Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 22:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 02 Sep 2009, 20:43 
Diva

sa stiti ca iti da putere si te linisteste sa stii ca nu treci singura prin toata treaba asta...asa cum am mai zis...nu l-am conceput singura deci nu vad de ce sa nu ma sprijine si cand il/o scot afara pe lume...

cu filmat si alte treburi nu sunt de acord...te cred ca le-a venit rau cand au vazut...si noua (mie si lui adi) nu ne-a cazut bine cand am vizionat un film cu o nastere la cursurile prenatal care le-am luat...dar cand e vorba de tine si de nasterea ta, a copilului tau si tu, ca mama si el, ca tata, o sa va simtiti altfel...nu o sa va fie rau pt ca o sa fiti asa de emotionati si de fericiti si coplesiti cu o mie de sentimente ca nu o sa va ganditi decat numai sa plangeti cand il vedeti :))

ps sorry ca am preluat topicul cu chestia asta de nasteri :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2009, 20:46 
Diva

sa aveti o seara placuta....ma duc sa termin bagajele ca maine plecam inspre Rom

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2009, 21:35 
Diva

Bamba scrie:
sa aveti o seara placuta....ma duc sa termin bagajele ca maine plecam inspre Rom

drum bun maine.....un zbor cat mai placut.....o vacanta minunata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2009, 22:19 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele......eu sincer vreau sa fie langa mine la nastere si va fi,ptr ca aici e permis si e normal....el este de acord,dar in nici un caz sa filmeze sau sa faca poze.....cred ca nici nu se va uita acolo jos ce se intmapla,ii va fi de ajuns sa mai tina de mana :nlol: :nlol: cumnatul meu a facut poze la toata chestia si a mea cumnata mi-a aratat,mi s-a parut atat de scarbos ca nu am putut sa ma uit.....eu cred ca dintr-un lucru atat de frumos au facut unul tare scarbos....in fine,fiecare cu pasarelele ei
adina m-am interesat de nasterea aici.....copilul primeste cetatenie aici numai in momentul cand unul din parintii este olandez sau are rezidenta aici.....deci cred ca in cazul tau iese din discutie

multumesc pt ca te-ai interesat. asta este. era doar o idee. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2009, 22:25 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
am si eu o intrebare.am pus 2 poze una la rochii de mireasa si una la verighete.cand apar in galerie????
si inca ceva:poza mea dc nu apare la profil pe forum??

1. Daca ai uploadat astazi pozele, maine ar trebui sa apara.

2. Unde anume la profil sa apara, pe forum? Vrei sa spui la avatar?

Ca sa ai avatar pe forum trebuie sa intri la "Panoul utilizatorului" (in partea stanga, sus pe banda crem) - Profil - Modificare avatar iar acolo uploadezi din calculator o poza de marimea 90 x 90.

Ca sa ai avatar pe site, trebuie sa intri la INSTRUMENTE - Album foto personal (uploadezi poze cu tine, cate vrei...iar apoi dai click pe "avatar" la poza care o vrei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 06:40 
Diva

elyt1000 scrie:

drum bun maine.....un zbor cat mai placut.....o vacanta minunata

mersi...speram sa fie cuminte alexia si sa nu isi piarda rabdarea atatea ore pe drum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 08:53 
Diva

buna dimi fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 09:31 
Diva

Ayrun scrie:
buna dimi fetelor !

buna dimineata fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 09:34 
Diva

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 10:30 
Diva

neata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 11:25 
Diva

buna dimieata fetele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 13:45 
Diva

[quote="Bamba"]da cand il concepeti ti se pare normal sa stea langa tine? de ce sa nu fie acolo si cand ajunge pe lume? ce ti se pare anormal in lucrul asta?[/quote

nu bamba cand il voi concepe astept sa pice din cer, nu mi se pare normal sa vada niste treburi, oricat de mult ti-ai iubi sotul, sau el te-ar iubi, nu cred ca ar fi normal sa vada tot, te epilezi de fata cu al tau sot?? eu nu, nu suport ideea in sine, sunt lucruri pe care le faci numa in intimitatea ta, am mai auzit fel si fel de faze ca vai sa vada si el cat suferim, de acord sa intre imediat dupa ce nasc dar nu sa stea acolo sa vada cum se naste copilu, sa zicem ca e o pasarica de-a mea, cu care nu sunt de acord :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 14:03 
Diva

wow amely...nu sunt de acord cu "pasarica ta" :rofl: :rofl: eu vreau sa intre si sa vada...sa stea cu mine si sa fim impreuna cand vine primul,al.2lea....etc copil pe lume....cand am vazut ca aici e asa,mi s-a parut super....mie imi place ideea
de epilat nu,nu ma epilez in fata lui.....dar asta nu inseamna ca daca ar intra accidental in baie peste mine cand o fac,ma opresc.....de ce? si el se barbereste in fata mea....care e problema?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 14:35 
Diva

Citat:
wow amely...nu sunt de acord cu "pasarica ta" :rofl: :rofl: eu vreau sa intre si sa vada...sa stea cu mine si sa fim impreuna cand vine primul,al.2lea....etc copil pe lume....cand am vazut ca aici e asa,mi s-a parut super....mie imi place ideea
de epilat nu,nu ma epilez in fata lui.....dar asta nu inseamna ca daca ar intra accidental in baie peste mine cand o fac,ma opresc.....de ce? si el se barbereste in fata mea....care e problema?

eu ma epilez de fata cu el, fac orice de fata cu el, la fel si el de fata cu mine, suntem 2 in 1, suntem un intreg, nu vad dc as fi inhibata sau mai stiu eu ce. si sa va mai spun ca pe timpul sarcinii, el a fost cel care s-a ocupat de mine (epilat) :D. nu mi se pare nimic anormal

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 14:45 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu ma epilez de fata cu el, fac orice de fata cu el, la fel si el de fata cu mine, suntem 2 in 1, suntem un intreg, nu vad dc as fi inhibata sau mai stiu eu ce. si sa va mai spun ca pe timpul sarcinii, el a fost cel care s-a ocupat de mine (epilat) :D. nu mi se pare nimic anormal

nici mie nu mi se pare nimic anormal :D :)
pe mine tot timpul ma epileaza el cand ma fac acasa....eu nu am puterea sau mi frica sa trag ceara jos :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 15:37 
Diva

mai va cred, nu vreau sa cad nici in extrema cealalta, nu ma ascund de el, nici el de mine, dar prefer ca unele lucruri, cum ar fi epilatul mai ales inghinal sa mi-l rezerv mie, daca nu reusesc singura ma face sormea, de fapt recunosc numa ea ma epileaza, dar sa-l pun pe el, va jur ca o voi vedea lipita cu ceara :rofl:
plus de asta asa vad eu lucrurile, na acum ce vreti, dar sa mai fiu si pe punctu de a naste si sa-l vad panicat, innebunesc la propriu :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 15:50 
Diva

voi nu locuiti inca impreuna?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 15:57 
Diva

ba da suntem de 3 ani si jumatate impreuna, de 2 ani locuim impreuna :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 15:59 
Diva

aha..intreb pentru ca inainte sa ma mut cu el parca si mie mi-era rusine sa fac unele chestii de fata cu el..dar dupa un timp nu a mai fost vreo problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:06 
Diva

nici eu nu am nici o jena fata de sotul meu si sincer chiar as vrea sa ma epileze el, mai ales cand o sa-mi creasca burta mai mare si nu o sa mai pot singura dar problema este ca el nu vrea...ii este frica sa ma faca...nici macar pe picioare cu epilatorul nu vrea...el crede ca atunci cand ma fac am niste dureri groaznice :nlol: cu toate ca eu nu am nici o treaba si aproape ca nici nu mai simpt

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]