupy si lucreaza bine de tot....am vazut o fata facuta arata superb si mi-a zis ce imi sta bine si mi-a aratat asa cat de cat astazi cum ar fi sa faca,......miu-a placut mi-a mai venit inima la loc...mai ales ca mi-a facut progamare pt proba joia viitoare abia astept.....pana si unghiile nu ma costa atat de mult...siner mi se pare enorm de scump 350 de ron...cat de profesionist ai fi .lasa ca mie imi va iesi bine machiajul de mana mea:P
amely succes la proba in galati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 19:29 
Diva

ce ma bucur oana ca ti-ai gasit o coafeza buna :ndance: :ndance: sa ne pui poze sa te vedem si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 19:38 
Diva

amely85 scrie:

un machiaj profesionist pt mireasa atata costa...
acuma ai de ales te machiezi singura...ori dai peste tipe unde ai facut tu proba ...ori alegi un machiaj profesionist la banii astia ....dar acuma este si dupa posibilitatiile fiecaruia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 19:48 
Diva

da serene numa bucurestiul isi permite sa-si faca machiaj de 350 de ron, e uite ca eu am specificat ca am cosmeticiana profesionista care stie sa machieze...dar ca fiind la un salon pt punerea genelor profesioniste, m-am gandit sa imi fac si un machiaj...eu spre exemplu imi permit sa platesc un machiaj si multe altele, nu vad de ce as da banii astia pt un machiaj, care probabil nu va diferi mult fata de tipa pe care o am eu si una profesionista de bucuresti :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:02 
Diva

amely85 scrie:
da serene numa bucurestiul isi permite sa-si faca machiaj de 350 de ron, e uite ca eu am specificat ca am cosmeticiana profesionista care stie sa machieze...dar ca fiind la un salon pt punerea genelor profesioniste, m-am gandit sa imi fac si un machiaj...eu spre exemplu imi permit sa platesc un machiaj si multe altele, nu vad de ce as da banii astia pt un machiaj, care probabil nu va diferi mult fata de tipa pe care o am eu si una profesionista de bucuresti :really:

eu nu cred ca numai bucurestiul isi permite sa'si faca un asemenea machiaj...dar daca tu ai o o cosmeticiana incearca sa nu te m'ai stresezi ca in privinta asta tu poti sa stai linistita...dar pana la urma tu ai reusit sa'ti pui genele false sau nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:19 
Diva

lily scrie:
ce ma bucur oana ca ti-ai gasit o coafeza buna :ndance: :ndance: sa ne pui poze sa te vedem si noi

ma bucur si eu ptr tine oana....abia astept sa vad pozele de la proba....ce bine ca ti-a venit inima la loc.....eu am platit aici 100E pe coafat si machiat proba+ in ziua nuntii.....deci si mie mi se pare extrem de dur numai machiajul 350 ron......dar ptr mirese intotdeauna e mai scump

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:20 
Diva

nu e cazul sa ne stresam atat de mult....bine ca ai pe cine sa te macheze ....sincer eu am vazut si machiaj de 2 mil....vai de capul lui...ca se poarta naturalul dar era prea natural si dadea doar bine asa in unele poze iar in relitate vai te speriai.....dar nu la toti este asa bineinteles....daca cere pretul ala presupun ca are si o clientela formata care a dus si vestea....
mersi frumos lili si eu ma bucur ca am gasit-o...si abia astept joia viitoare sa vad cum iese......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:22 
Diva

ma bucur si eu ptr tine oana....abia astept sa vad pozele de la proba....ce bine ca ti-a venit inima la loc.....eu am platit aici 100E pe coafat si machiat proba+ in ziua nuntii.....deci si mie mi se pare extrem de dur numai machiajul 350 ron......dar ptr mirese intotdeauna e mai scump[/quote]
da asa este...dar acuma ma bucur ca termin cu 40 de lei si proba si la nunta ca e bonus si imi face 20 la suta si pt unghii care costa 140 ron + 22 ron pedichiura ....dar este super bine zic eu....si macar e serioasa si mi-a facut programare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:26 
Diva

asta conteaza in primul rand ....seriozitatea.....iti dai seama de om dupa asta....daca nu are cuvant sa se duca......nu poti face treaba cu astfel de oamenii,mai bine lipsa......sunt sigura ca o sa iasa bine....si abia astept sa vad poze cu tine de la proba si sa te vad si neagra vopsita la par

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:51 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
ral am pus cateva poze in albumul personal......le poti vedea
lasa lily ca o sa ii prieasca la bb vacanta si nu o sa-ti mai de-a atata bataie de cap....

si eu vreau sa vad pozele ely...le-ai scos deja din album? ca nu vad nici o poza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 20:52 
Diva

sunt acolo carlita.......le-am pus azi dupa-amiaza
cum de nu le vezi? vezi vreo poza de a mea?

p.s. acum trebuie sa le vezi....te-am adaugat in lista de prieteni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 21:02 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
da asa este...dar acuma ma bucur ca termin cu 40 de lei si proba si la nunta ca e bonus si imi face 20 la suta si pt unghii care costa 140 ron + 22 ron pedichiura ....dar este super bine zic eu....si macar e serioasa si mi-a facut programare

oaw...ce ieftin...la noi cu 40 lei nu-ti faci nici macar un aranjat din perie...apoi un coafat pentru nunta...la noi cam asa sunt preturile...pentru coafat de la 150 lei in sus...

machiaj de la 80 lei in sus (stiu sigur) ca am fost la machiat anul acesta si nu la ceva salon profesionist...la unul de asta de cartier...nu ma indoiesc ca un machiaj k-lumea costa 350 lei...dar probabil nu as da chiar atat...sau depinde :nlol:

manichiura, eu mi-o fac tot cu 40 lei la un salon din apropiere...pedichiura ultima data am facut-o cu 60...la un salon nou, am vrut sa il incerc :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 21:04 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
sunt acolo carlita.......le-am pus azi dupa-amiaza
cum de nu le vezi? vezi vreo poza de a mea?

p.s. acum trebuie sa le vezi....te-am adaugat in lista de prieteni

acum am reusit, a trebuit sa te adaug si eu sa le pot vedea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 21:06 
Moderator Ghidul Miresei

ely...ce frumoasa esti in rochita aia alb-negru, esti superba!

frumoase prietenele tale :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 21:08 
Diva

machiaj de la 80 lei in sus (stiu sigur) ca am fost la machiat anul acesta si nu la ceva salon profesionist...la unul de asta de cartier...nu ma indoiesc ca un machiaj k-lumea costa 350 lei...dar probabil nu as da chiar atat...sau depinde :nlol:

manichiura, eu mi-o fac tot cu 40 lei la un salon din apropiere...pedichiura ultima data am facut-o cu 60...la un salon nou, am vrut sa il incerc :eek:[/quote]
chestia este ca e proba de aia cik costa asa .....dar pentru ca ne cunoastem bine si facem nunta la ei este posibil sa fie si asa....macar e bine ca e la sigur...de machiaj mai bine sa il fac eu decat sa dau 350 de lei...doamni fereste...cred ca as innebuni sa dau atatia bani si sa nu imi placa ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2009, 21:39 
Moderator Ghidul Miresei

asa e...sunt multi bani, dar asta este...odata esti mireasa :D ...cu siguranta un profesionist nu greseste...

P.S: Preturile de mai sus sunt la saloane mici, adica printre cele mai ieftine...la un salon renumit preturile sunt duble, triple.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]