Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 18:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 28 Aug 2009, 08:05 
Diva

[quote="laura_sandu]

e pe un program anume sau e inchiriat?ca eu nu gasesc nici un film la tv care a ma atraga...[/quote]

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:07 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
e pe un program anume sau e inchiriat?ca eu nu gasesc nici un film la tv care a ma atraga...

pe HBO a fost, sfarsitul nu l-am mai vazut...ma uit azi la el ca l-am inregistrat :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:08 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :hap_w:

Laura, aseara dupa ce m-am pus in pat chiar mi-am amintit ca sora mea a fost pentru tuns din varfuri acolo si i-a luat 18 lei, aia mi s-a parut foarte mult :woow: (parul fiind mediu)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:11 
Diva

carlita scrie:

Laura, aseara dupa ce m-am pus in pat chiar mi-am amintit ca sora mea a fost pentru tuns din varfuri acolo si i-a luat 18 lei, aia mi s-a parut foarte mult :woow: (parul fiind mediu)

unde acolo?unde merg eu?pai sunt 4 fete, care au preturi diferite.Poate nu a fost la cea la care merg eu:).In fine...se poate sa ma tunda pe mine mai ieftin, dar nu cred ca e foarte mare diferenta intre mine si un client nou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:28 
Moderator Ghidul Miresei

nuu, nu unde mergi tu...acolo de unde iti ziceam eu preturile alea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:41 
Diva

Buna dimineata fetele. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:43 
Moderator Ghidul Miresei

neata Cori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:46 
Diva

oo,dar ce preturi sunt la voi,la noi machiajul e 28 lei,o coafura de nunta 35 lei,o manichiura normala 15 lei.unde merg eu la coafura ma programez,dar intotdeauna stau mult,era sa intarzai o data la o nunta,m-am dus la 10 la ea si era ora 13 si eu eram acolo si la ora 14 trebuia sa fiu la primarie.am crezut ca inebunesc de nervi. :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:51 
Moderator Ghidul Miresei

ooo...super preturi cori... :D

faza este ca salonul asta de care zic eu si urca preturile tot la cateva luni, sau mie asa mi se pare...iubitul meu tot acolo se tunde si el...la inceput se tundea cu 8 lei, apoi a urcat la 10...acum e 13 :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:52 
Moderator Ghidul Miresei

carlita scrie:
ooo...super preturi cori... :D

faza este ca salonul asta de care zic eu si urca preturile tot la cateva luni, sau mie asa mi se pare...iubitul meu tot acolo se tunde si el...la inceput se tundea cu 8 lei, apoi a urcat la 10...acum e 13 :nlol:

P.S: Uitasem sa specific, este si frizerie... :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:55 
Diva

pai chiar e ieftin...inseamna ca astia ma iau de proasta :nlol:

acum 2 ani am fost aici la un mini salon ce s-a deschis langa mine (ramonelle) cu siguranta il stie sa imi faca ceva la par ca ma duceam la o nunta...si tot imi intinde aia parul cu o perie si mi-l aranjeaza asa numa din perie...iar la final zice 30 lei :nlol: ...ma gandeam ca imi ia vreo 15-20 lei ...ca asa mi-l faceam eu singura. :)

anul trecut cand am fost tot la ceva nunta si tipa care ma face pe mine trebuia sa nasca m-am dus si mi-am facut programare la vreo 4 saloane...pana la urma nu m-am dus la niciunul :nlol: ...toate mi-au zis ca costa 50 lei aranjatul :curse:[/quote]
Da Carlita, il stiu....cred ca te referi la coaforul de la bloc....acolo a patit-o si mama si socrul meu...a fost socrul meu sa se tunda si i-a spus coafezei sa-l tunda un cm si ea i-a lasat cam 2 mm lungimea parului , iar socru f nervos a intrebat-o de ce l-a tuns asa scurt, iar raspunsul ei a fost : lasati ca intr-o luna creste la loc :lol: ....iar mama a patit la fel, a tuns-o mult prea scurt decat a cerut
eu am fost de vreo 4 ori in viata mea la coafor, in general imi aranjez parul singura sau mi-l aranjeaza fina mea care e coafeza
Buna dimineata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:59 
Diva

super!!!!eu sunt stelista infocata.Dar in seara asta am tinut cu dinamo.Ma bucur si eu pt ei:)[/quote]

Eu sunt CFR-ista, dar si stelista....aseara am fost pe stadion...de fapt la toate meciurile in care joaca CFR-ul acasa , sunt pe stadion :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:00 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Eu sunt CFR-ista, dar si stelista....aseara am fost pe stadion...de fapt la toate meciurile in care joaca CFR-ul acasa , sunt pe stadion :ndance:

si eu cred ca ma duc duminica :woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:04 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Da Carlita, il stiu....cred ca te referi la coaforul de la bloc....acolo a patit-o si mama si socrul meu...a fost socrul meu sa se tunda si i-a spus coafezei sa-l tunda un cm si ea i-a lasat cam 2 mm lungimea parului , iar socru f nervos a intrebat-o de ce l-a tuns asa scurt, iar raspunsul ei a fost : lasati ca intr-o luna creste la loc :lol: ....iar mama a patit la fel, a tuns-o mult prea scurt decat a cerut
eu am fost de vreo 4 ori in viata mea la coafor, in general imi aranjez parul singura sau mi-l aranjeaza fina mea care e coafeza
Buna dimineata!!!

nu numai la ala de la bloc ma refer, dar si ala...la mai multe :nlol:
coaforul ala ce s-a inchis, ce era sub 4U langa brataria Familia...avea si ala niste preturi de te uitai 3 zile la bon si nu iti venea sa crezi :rofl:

iarasi...ala de pe fabricii de zahar, aproape de bisericuta, pe partea stanga cum mergi incolo, si acela e scump :wacko:

si daca il stii pe ala dintre blocuri din groapa cum ar veni, unde era inainte XXL (internetul) si ala e scumpicel...dar acolo is de treaba fetele macar si lucra bine.

dar preturile de la asta de langa noi is destul de mari pe langa cat stiu alea sa lucre...acolo am fost acum 2 ani ultima data, dar la asta ziceam ca a fost sora mea si i-a luat 18 lei ca i-a tuns varfurile :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:05 
Diva

si eu cred ca ma duc duminica :woow:[/quote]
[quote]de fapt am mintit ca merg la toate meciurile, pt ca duminica nu o sa ajung la meci ca ajung tarziu la cluj :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:07 
Moderator Ghidul Miresei

oricum....in preajma noastra sunt vreo 10 coaforuri...unul din ele tot trebuie sa lucreze bine si ieftin :nlol:

la asta din groapa de langa MARA am fost o singura data, acum 6 ani...si nu mi-a placut ce mi-a facut :p

mai este unu tot pe fabricii de zahar, la etajul 1 intr-un bloc...tipa aia m-a ars pe gat cu placa de intins parul :nscmoll:

daca ma gandesc la toate din jur, la toate am amintiri :eek: pana in Piata Noua unde era salon Ioana, ce s-a inchis...pe toate le-am incercat :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:09 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
de fapt am mintit ca merg la toate meciurile, pt ca duminica nu o sa ajung la meci ca ajung tarziu la cluj :(

noi am vrea sa mergem de sambata pana duminica la Tasnad, dar sa vedem daca avem cu cine...daca nu mergem cred ca mergem la meci, eu nu am mai fost la un meci din iarna :wacko: in schimb merge iubitul :-*

Ramo, va vopsiti casa? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:22 
Diva

carlita scrie:
oricum....in preajma noastra sunt vreo 10 coaforuri...unul din ele tot trebuie sa lucreze bine si ieftin :nlol:

la asta din groapa de langa MARA am fost o singura data, acum 6 ani...si nu mi-a placut ce mi-a facut :p

mai este unu tot pe fabricii de zahar, la etajul 1 intr-un bloc...tipa aia m-a ars pe gat cu placa de intins parul :nscmoll:

daca ma gandesc la toate din jur, la toate am amintiri :eek: pana in Piata Noua unde era salon Ioana, ce s-a inchis...pe toate le-am incercat :blink:

la cel de langa mara am fost doar la solar, in rest arata cam rau.....singurul care mi se pare mai de Doamne ajuta este Elle de pe aurel vlaicu, unde mai mergeam la pensat, dar au niste preturi :woow:
p.s. cum spuneai sa facem Carlita ca sa apara mesajul la care raspundem in chenar?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:26 
Moderator Ghidul Miresei

atunci cand sunt doua mesaje si tu vrei sa raspunzi doar la unul, il stergi pe primul iar in fata mesajului care vrei sa apara in chenar pui [quote] ultimul ramane.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:26 
Diva

noi am vrea sa mergem de sambata pana duminica la Tasnad, dar sa vedem daca avem cu cine...daca nu mergem cred ca mergem la meci, eu nu am mai fost la un meci din iarna :wacko: in schimb merge iubitul :-*

Ramo, va vopsiti casa? :D[/quote]

daa, in fata nu mai avem decat sa chituim piatra, dar ni s-a terminat chitul si a facut comanda si tre sa apara....si mai avem peretele care da spre curte si am terminat , ca tare m-am saturat

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]