Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 21:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 28 Aug 2009, 09:28 
Moderator Ghidul Miresei

eu la solar ma duceam acolo la biserica asta de langa kaufland, este sus la etajul 2 unde este si sala de fitness, acolo am fost si la fitness si sauna....e cam scump, dar arata bine si e foarte curat.

anul trecut dupa ce s-a deschis salonul ala ce e tot la parter la bloc de langa kaufland (ce are intrarea prin spate), am fost acolo la solar...e foarte bun solarul ala...si foarte portocaliu :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:32 
Diva

carlita scrie:
eu la solar ma duceam acolo la biserica asta de langa kaufland, este sus la etajul 2 unde este si sala de fitness, acolo am fost si la fitness si sauna....e cam scump, dar arata bine si e foarte curat.

anul trecut dupa ce s-a deschis salonul ala ce e tot la parter la bloc de langa kaufland (ce are intrarea prin spate), am fost acolo la solar...e foarte bun solarul ala...si foarte portocaliu :nlol:

[quote] stiu de care vb, cred ca o sa renunt la asta din groapa, desi mi-a placut solarul ca era nou, dar cam scump(1.5 lei/min) si nu-mi place nici atmosfera de acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:34 
Diva

buna dimineata! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:35 
Moderator Ghidul Miresei

la ala unde era si fitness era 1,3 lei minutul paruca....era cu fise de 3 minute = 4 lei..

dincolo era 1 leu minutul si mi s-a parut mai bun, adica putin mai tare...te bronzai mai repede :p

si era fain iarasi ca erau o gramada de abonamente la care iesi mai bine....100 minute la 80 lei :woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:42 
Diva

carlita scrie:
la ala unde era si fitness era 1,3 lei minutul paruca....era cu fise de 3 minute = 4 lei..

dincolo era 1 leu minutul si mi s-a parut mai bun, adica putin mai tare...te bronzai mai repede :p

si era fain iarasi ca erau o gramada de abonamente la care iesi mai bine....100 minute la 80 lei :woow:

[quote] asa e chiar rezonabil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:49 
Moderator Ghidul Miresei

Ramo, nu pune [quote] in fata mesajului care il scrii tu.

cand dai reply doar la un mesaj nu trebuie sa pui nici un [quote] doar cand dai reply dupa doua mesaje (ex: adina a scris ceva, eu am dat reply iar tu dai reply peste amandoua mesajele....mesajul anidei il stergi si ramane doar al meu cu [/ quote] la sfarsit...atunci pui [quote] in fata lui, lipit de primul cuvant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:58 
Diva

bine sefa....sper ca am inteles....ce ametita sunt :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:14 
Diva

carlita scrie:

fetelor dar va place la solar? eu il am acasa si merg atat de rar.....ma plicti repede de el.....va invit la mine gratis la solar...fara fise,fara nimic.....ba va dau si bonus,o cafea cu prajiturica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:21 
Moderator Ghidul Miresei

pai nu e vorba de placut :P:) nu e indicat dar nah...eu oricum nu am fost mult...

prima data am fost pentru ca trebuia sa merg la o nunta in aprilie si nu eram bronzata....oricum, am stat doar vreo 40 de minute...nu e nu stiu ce...:)

iar a doua oara m-am dus pentru ca ma duceam si la sala si vroiam sa vad cum e noul solar :nlol:

oricum, prefer bronzul natural...:) dar e fain ca acolo te bronzezi uniform.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:02 
Diva

ramonelle scrie:

Eu sunt CFR-ista, dar si stelista....aseara am fost pe stadion...de fapt la toate meciurile in care joaca CFR-ul acasa , sunt pe stadion :ndance:

si mie mi-a parut rau ca nu m-am dus, dar imi programasem sa merg la tenis aseara.Am uitat ca e meci:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:03 
Diva

carlita scrie:
oricum....in preajma noastra sunt vreo 10 coaforuri...unul din ele tot trebuie sa lucreze bine si ieftin :nlol:

la asta din groapa de langa MARA am fost o singura data, acum 6 ani...si nu mi-a placut ce mi-a facut :p

mai este unu tot pe fabricii de zahar, la etajul 1 intr-un bloc...tipa aia m-a ars pe gat cu placa de intins parul :nscmoll:

daca ma gandesc la toate din jur, la toate am amintiri :eek: pana in Piata Noua unde era salon Ioana, ce s-a inchis...pe toate le-am incercat :blink:

si tot nu ai gasit unul care sa te multumeasca :p :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:05 
Diva

buna dimineata...am fost si eu la solar acum catva ani, ba chiar mi-am facut si abonament dar m-am plictisit repede si am renuntat. eu sunt si mai fricoasa sa nu patesc te mir ce...si am renuntat...
carlita mie nu mi se pare deloc scump 18 ron pt un tons, la noi cel mai ieftin este 25 ron chiar si doar pt varfuri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:06 
Diva

carlita scrie:
pai nu e vorba de placut :P:) nu e indicat dar nah...eu oricum nu am fost mult...

prima data am fost pentru ca trebuia sa merg la o nunta in aprilie si nu eram bronzata....oricum, am stat doar vreo 40 de minute...nu e nu stiu ce...:)

iar a doua oara m-am dus pentru ca ma duceam si la sala si vroiam sa vad cum e noul solar :nlol:

oricum, prefer bronzul natural...:) dar e fain ca acolo te bronzezi uniform.

eu de 3-4 ori pe an merg la solar.Anul asta nu am fost deloc:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:12 
Diva

anidaaa scrie:

stana regala...mi-a placut mult acolo si pe mine nu ma impresioneaza muntele...

multumesc. as vrea in poiana ca n-am stat niciodata acolo sau pe culoarul rucar bran dar nu in bran sau moeciu ca acolo am stat de multe ori...
mi-am adus aminte ca anul trecut am fost la moeciu la o viluta asa frumoasa si linistita. au niste camere pereti imbracati in lemn (sort of :) )si cu terasa care da la un paraias...se aude susurul apei si aerul e proaspat...am dormit atat de bine acolo :D are 4 margarete si chiar le merita! http://www.wiarusti.ro/cazare.php

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:14 
Diva

laura_sandu scrie:

si eu in centru imi fac cosmetica...si credeam ca e scump pana am vazut ce ai scris tu:)Acolo ma si machiez...in general cam la fiecare nunta la care merg ca eu nu machiez deloc in rest(nici macar nu stiu).Dar un machiaj de seara e 80 ron.
Manichiura o fac unde imi fac parul(cu 15 ron ...dar asta e pret pt mine ca nu imi tai nici pielitele si merg de mult), pedichiura 40 ron, aranjat par...25ron.

ce preturi....vreau si eu :nbump: m-as face in fiecare zi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:15 
Diva

carlita scrie:

mie imi place germana desi nu stiu f multa :D :)
din moment ce mama e nemtoaica....oricum, verii mei vorbesc foarte bine limba...ei au facut si la scoala, eu din pacate am facut engleza doar :nlol:

ce tare! si mie imi place germana. am invatat-o cand eram mica si chiar vb f bine....acum insa am uitat to :sick: mi-ar placea sa mai fac niste cursuri....dar, toate la timpul lor :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:18 
Diva

carlita scrie:
Fetele....stiti ce va rog eu, atunci cand dati reply si sunt doua mesaje si vreti sa dati reply doar la ultimul...stergeti primul mesaj si puneti in fata la primul exact cum este si la sfarsitul mesajului dar fara bara...sau nu mai dati reply si dati direct mesaj nou pentru ca nu se prea intelege mai nimic asa...daca vreti :eek:

ideea ta e f buna dar dupa cum vezi cam greu de pus in practica....poate totusi reusiti sa gasiti o solutie mai simpla. adica cel care a refacut site-ul ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:24 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor dar va place la solar? eu il am acasa si merg atat de rar.....ma plicti repede de el.....va invit la mine gratis la solar...fara fise,fara nimic.....ba va dau si bonus,o cafea cu prajiturica

eu sunt complet impotriva lui...mi se pare extrem de periculos :nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:27 
Diva

clarut scrie:
ce preturi....vreau si eu :nbump: m-as face in fiecare zi :D

nu chiar in fiecare zi....dar eu ma fac saptamanal.Si chiar lucreaza toate cu produse de calitate.Ma repet...nu stiu daca ar cere tot atat la cineva care merge prima data.dar eu sunt clienta veche si fidela.Si mai sunt si simpatica:D :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 11:47 
Diva

eu sunt complet impotriva lui...mi se pare extrem de periculos :nscmoll:[/quote]

am fost si eu la solar acum cativa ani de vreo 2 ori si mi-a iesit o pata mica pe sani asa ca orice ar fi nu mai fac vreodata.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]