Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 01 Sep 2009, 13:52 
Diva

carlita scrie:
mie nu mi se pare un chin sa faci bulion, noi avem masina de facut bulion si merge foarte usor si nici nu faci mizerie :nlol:

cat despre muraturi....mie doar castravetii imi plac din comert, dar in rest tot ce e facut acasa imi place mai mult.

da..asa e castravetii din comert sunt buni,dar gogosarii sunt mai buni facuti de mama mea..a si conopida!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 14:11 
Diva

cand m-am cantarit luna aceasta nu ma ingrasasem nici un kg fata de luna trecuta dar sa vedem cat o sa-mi arate cantarul cand ma duc iar...cred ca am pus un pic pe mine dar nu foarte mult, in schimb am o burtica foarte mare :nlol: cum va ziceam ieri nici eu nu pun nici un fel de conserve pt iarna...o las pe mama si pe soacra-mea sa faca :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 14:13 
Diva

lily scrie:
cand m-am cantarit luna aceasta nu ma ingrasasem nici un kg fata de luna trecuta dar sa vedem cat o sa-mi arate cantarul cand ma duc iar...cred ca am pus un pic pe mine dar nu foarte mult, in schimb am o burtica foarte mare :nlol: cum va ziceam ieri nici eu nu pun nici un fel de conserve pt iarna...o las pe mama si pe soacra-mea sa faca :p

este normal sa nu puna nimeni cand are la mama sau bunica sau la soacra...:D mie mi-0ar placea sa pun dar sunt comoda caci am din toate partile:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 14:29 
Diva

lasa lily ca ai timp destul sa pui kg pe tine.....sa nu iti faci griji ca nu scapi de ele.....pune si tu o poza gravidutza sa te vedem si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 15:06 
Diva

o sa fac acum in concediu dar nu cred ca se vede foarte mult...suntem inca mici dar avem timp suficient sa crestem :p tu cand afli daca esti gravida? mai ai durerile acelea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 15:13 
Diva

lily scrie:
o sa fac acum in concediu dar nu cred ca se vede foarte mult...suntem inca mici dar avem timp suficient sa crestem :p tu cand afli daca esti gravida? mai ai durerile acelea?

eu inca astept.....dureri am cand si cand.......acum astept sa vad daca imi vine CM sau nu.....pai sa faci poze in vacanta sa vedem si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 15:26 
Diva

si cand trebuie sa-ti vina? o sa fac cu siguranta :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:06 
Diva

lily scrie:
si cand trebuie sa-ti vina? o sa fac cu siguranta :nlol:

.....mai habar nu am...luna trecuta l-am avut pe 5aug...deci acum habar nu am....ca daca eu am luat pastile imi venea CM ceas.......acu numai stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:16 
Diva

in mod normal vine la 28 de zile dar cum abia ai intrerupt anticonceptionalele este riscul sa iti vina mai devreme sau mai tarziu...eu zic ca daca pana pe 5 nu-ti vine poti sa-ti faci un test de sarcina. am o presimtire ca esti graviduta :nlol: sper sa nu ma insel dar sunt mai mult ca sigura ca da.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:19 
Diva

lily scrie:
in mod normal vine la 28 de zile dar cum abia ai intrerupt anticonceptionalele este riscul sa iti vina mai devreme sau mai tarziu...eu zic ca daca pana pe 5 nu-ti vine poti sa-ti faci un test de sarcina. am o presimtire ca esti graviduta :nlol: sper sa nu ma insel dar sunt mai mult ca sigura ca da.

te pupic ptr presimtirea ta :nblink: sper sa fie asa.....testul l-am cumparat deja dar mai astept pana pe 6-7 sept incolo.....sa fiu sigura sa nu-l stric degeaba :rofl: :rofl: :rofl: doamne eu sper sa nu vina....dar acum ,cum o vrea DD

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:22 
Diva

elyt1000 scrie:

te pupic ptr presimtirea ta :nblink: sper sa fie asa.....testul l-am cumparat deja dar mai astept pana pe 6-7 sept incolo.....sa fiu sigura sa nu-l stric degeaba :rofl: :rofl: :rofl: doamne eu sper sa nu vina....dar acum ,cum o vrea DD

ely, te pregatesti de bebe? nu stiam...bravo, felicitari! sper sa vina cat de curand si sa fiti sanatosi! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:27 
Diva

mersic clarut.....noi ne dorim f mult un bebele,suntem la capitolul practica,dar vreau si rezultate :nlol: :nlol: .....acum ramane de vazut ce se va intampla...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:30 
Diva

elyt1000 scrie:
mersic clarut.....noi ne dorim f mult un bebele,suntem la capitolul practica,dar vreau si rezultate :nlol: :nlol: .....acum ramane de vazut ce se va intampla...

Buna fetelor...
Ely si eu sunt intr-o situatie similara cu a ta :D , ne-am apucat de treaba in urma cu aprox o luna si acuma sa vedem cand o sa se intample....mie mi-a venit CM ultima data pe 2 august, asa ca mai stau vreo sapt si daca nu-mi vine , imi iau si eu un test de sarcina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:36 
Diva

wow ce super ramo....sper din tot sufletul sa fi gravidutza....si eu si eu :npray: :npray: ......sa fim in acelasi timp......doamne ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:39 
Diva

ce fain :ndance: :ndance: o sa fim o gramada de gravidute :nlol: nu stiu ce se intampla anul acesta dar am o gramada de prietene si cunostinte gravide...eu am zis ca este ceva in aer care ne lasa gravide :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:42 
Diva

lily scrie:
ce fain :ndance: :ndance: o sa fim o gramada de gravidute :nlol: nu stiu ce se intampla anul acesta dar am o gramada de prietene si cunostinte gravide...eu am zis ca este ceva in aer care ne lasa gravide :nlol: :nlol:

:rofl: :rofl: pe bune? poate mai nou e un virus.....se trece de la gripa mexicana la gripa gravideala :rofl: :rofl: glumesc......doamne sper sa se intample miracolul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:53 
Diva

Citat:
Buna fetelor...
Ely si eu sunt intr-o situatie similara cu a ta :D , ne-am apucat de treaba in urma cu aprox o luna si acuma sa vedem cand o sa se intample....mie mi-a venit CM ultima data pe 2 august, asa ca mai stau vreo sapt si daca nu-mi vine , imi iau si eu un test de sarcina

aaaaa, Ramo 100% iti zic eu ca esti gravi :clap: la fel si pt Ely

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 16:59 
Diva

vb serios....mai pus pe ganduri....imi vine sa imi fac testul acum.....dar mai astept totusi....pana pe 6-7 :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 17:03 
Diva

aaaaa, Ramo 100% iti zic eu ca esti gravi :clap: la fel si pt Ely[/quote]
sper si eu sa fim ...amandoua...eu as fi vrut sa-mi fac niste analize inainte, dar am impresia ca nu mai apuc :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2009, 17:03 
Diva

Citat:
vb serios....mai pus pe ganduri....imi vine sa imi fac testul acum.....dar mai astept totusi....pana pe 6-7 :hug:

stiu cum este :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]