Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 23:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 28 Aug 2009, 10:26 
Diva

nu,nu sunt carasii sigur....cred ca prima varianta xipho rosu....cum spui tu....nu ma pricep....dar imi plac.....sa vezi pestii socrului meu....ce mari si frumosi sunt .....superbi.....sunt in gradina,are special lac ptr ei....stai sa caut o poza sa o pun la album sa o vezi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:27 
Diva

carlita scrie:
aham....aurii sunt mai multi :nlol:
daca spui ca ii ai de 4 ani, cred ca sunt xipho rosu...la aia le mai zice pestisorii aurii :P:) si sunt si carasi aurii....dar carasii cresc foarte mari, de 4 ani trebuiau sa fie de vreo 15 cm :nlol: de nu mai mult.

ce interesata estei in domeniul asta,.......stii tot....:D si al meu este foarte incantat de acvariu...eu nu fac curatenie ca nu am rabdare , dar el face de toate daca ii iubeste trebuie sa le faca si curatenie....:Deu ii iubesc da doar asa:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:27 
Moderator Ghidul Miresei

eu la inceput am fost cumparata xipho...iar apoi am luat si platy, si cred ca aia platy erau bolnavi pentru ca au murit foarte repede, si dupa ei au murit si xipho....xipho cu platy sunt aproape la fel de aceea se inteleg in acelasi acvariu....a, si am mai avut si 2 scalari, aia erau f micuti si f subtirei...si din cauza bulelor de aer ii tot zbura printre plante si au murit pana la urma... :alien:

eu le fac curatenie odata la 1 saptamana si jumatate, asa am citit ca e indicat...daca ii las prea mult se murdareste apa pentru ca carasii sunt pesti f murdari (fac multa mizerie) :lol: cu toate ca am toate aparatele necesare unui acvariu...pompa de aer, filtru, incalzitor, termometru, neoane :nlol: si capac la acvariu bineinteles.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:28 
Diva

elyt1000 scrie:
nu,nu sunt carasii sigur....cred ca prima varianta xipho rosu....cum spui tu....nu ma pricep....dar imi plac.....sa vezi pestii socrului meu....ce mari si frumosi sunt .....superbi.....sunt in gradina,are special lac ptr ei....stai sa caut o poza sa o pun la album sa o vezi...

fetelor cum pot sa vad si eu albumul vostru?elly eu nush cum sa il gasesc am cautat si aseara dar nu am reusit:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:29 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
vai fetelor ce harnicutze sunteti de dimineata....si eu am fost dar nu pe ghid:D hihi....eu unghii cu gel imi voi pun e...dar ma indoiesc ca se gasesc si la 45 de ron....bine daca la voi este asa eu sunt mai mult decat mirata:D ...fetelor am si eu acvariu...carlita am aut si eu un carasoi de ala mare.....era superb alb cu portocaliu.....dare a murit acuma doua zile....mie ciuda tare ca era superb....nu stiu ce a avut crek plesnea de cat de gras era si de aia:Psanitarii nici la mine nu fac curatenie ...mie ii plac aia lipiti de geam sunt tare comici...si mai am 3 gurami si 2 carasei si nu mai stiu cum se numesc ceilalti doi:D am sa ma interesez...

cred ca in curand o sa plesneasca si al meu ala negru...atata e de gras :nlol: dar mie cel mai drag, sta sa pun mana pe el...aialalti o sa iau la fuga si se agita daca ma apropiu cu mana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:30 
Diva

eu le fac curatenie odata la 1 saptamana si jumatate, asa am citit ca e indicat...daca ii las prea mult se murdareste apa pentru ca carasii sunt pesti f murdari (fac multa mizerie) :lol: cu toate ca am toate aparatele necesare unui acvariu...pompa de aer, filtru, incalzitor, termometru, neoane :nlol: si capac la acvariu bineinteles.[/quote]
hihi...asa este si ionut tot la o saptamana si ceva face curatenie....carasii intradevar fac multa mizerie....pe mine ma enerveaza:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:31 
Diva

cred ca in curand o sa plesneasca si al meu ala negru...atata e de gras :nlol: dar mie cel mai drag, sta sa pun mana pe el...aialalti o sa iau la fuga si se agita daca ma apropiu cu mana.[/quote]
si la noi statea ala mare sa punem mana pe el...de aia ne-am atasat atat de mult...mi-a parut atat de rau ca a murit...:(:(:( asta este ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:32 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
fetelor cum pot sa vad si eu albumul vostru?elly eu nush cum sa il gasesc am cautat si aseara dar nu am reusit:D

intri pe site si dai la INTRA IN CONT apoi UTILIZATORI apoi dai in jos si iti apare (Cauta utilizator dupa nume: ) scrii numele, adica userul nostru...si apoi dai jos si trebuie sa iti apara "vezi album foto" ...dar pentru al vedea trebuie sa ne bagi la lista de prieteni si tu, si noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:33 
Moderator Ghidul Miresei

ely, sa ne anunti cand ai pus poza :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:36 
Diva

carlita scrie:
ely, sa ne anunti cand ai pus poza :D

gata ,am pus 2.....una cu pestii....sunt doar jumatate din ei...si una cu familia,cand ne holbam la pestii...ca sa intelegeti unde locuiesc pestii lui socrelul :rofl: :rofl:

p.s. oana tu trebuie sa le vezi pozele ca te-am adaugat in lista de prieteni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:36 
Moderator Ghidul Miresei

ooo...ce frumosi sunt, superbi :D

are un iaz foarte mare, si mie mi-ar placea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:41 
Diva

carlita scrie:
ooo...ce frumosi sunt, superbi :D

are un iaz foarte mare, si mie mi-ar placea...

superrrrrr am vzut si eu.....m-am uitat la toate pozele tale...vad ca esti si pescaritza:D mie nu rpea imi place sa pescuiesc da nu ma dau in laturi cand e ocazia...eu va las ma duc lka teraba...bye

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:42 
Diva

da au o gradina superba.....si ii ingrijeste in fiecare zi....offfff ce mai pasiune.....si nepotica mea a vrut sa stea numai acolo....deja sora mea era disperata.....am pus o poza si cu nepotica cand ii hranea :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:43 
Moderator Ghidul Miresei

ce draguta e :D
sunt f mari pestii...in poza asta se vede mai bine...cred ca ii are de mult timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:44 
Diva

:rofl: :rofl: aici e si ziua tatalui.....si in fiecare an mergem la pescuit ......pasiunea socrului...cum poti sa refuzi omul.....am stat o zi intreaga si am prins un peste si cumnata mea cred ca vreo 20 :rofl: :rofl: :rofl: ...sunt catastrofa la acest capitol dar a fost fun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:45 
Diva

carlita scrie:
ce draguta e :D
sunt f mari pestii...in poza asta se vede mai bine...cred ca ii are de mult timp.

cred ca ii are de 20-25 ani......are unul mare negru care sta doar pe fundul iazului de vreo 1,20m lungime...e superb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:45 
Moderator Ghidul Miresei

ely...tu cum l-ai cunoscut pe sotul tau?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:46 
Diva

buna dimineata fetelor! si la noi este inorat si racoare afara...inca nu ploua dar cred ca va incepe :( la multi ani pt sotul tau ely, sa aiba parte numai de fericire si de clipe de neuitat alaturi de cei daragi :ncake: :flowers:
eu mi-am facut manichiura spa pt nunta si m-a costat 75 ron parca dar sunt saloane unde fac si mai ieftin dar si mai scump...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:47 
Diva

carlita scrie:
ely...tu cum l-ai cunoscut pe sotul tau?:D

cred ca am scris carlita undeva pe site la un topic cum l-am cunoscut....stai sa caut si iti trimit povestea...ca sa numai scriu din nou :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:48 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor! si la noi este inorat si racoare afara...inca nu ploua dar cred ca va incepe :( la multi ani pt sotul tau ely, sa aiba parte numai de fericire si de clipe de neuitat alaturi de cei daragi :ncake: :flowers:
eu mi-am facut manichiura spa pt nunta si m-a costat 75 ron parca dar sunt saloane unde fac si mai ieftin dar si mai scump...

lily multumesc frumos,asemeni si voua....esti o dulce.....ce e aia manichiura spa? lily cat timp ma dau cu ulei de ricin ptr sprancene?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]