Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 27 Aug 2009, 22:11 
Diva

seara buna scumpele, mai ce sa zic si as da si nu as da, daca as fi sigura ca da merita, spre exemplu ca sa va faceti o idee as da banii astia la o profesionista cum este tipa aceea Maria Pauna, parca Ayrun a pus niste poze pe undeva, da asa se merita, dar un machiaj cum a fost cel de azi va jur ca nici mie nu imi iesea asa, oare de ce isi aleg unele meseria asta desi nu au nici o treaba, nu stiu :eek:
cat despre unghii si-a pus o prietena de-a mea azi in Gl unghii false, adica din acelea cu gel superbe, doar 130 de ron, daca nu mi se regenereaza si mie unghiile ma duc sa-mi pun, de fel am unghii lungi, dar de 2 luni ma chiunui cu ele, se rup pur si simplu, mi se exfoliaza :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 07:37 
Diva

neatza fetelor....astazi vad ca sunt m atinala nush cum dar.....am reusit:P beau cafelutza sa ma trezesc un pic....daca va treziti repede va dau siu voua:P
carlita de exemplu salonul care imi face mie este foarte cunoscut inca de la inceput......eu am zis ca cik e proba si mama daca isi face parul care este scurt la nunta o costa vreo 70 de lei:D:D:D:D deci cocul meu sigur costa mai mult...a zis ca e proba si de aia nu imi cere.....cat despre unghii amelly si la mine e tot pe acolo la pret 140 ron.....tot cu gel...si iese asa misto....abia astept sa imi pun:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:13 
Moderator Ghidul Miresei

da....oricum tot timpul cand e vorba de mireasa pretul se tripleaza desi coafeza face acelasi lucru :blink: (nu se chinuie mai mult sau mai putin)

oricum, la noi preturile eu zic ca suntfoarte ridicate vizavi de alte orase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:52 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor....astazi vad ca sunt m atinala nush cum dar.....am reusit:P beau cafelutza sa ma trezesc un pic....daca va treziti repede va dau siu voua:P
carlita de exemplu salonul care imi face mie este foarte cunoscut inca de la inceput......eu am zis ca cik e proba si mama daca isi face parul care este scurt la nunta o costa vreo 70 de lei:D:D:D:D deci cocul meu sigur costa mai mult...a zis ca e proba si de aia nu imi cere.....cat despre unghii amelly si la mine e tot pe acolo la pret 140 ron.....tot cu gel...si iese asa misto....abia astept sa imi pun:D

140 ron unghii false???? :eek:
la noi 80 ron unghii false,45 ron manichiura cu gel. :tongue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 08:54 
Moderator Ghidul Miresei

unghii false = unghii tehnice? :)

unghiile tehnice am vazut si eu, in unele locuri zice ca e 70 lei...in altele 100 lei...depinde...multi baga taxe in plus si din cauza chiriei.

pana si magazinele gen (market) difera....aici langa mine este un Oncos unde preturile sunt de doua ori mai mari decat la orice alt Oncos din cartier.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:00 
Diva

[quote="carlita"]unghii false = unghii tehnice? :)

unghii tehnice??nu am auzit asa denumire..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:43 
Diva

amely85 scrie:
un machiaj 350 de ron?? sa ma scuzi dar ce e operatie estetica???
inteleg un 350 de ron coafat, desi si asta e mult, cat de profesionist ai fi si cat de extrem de scumpe ar fi produsele tot mi se pare scump :nerv:
banui asta doar pt ca i-ai spus ca esti mireasa, mai nou asa se procedeaza, daca esti mireasa e clar ca trebuie sa platesti, la dublu :blink: :blink:

nu mi-am facut "operatie estetica" dar ma rog nici nu mi s-a parut asa mult tinand cont ca o data in viata am fost mireasa si am vrut sa arat bine.
daca te vei uita la Furnizori pe ghid vei vedea ca preturile sunt cam pe acolo si sa nu mai vb ca si calitatea produselor conteaza foarte mult indiferent ce ai spune.
tipul la care am fost este make-up artist principal pt maybelline si daca voi mai avea uhn eveniment mai deosebit sa fii sigura ca ma voi duce din nou cu toata increderea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:49 
Diva

carlita scrie:
ely...ce frumoasa esti in rochita aia alb-negru, esti superba!

frumoase prietenele tale :P

multumesc frumos carlita, si tu esti o frumusica...... :nwink: :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:51 
Diva

140 ron unghii false???? :eek:
la noi 80 ron unghii false,45 ron manichiura cu gel. :tongue:[/quote]
[quote] te miri Cori? :lol: ...eu cand am fost mireasa acum 3 ani mi-am facut reconstructie de unghii cu gel si m-a costat 200 lei fara lac pe unghii sau alte chestii...oricum acum sunt mai ieftine pt ca s-au inmultit manichiuristele care pun unghii :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:53 
Diva

carlita scrie:
unghii false = unghii tehnice? :)

unghiile tehnice am vazut si eu, in unele locuri zice ca e 70 lei...in altele 100 lei...depinde...multi baga taxe in plus si din cauza chiriei.

pana si magazinele gen (market) difera....aici langa mine este un Oncos unde preturile sunt de doua ori mai mari decat la orice alt Oncos din cartier.

asa-i Carlita....si casieritele niste nesimtite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 09:57 
Diva

neata fetele,
va doresc o zi cat mai frumoasa......la mine e gri...ploua torential..beac, beac,beac.....si mai trebuie sa ma duc si la cumparaturi.......duminica e ziua de nastere a sotului dar petrecerea o tinem binenteles maine seara.....nu am chef sa fac cumparaturi pe o zi ca asta....urat
nici eu nu am auzit de unghii tehnice.....eu nu mi-am pus in viata mea unghii false....multumesc lui DD ca am unghii frumoase si nu am nevoie...
fetelor v-am intrebat intr-un timp daca va mai amintiti despre sprancene......le-am stricat si acum le las sa creasca(ceea ce este f greu),trebuie si am rugat o prietena sa imi aduca ulei de ricin cand a fost in romania,mi-a adus fata si il folosesc in fiecare seara.....aveti idee cat timp trebuie sa fac chestia asta? adica pana de craciun cred ca sunt ursoaica pe la ochii :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:07 
Moderator Ghidul Miresei

nici eu nu mi-am pus niciodata unghii, eu consider ca am unghii frumoase si sunt lungi....dar mai mult ca sigur ca la nunta mea mi se vor rupe :nlol: ca de obicei si atunci o sa fiu nevoita sa-mi pun unghii :P:)

oricum...ma las pe mana prietenei mele atunci, ea pune unghii tehnice foarte frumos si nu se strica deloc unghia :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:08 
Moderator Ghidul Miresei

aici e cald ely :P:) ...au anuntat 31 grade...pe seara parca a anuntat putina ploaie...

eu trebuie sa ma duc sa le cumpar mancare la pesti ca de 3 zile nu mai ajung :eek:

aaa....am uitat sa va spun, am primit mai demult o cala in ghiveci, dar pana acum nu a inflorit niciodata...si acum a inflorit, e atat de frumoasa :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:16 
Diva

carlita scrie:
aici e cald ely :P:) ...au anuntat 31 grade...pe seara parca a anuntat putina ploaie...

eu trebuie sa ma duc sa le cumpar mancare la pesti ca de 3 zile nu mai ajung :eek:

aaa....am uitat sa va spun, am primit mai demult o cala in ghiveci, dar pana acum nu a inflorit niciodata...si acum a inflorit, e atat de frumoasa :-`

ce super carlita...ce culoare e cala,alba?.....eu le-am cumparat ieri mancare la pestisorii mei....ii am de 4 ani...primiti cadou de la mama-soacra
la mine sunt 19 grade si ploua cu galeata,totul este gri :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:16 
Moderator Ghidul Miresei

da, cala e alba...

ce pesti ai? stii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:19 
Moderator Ghidul Miresei

eu ii am doar de 3 luni cred :D
au mai murit din ei...dar ultimii care ii am, 9 pesti....sunt toti deja de vreo 2 luni...nu cred ca mai mor :P:)

am 4 neoni...astia sunt micuti de numa iar noaptea se vad foarte faini...
2 sanitari, care stau pe fundul acvariului....curata apa (vorba vine) :D
3 carasei :P:) 1 e negru cu ochii bulbucati, ala l-am cumparat prima data...deja are aproape 12 cm....e foarte mare...dar are o coada superba :eek: si ceilalti 2 sunt de aceea cu sapca, adica sunt albi iar capul le este rosu...acestia sunt putini mai mici...dar cresc foarte repede :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:19 
Diva

ce pesti ai? stii?[/quote]

pestisorii aurii......asa scrie pe cutia de papa..... :nlol: :nlol: sincer habar nu am denumirea lor.....sunt nu mai mari de 1 deget si portocalii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:23 
Diva

wow...ce super carlita......eu am 4......si am si eu unul negru cu ochii bulbucatii.....daca iti cumperi pestisorii noi si ii pui cu cei vechi in acvariu,mor imediat......eu am incercat de 4 ori asa....mi-am cumparat pestisorii,ii puneam in acvariu in 2 zile morti.....pana am intrebat la magazinul de unde ii cumparam....si omul a spus ca cei noi cu cei vechi nu se acomodeaza si cei vechi mananca tot si de aceea mor....asa ca raman decat cu astia pana una alta....ceea ce nu imi place este ca trebuie sa le fac curat in acvariu cam o data pe luna.....urasc treaba asta :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:23 
Moderator Ghidul Miresei

aham....aurii sunt mai multi :nlol:
daca spui ca ii ai de 4 ani, cred ca sunt xipho rosu...la aia le mai zice pestisorii aurii :P:) si sunt si carasi aurii....dar carasii cresc foarte mari, de 4 ani trebuiau sa fie de vreo 15 cm :nlol: de nu mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:25 
Diva

elyt1000 scrie:
ce pesti ai? stii?

pestisorii aurii......asa scrie pe cutia de papa..... :nlol: :nlol: sincer habar nu am denumirea lor.....sunt nu mai mari de 1 deget si portocalii[/quote]
vai fetelor ce harnicutze sunteti de dimineata....si eu am fost dar nu pe ghid:D hihi....eu unghii cu gel imi voi pun e...dar ma indoiesc ca se gasesc si la 45 de ron....bine daca la voi este asa eu sunt mai mult decat mirata:D ...fetelor am si eu acvariu...carlita am aut si eu un carasoi de ala mare.....era superb alb cu portocaliu.....dare a murit acuma doua zile....mie ciuda tare ca era superb....nu stiu ce a avut crek plesnea de cat de gras era si de aia:Psanitarii nici la mine nu fac curatenie ...mie ii plac aia lipiti de geam sunt tare comici...si mai am 3 gurami si 2 carasei si nu mai stiu cum se numesc ceilalti doi:D am sa ma interesez...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]